Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.01.2009, 13:03.56

příjem STV3

Chtěl bych se zeptat, jestli je možné na kartu Skylink s balíčkem MULTI přijímat STV3, tento program jsem naladil a šel asi 3 dny a od té doby tam mám že je funkce nedostupná a abych se obrátil na poskytovatele, ale programová nabídka (EPG) mi funguje, psal jsem proto minulý týden a opakovaně v pondělí dotaz na Skylink, ale ještě mi neodpověděli, hlavní je, že prodali kartu a problémy ať si řeší zákazník sám. Děkuji za pomoc a pokud to bude číst někdo kdo se rozhoduje koupit kartu, rozhodně Skylink nedoporučuji, sice nevím jaká je situace u Gitalu, ale horší to asi nebude. Jěště že máme parabolu!
uživatel
lavaso
16.01.2009, 13:08.59

re:

A máš kartu registrovanou pro ČR nebo SR???
uživatel
kdoporadi
16.01.2009, 13:10.55

RE: příjem STV3

Jasně že pro ČR
uživatel
lavaso
16.01.2009, 13:14.45

re:

Tak si nestěžuj Skylink za to nemuže STV3 je možné přijímat jen na Slovensku a ne u nás. Kup si ještě jednu registruj na Slovensko a budeš mít STV3.
uživatel
kdoporadi
16.01.2009, 13:15.35

lavaso

pre čr ti stv 3 nepôjde musíš mať pre sr
uživatel
Jupi
16.01.2009, 13:21.47

Aha, já jen že jsem to naladil a chvilku mi to šlo a po pár dnech konec, ale info o vysílaných programech jde dál.
Na Skylink si stěžuji proto,že tuto informaci mi měli dát oni, když tam píšu na kontakní centrum, vždy mi jen došel e-mail " Váš dotaz byl přijat ke zpracování. Na zodpovězení dotazu pracujeme." a asi ještě pracují. Tak dík R^
uživatel
lavaso
16.01.2009, 13:58.12

No to vies, nejde plyn asi sedia doma a nepracuju.
uživatel
Billysk
16.01.2009, 14:00.51

teta neni tlak u nás kopci už netečie týdeň :laughing:
uživatel
Jupi
16.01.2009, 14:12.07

mozno od februara nepojde ani stv3
uživatel
mjamriska
16.01.2009, 14:41.08

STV 3

Mozno by bolo najprv dobre si tu STV3 opat naladit z noveho kmitoctu: 12565 H, 27500 2/3. Mozno by to pomohlo :). Kazdopadne vsetky cz+sk stanice by mali ist od vlozenia karty tusim ca 21-30 dni. Nepamatam presne... Po registracii uz iba podla regionu!
uživatel
sato
16.01.2009, 14:46.12

Skylink

Po prvním vložení karty do přijímače je 20 dnů na zaregistrování karty. Po těchto 20 dnů jdou komplet všechny programy - české i slovenské, včetně balíčku Multi. Po zaregistrování karty jdou programy už jen dle cz nebo sk nabídky a balíček multi běží další dva měsíce přesně od datumu registrace.
uživatel
smscz
16.01.2009, 14:53.53

re :

Já nevím-ty neumíš číst?Při registraci ti to dá jasně na výběr-země - ČR bez STV3 a Markizy,SR bez Nova,Nova Cinema a ČT4.Mám-li problém,odepisují mě okamžitě,kolikrát i v osm hodin večer
uživatel
lubbik
17.01.2009, 04:26.58

https://www.parabola.cz/cz-sk/cs-link/placene-kanaly-cs-linku/
uživatel
pierrepetr
17.01.2009, 04:28.00

https://www.parabola.cz/cz-sk/skylink/placene-kanaly-skylinku/
uživatel
pierrepetr
17.01.2009, 04:59.00

@lavaso

1. pokud umíš číst, tuto jednoduchou informaci najdeš v letáku přibaleném ke kartě!
2. Tvůj prodejce by Ti odpověděl okamžitě, resp. Tě měl při koupi informovat, nebo že by jsi byl tak schopný, že jsi si o tom nic nepřečetl a nakupoval na netu?
3. při registraci karty podle regiónu byla tato informace hned na první straně

Nechápu lidi, kteří svou vlastní neschopností, nepozorností .... dělají jasné závěry - "tuto firmu nedoporučuji"!!
Když budou odpovídat na kdejaký stupidní dotaz, tak už Ti neschopní lidi budou sedět jen na (nevhodné slovo)i a kritizovat!!

Uvedl jsem Ti 3 zdroje okamžité odpovědi, tak musíš uznat, že Tvůj dotaz byl zcela zbytečný!

Ahoj
uživatel
Zip
17.01.2009, 10:35.13

Díky za Vaše rady, ale vidím, že z jednoho mého výroku je zde hotová revoluce. Né každý si čte přibalené letáky a navíc satelit mi montoval anténář a ten naladil i oba příjímače a aktivoval karty, já bohužel pracuji až do večera tak jsem defakto došel k hotovému, jen jsem si přeskládal programy. STV3 jsem tam vůbec neměl, po Novém roce začala JOJka vysílat na jiné frekvenci a proto jsem si ručně hledal nové stanice a našel jsem STV3, která mi však minulý týden vypla, proto jsem psal na Skylink jakožto na provozovatele a očekávám od něj odpověď!!!
I blbý dotaz je dotaz a mohli by mě odkázat na manuál nebo nějakou stránku kde bych si našel odpověď, bohužel toto neučinili a proto já jako zákazník jsem nespokojen a mohu vyjádřit svůj názor a také nedoporučit tohoto provozovatele! Je to jen můj názor po mé zkušenosti. Za mnou v práci taky chodí předáci a pracovnici i s blbými dotazy a já jim je musím zodpovědět abych měl jejich důvěru. Takže závěrem děkuji všem za dobré rady a doufám že mé další zkušenosti již budou jen dobré a budu moci vřele doporučit SKYLINK. Díky Lavaso
uživatel
lavaso