, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Nový cenník UPC....https://www.parabola.cz/clanky/3918/upc-direct-z-nove-pozice-0-8w-zaklad-za-399-kc-mesicne/Tak akože 399 Kč za základný balík aj zo 16 akože novými kanálmi (Z1, Óčko, Musiq1, MusicBox idú voľne a za STV1, STV2, STV3, Markíza TV, Doma, JOJ, JOJ Plus, TA3/Ring TV, TV Živa, ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, ČT HD, Nova , Nova Cinema, Nova HD, Barandov TV sa v SkiLink-u mesačne neplatí) mi teda nepríde vôbec nejako výnimočne zaujímavé a bombastické. Pretože základný balík si musí dať každý či chce, alebo nechce. HD balík je trochu zaujímavejší cenovo aj po programovej ponuke od svojej konkurencie čo beriem samozrejme ako pozitívne. Celkovo tá veľká fantastická bublina asi týmto skôr praskla ako sa nafúkla...... 90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 421 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
|
|
RE: Nový cenník UPC....http://www.upc.sk/pdf/upc-direct_tarifa.pdf V tomto cenniku platnom od 1.5.2010 sa uvadza 26,52€ :)))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
|
|
loon* Pri uzatvorení Zmluvy o poskytovaní služby UPC Direct do 30.04.2010 s 24 mesačnou viazanosťou platí cena 11.06 € mesačne pre nových zákazníkov za základný balík UPC Direct. Aktivácia za 5 € a nulový depozit za satelitný prijímač.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....Ano, ale viacmenej sa tu bavilo po 1.5.... co uz je len tyzden...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....no je v tom nemalej bordelta cena 26E neni 400Kc stejne jako ze je to bez vazanosti a ty 4kila sou v ceskym ceniku jen nejaka akce na pul roku. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
Paterlinyno mne vyšiel takýto cenník sd programovZáklad+balík plus+filmbox = 18Eur za mesiac multi = 9eur za mesiac R^ kdo chce len sd tak skylink 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
musim sa priznatze mi stale akosi unika obrovska vyhoda tejto zmluvnej sluzby s dotovanym prijmacom.Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....Presne tak. Ak chcete cenu ako Skylink v UPC, tak sa musite zaviazat na 2 roky, co v SkyLinku nemusite. V SkyLinku pojdem na mesiac na dovolenku, tak nemusim platit nic, ked nechcem. Proste ten mesiac vynecham. U UPC zabudate k tym 11€ pridat dalsie 2€ za balik plus ak chcete aj Viasaty a dalsie. Takze SkyLink je stale lepsi v cene kvalite zakladnych programov (a velke plus ze kto chce len zaklad nemusi platit vobec nic), ale horsi v pocte programov. Myslim ze UPC sa oplati viac len pre tych, ktory sa chcu upisat a za to dostanu par programov naviac (otazka ci zrovna takych ktore potrebuju). Ale ako konkurencia je UPC skvela a preto som rad ze je. Mimochodom ta rozdielna cena pre Slovakov a Cechov ma uistuje v tom, ze v pristupe k zakaznikovi neurobili vobec ziadnu zmenu, co je obrovska nevyhoda UPC. Asi sme viac posluchali ako Cesi :). A okrem toho za prenajom PVR boxu chcu dalsich 3.32€ mesacne. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
Billysktak tak uplne súhlasím R^🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nový cenník UPC....len ešte dodám balík filmbox zarátať lebo aj toje v multi🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nový cenník UPC....pre mna je hlavne nepredstavitelne,ze by som mal nejaky dotovany prijmac v prenajme.......a takisto 2 rocna viazanost........ Tieto sluzby su len pre ludi bez SAT kompletu,ktori chcu minimalizovat svoje pociatocne investicie...... :8) Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....Mno, jak jsem si to přečetl, tak to vypadá, že HD bude opravdu dostupné pouze pro účastníky, cituji ceník: "HBO HD je dostupné pouze pro klienty služby Direct DVR" a vzhledem k tomu, že ten odkaz je i u služby Direct HD, tak počítám, že to bude pro všechny HD.A na jiném místě je uvedeno: Jestli vlastníte HD ready televizi a UPC Direct DVR přijímač, přineseme Vám navíc celou řadu programů ve vysokém rozlišení s křišťálově čistým obrazem i zvukem. " Tudíž asi nic pro mě, přesto mám jeden dotaz. Nemáte ten HD přijímač již někdo doma (vím, že se nabízí už dlouhou dobu)? Pokud ano, je tam karta N3 + párování s příjimačem? Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
skylink vs UPCSkylink by mohol zlepšiť kvalitu obrazu balíka Multi a znížiť cenu balíka HD,no finančné náklady na prenájom transp. na Astre sú asi vysoké.UPC by zase mohlo spojiť balík plus so základným balíkom a zrušiť viazanosť, inak starý zákazník má možnosť ponechania akciovej ceny bez viazanosti, vec dohody. Držím palce obom spoločnostiam. |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
pre MirecTá tvoja posledná veta je blbost. |
Pufo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
|
|
to mirec772Vlastne predposledna , ten koniec. |
Pufo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
|
|
jarino1978, DDR:Můžete si prskat jak chcete, ten váš Skyshit dostává jeden KO za druhým a mele z posledního. Bye, bye :laughing: :laughing: :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....Technik _ ty máš úroveň, právě že mám s UPC Direct letité zkušenosti, tak mohu napsat, že zase plkáš pěkný blbosti Rv |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....Ty máš zkušenost s UPC Direct na Thoru? A dokonce letitou? No tak to bys měl navštívit svého ošetřujícího psychiatra a probrat to s ním :razz: :razz: :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
pre PufoOsobne tú možnosť využívam, bol som telefonicky oslovený nakoľko mi končila u UPC viazanosť,dohodli sme sa, že budem pokračovať v akciovej cene do konca roka, viazanosť mi skončila v decembri.Požiadavku som si povedal ja, nakoľko som sa už viazať nechcel. Chcem odskúšať kvalitu na Thore, potom sa rozhodnem či UPC, alebo SKY/CSlink. Sky/Cslink využívam na základné (neplatené) programy. |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....No pokud to bude znamenat, že pro HD si budu muset navíc za 150,- pronajmout ten jejich šrot a kartu provozovat pouze v něm, tak to moc na (nevhodné slovo) SkyLink nedostaneJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: Nový cenník UPC....tak už jsem to našel: Kódovací systém Nagravision na UPC DirectS příchodem nového modelu abonentského přijímače Philips na trh dochází k poměrně významné změně - tento přístroj nepracuje v kódovacím systému CryptoWorks, nýbrž v systému Nagravision 3. To přináší i některé technické novinky, které nebyly u této služby obvyklé - přístroj je s dekódovací kartou spárován https://www.parabola.cz/clanky/3048/philips-dsr-8111-53-pvr-hd-box-pro-upc-direct/ Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: technikTKRTy vole, tak týmto si to už naozaj zabil. V prvom rade, napísal som čo sa týka HD a ak bude všetko tak ako sľubuje UPC, tak má týmto ťahom jednoznačne navrch od SkyLink-u. Je to aj vďaka určitým faktorom a hlavným z nich je spolupráca medzi Canal Digital a samozrejme sesterskou spoločnosťou Focus Sat. Určite aj menšími výdavkami za služby aké sú na 19,2E a na 0,8W. Ale to je už ich šikovnosť a stratégia. Tento krok musí vnímať každý ako pozitívny či už je zákazníkom UPC, DIGI TV, Magia, CS Linku alebo SkyLinku. Pretože doposiaľ tu chýbala zdravá konkurencia, ktorá vedie nakoniec vždy v prospech zákazníka a nie naopak. V druhom rade, ak si myslíš, že na SkyLink-u nie sú vôbec závislí konkurenčný providery, tak potom by som ti aj naivne uveril, že sa potápa a melie z posledného. Bohužiaľ v tomto prípade vyšli opäť tieto tvoje výplody na smiech a tí smajlíci našli za tými všetkými bludmi aspoň svoje opodstatnenie...90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 421 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....Až na to, že Cryptoworks je tam taky, takže si klidně můžeš pořídit vlastní box...https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/01w/ Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
DDR:Děkujeme za využívání služeb UPC Direct R^Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
@technikTKR :tie tvoje slaboduché rečičky si nechaj pre kolegov z ústavu :laughing:mám Skylink, mám ORF, mám HD+, nemám žiaden problém si abonovať UPC. :O Len sa uisťujem, ako táto spoločnosť spolu s redakciou robia z blchy slona. Nepatrím k tým, ktorý sa dajú opiť rožkom ;P Dva krát meraj a raz rež. Čiže si treba overiť, čo je len PR omáčka a čo je realita. To len preto, aby sa mnohým otvorili oči. :laughing: Čiže opäť UPC len zavádza a spolu s ním sa vezú aj PR kuchári. Takže nikto Vám tu nepovedal, že k HD balíku treba komplet ponuku, že si treba cvakať aj prenájom ich STB shitu, nikto Vám tu nenapísal, aké mastné pokuty Vám hrozia za neplatenie, za predčasné vypovedanie zmluvy, za poškodenie zariadení v prenájme. Málo kto si aj naozaj prečíta zmluvu, aby bol v obraze. Čiže sa len opäť klame a zavádza, ako je to v poslednom čase pravidlom Rv |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
RE: Nový cenník UPC....Co je zde v přehledu, mě až tak nezajímá, v podmínkách mají podmínku :pouze pro uživatele Direct DVR, takže pokud si budu muset pronajmout ten jejich šrot a provozovat to na svém přijímači (pokud to půjde) tak se HD o 150 prodraží.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|