| 17.07.2008, 19:45.43 | |
stary Filips CAM a GITALka OK!!!!Tieto CAMy funguju bez problemov s kartami Gital. Uz mi jeden taky stary (z 98 roku) stal pekne dlho v supliku...a az teraz som ho mohol vyskusat s Gitalkkou. Funguje super. Takze aspon nieco sa da opat pouzit, kedze TaT karty s nim uz odmietli po vymene spolupracovat kvoli novemu Biosu. Zaujimave je, ze sa tu o tom nikto tak nejak nevyjadril...usetril by som peniaze a stres s mojim 2x upecenym Easy TV CAMom (vid zopar dni dozadu). Inak je uz na ceste k vyrobcovi, kedze mi reklamacka u nas nebola uznana. Mascom Germany vysiel v ustrety a rad mi moj "upeceny modul" vymeni. Aspon nejaka ucta k zakaznikovi....nie ako u nas !!!P.S.: dal som to nechtiac hodil k mojmu threadu a tam si to nikto nevsimne, tak preto este raz! |
![]() sato |
| 17.07.2008, 19:57.37 | |
RE: stary Filips CAM a GITALka OK!!!!a až ti příde ten novej modul, tak si dej pozor na to umístění. přijímač by rozhodně neměl být blízko topení nebo jinýho zdroje tepla, nemělo by na něj přes den svítit sluníčko, nemělo by se na něj nic pokládat, ani pod ním by neměly být další přístroje a neměl by se zavírat někam za sklo do vitríny nebo nějaký skříňky. |
![]() vortimond |
| 17.07.2008, 20:07.13 | |
ja viemTo mi je jasne a taktiez taketo veci aj praktizujem.. Po prichode modulu ho vsak uz necham v zasuvke spolu s Conaxom..Irdetom...Seca modulmi. Nateraz je situacia vyriesena Filipom prepalenym na 6.50 soft...a ako som dnes zistil, tak aj druha karta (GITAL) dobre funguje v starom Filipovi, takze momentalne ho uz az tak surne nepotrebujem. Riskovat vsak uz dalsi opekanec nebudem..najma ak je ta chudera TaT karta uz tak zdeformovana :-/ :-/ |
![]() sato |
| 18.07.2008, 00:12.07 | |
RE: stary Filips CAM a GITALka OK!!!!Karta T&T so starym Philipsom tiez OK. |
![]() gogo1 |
| 18.07.2008, 07:54.48 | |
vortimondMěl jsem asi rok TV,Video,DVD,Sat,jako ve zdi(sádrokarton),koukaly mi pouze přední panely a žádný problém.Vsoučasnosti to mám obdobně ve dřevě a vše OK.Samozřejmě zajištené větrání(komínový efekt) |
![]() habanero |
| 18.07.2008, 20:35.51 | |
RE: stary Filips CAM a GITALka OK!!!!Kde se dá stáhnout funkční soft 6.50 do filipa aby jela gitalka? dík. |
![]() Miky74 |
| 19.07.2008, 09:08.34 | |
Filip 6010 a soft 6.50Soft najdes na strankach http://www.gsmobil.net/index_1.htm (upload-prijimace-Philips 6010-strana 2 Zaregistruj sa, inak neuvidis ikonu na stiahnutie.Pouzi vsak soft na kartu ktoru mas. Su tam na TaT,Gital a Slovlink karty.Inak ti vypise, ze mas nespravnu kartu. Inak DiseqC odskusany a funguje. Emu by malo ist tiez...ale to potom musis pridat softcam atd... To Gogo1: Mne TaT karta fungovat so starym Filip CAMm odmieta. Skusal som 2 karty a 2 CAMy a bez uspechu... :-/ Gitalka je vsak ok. |
![]() sato |