, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Naladeni transponderuProsim o pomoc pri rucnim naladeni transponderu na Vantage 7100S HD pri prechodu z Astry na Thor ( UPC ) Ziji v Irsku a UPC mi slapalo z Astry super, ted jsem preladil na Thor (0,8W)a nechytam nic, bylo mi doporuceno rucne naladit transpondery,ale nevim jak, vubec tomu nerozumi. Prosim o radu trpeliveho profika,na rady typu jses blbec seru. Diky moc, nema me tady na koho obratit, hold jiny kraj, Marcel |
aibp
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 19 |
|
|
RE: Naladeni transponderunemám sice Vantege, ale v každém stb je manuální vyhledávání kde přes DO vkládáš údaje o frekvenci a pak to necháš proskenovat a uložíš. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Naladeni transponderufrekvence máš zde za thorem https://www.parabola.cz/cz-sk/upc-direct/například pro ČT1 11843/V/30000 3/4 |
netace
|
|
RE: Naladeni transponderuTu si najprv pozri parametre transpondérov : http://www.lyngsat.com/packages/upcthor.htmlDoplň si na Thore transpondéry : Menu - Instalace - Satelit - Ruční hledání - (vyber satelit Thor 2,3) - (prejdi dole na Transpondér) - Editace TP(červ. tl.) - Pridat TP(zel. tl.) - doplniť všetky parametre podľa stránky hore - Uložit vše(červ. tl.) - zvolíš transpondér, ktorý si editoval - Prohedat(tl. OK) - uložíš a musí to ísť. Takto doplníš všetky chýbajúce transpondéry na Thore. |
zb1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 68 |
|
|
RE: Naladeni transponderuno a hlavně musíš natočit parabolu na Thor ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
RE: Naladeni transponderuMáš jistotu, že jsi trefil tu družici?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Naladeni transponderutak se už asi finále nedovíme |
netace
|
|
RE: Naladeni transponderuFinale se dozvite, ted jdu na to panove, mockrat dekuji ta rady, ja byl z dcerou na nakupech :)) |
aibp
|
|
Podekovani zb1Mockrat dekuji za podrobny navod, vse slape a ma rodina je very happy, jeste jednou vrele diky z Irska |
aibp
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|