| 28.05.2009, 12:31.57 | |
SBCLDobrý den, vyznáte se někdo v SBCL ? Byl by někdo ochoten vysvětlit , obsluhu a upgrade tohoto programu , nejlépe po icq, děkuji. |
![]() Incomplete |
| 28.05.2009, 14:59.03 | |
RE: SBCLPodľa toho,načo ho potrebuješ.Ak chceš aj zdieľať,musíš do neho ešte prasknuť plugin wincsc. |
![]() Nalimm |
| 28.05.2009, 15:26.10 | |
RE: SBCLJá ho chci jen na vyzkoušení, nehodlám mít zaplé PC při sledování televize (nejsem milionář ani nep**ám nikoho z eonu). Jen mne sere že před dvěma roky jsem tam zprovoznil vše co šlo a teď po dvou letech neumím z aktualizovat vůbec nic. Přímač dělá TX xxxxxxxxxx , ale neumí si ani určit proviedra. Nechci se dívat na (nevhodné slovo)ny , ale trochu mám radost že už to asi dynamicky kódujou a já nevím jestli to vůbec jede v sbcl. Pokud to jde v sbcl , jen se po usměju a točím na 23,5. Ale pořád mi to nedá, jestli to v tom sbcl jede , čí rumuni (přišly) na něco nového. |
![]() Incomplete |
| 28.05.2009, 15:30.42 | |
RE: SBCLV SBCL ti to pôjde až za pár dní.To sa musia vymeniť aj niektoré bin čreva :)) |
![]() Nalimm |
| 28.05.2009, 15:35.39 | |
RE: SBCLJá ani nepotřebuji aby mi to šlo , jen mě zajímá na co rumuni přišly , že všichni plakají. Já mám SL kartu a stačí mi bohatě, ani vlastně nemám čas telku sledovat, mám TV jen pro přítulkyni, ale ty rumuni mě stejně nedaj pokoj , co tak mohly udělat , že keys nejsou ??? |
![]() Incomplete |