| 29.07.2008, 23:05.20 | |
ALT-DVB no signalV čem může být problém, když mám AltDvb_Full_Ver22, čerstvě nainstalovanou ještě bez pluginů a neseskenuje mi určité frekvence na intelsatu, když některé jdou a některé ne, i když mají jít ? konkrétně DigiTV, může to něco rušit, nebo je to v nastavení ? dřív před přeinst. windows vše šlo jak mělo, už vážně newm co s tím, prostě tam není signál :( |
![]() waltr |
| 30.07.2008, 07:01.09 | |
RE: ALT-DVB no signalNeviem poradit, ale nazdar, tu Walter |
![]() Walter |
| 30.07.2008, 14:26.34 | |
RE: ALT-DVB no signalPrekontroluj, zda mas spravny driver pro sat.kartu a jestli je na ni signal. Pak instaluj nebo nastav AltDVB pro konkretni hardware - kartu. |
![]() Xon |
| 30.07.2008, 14:34.03 | |
RE: ALT-DVB no signalNo a jestli máš SS2 prosmyčkovanou s přijímačem a ten zapnutý, tak ho vypni, prt. ti jde pak jedna pol. a jedno pásmo. Nic jiného mě nenapadá. Ještě otázka: mají ty frekvence co nejdou skenovat signál? |
![]() Standa2 |
| 30.07.2008, 15:48.47 | |
RE: ALT-DVB no signalPokud některé jsou a některé ne, prozkoumej, jestli to některé není náhodou otázka vertikální a horizontální polarizace, nebo náhodou horního a dolního pásma (dělení je na 11700).Kdyby to byl první případ, pak zmšř napětí na vstupu LNBIN karty, jestli se při změně polarizace změní. Kdyby to byl druhý případ, tak se podívej, jestli není nějaklý důvod proč by se 22kHz nešířílo. Třeba nějaký switch apod. Kdyby to nebylo ani jedno, ani druhé, tak napiš co nejde a co jde. Protože DigiTV bez pluginů asi hrát nemůže - je to lódované a něco to musí dekódovat---to bude asi jádro pudla, ne? |
![]() Antonín |
| 30.07.2008, 23:11.08 | |
RE: ALT-DVB no signalI bez plugins bys mel mit signal, samozrejme bez obrazu u placenych kanalu. Pravdepodobnejsi je to, jak psal Standa2 - mas to pres loop back do sat.karty a receiver mas zapnuty pri scanovani na ss2, nebo mas antenni rozbocovac a holt nenaskenujes tu polarizaci, kterou pouziva zrovna zapnuty receiver. |
![]() Xon |