| 16.01.2009, 11:10.58 | |
Topfield tf 7700hsci-nový soft.Omlouvám se předem vým že to tu už bylo několikrát.Jen se chci zeptat na skušenosti ostatních abych něco nepokazil.Na co si mám dát pozor když si budu chtít nahrát nový soft do Topfieldu tf 7700hsci přes USB.Díky. |
![]() Saták1 |
| 16.01.2009, 11:47.38 | |
RE: Topfield tf 7700hsci-nový soft.Není s tím opravdu naprosto žádný problém. V době, kdy špatně chodila NOVA HD, jsem soft měnil několikrát týdně. Teď mám firmware 1.04 a spokojenost. Všeobecné doporučení ale je, že po nahrátí softu by se měl přijímač restartovat do továrního nastavení. Pak ale budeš muset nechat naladit všechny stanice znova. |
![]() xroman |
| 16.01.2009, 12:18.28 | |
RE: Topfield tf 7700hsci-nový soft.já mám 7710, ale rozhodně není potřeba restartovat přijímač do továrního nastavení. pokud chceš nahrát nový soft, raději ho stáhni z:http://www.antenex.cz/public/index.php?&direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/TF%207700HSCI je to odzkoušené a hlavně funkční. po restaru do továrního nastavení může dojít k výmazu některých změn provedených novou aktualizací. Jako kdyby jsi v PC nahrál nové programy a pak dal bod obnovení o dejme tomu 1 měsíc zpět. Co ti to udělá? No ty programy co jsi nainstaoval jako poslední prostě nepůjdou.Jinak platí jakmile nahráváš nový firmware přes USB, nevypínat, nic nemačkat. počkej až to doběhne - mělo by ti začít blikat END. poté se provádí resztart. pak jen zkontroluj v nastavení zda se ti nahrála ta správná verze firmwaru. |
![]() Rambo |
| 16.01.2009, 12:45.28 | |
RE:Topfield tf 7700hsci-nový soft.Povedlo se díky za pomoc. |
![]() Saták1 |