Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)

Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.

Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul).

Známé problémy:

* Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy.
* Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky)

Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor:

https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ .

Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [ 17 ] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

něco víme. třeba že si cslink opravdu myslí, že za tím stála konkurence. je to napsaný v tom rozhovoru: "Věřím, že i v rámci konkurenčního boje by člověk měl ctít alespoň minimální úroveň svého jednání..."

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Zatím vše co se objevilo v E-15 ohledně Sat platforem popřípadě provozovatelu multiplexu Dvb-T se časem ukázalo jako pravdivé.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@vortimond

Nemyslím si, že by název byl špatný.

Téma nezní "Problémy Skylink" ale "Problémy na platformě Skylink" tím se myslí vše, co nejen s příjmem ale i s vysíláním souvisí. Viz. zmíněné dva body.

Provozovatele Skylink jsem požádal, aby vlákno monitorovali a informace využili pro řešení problémů.

redakce

alda10

mozete ma prosim naviest v ktorej casti sa spomina:

"Je tam napsáno právě o tom, že neručí za fungování ve vlastních přijímačích"

bud jsem slepej nebo nevim

dekuji

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

kanály CS

Nejdou mě kanály Muzika CS, Kino CS a Doku CS. Hlásí to: "You are not entitled to receive this programme". Ostatní kanály v HD fungují. Mám receiver Technisat HD8 SX s posledním firmwarem 1565. Modul CW Philips SCM. Předplacený balíček mám Multi + HP plus. Prosím o radu. Děkuji

TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink

mjan
Registrace: 9/2007

tak nova HD stále na Humaxu 5000 hraje pohromadě s jiným programen(barevné svislé pruhy),je to takový pip,obraz v obraze,tu kostička z toho,tu z onoho,pak to s přijímačem sekne,a nerozkoduje už vůbec nic,,,chce to pak ctrl,alt,delete ;P

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

mjan

mám uplně stejnou kombinaci jako ty,technisat HD8 SX,modul cryptoworks Philips,karta T&T bílá,předplacený balík multiHD a balík CS jede bez problémů,nemáš to multi a HD plus předplacený každý zvlášt?,samostatný doku CS taky jel jen jako bonus k multiHD

rojroj
Registrace: 10/2009

rojroj

Multi mě jede trvale přes SIPO a HD jsem si zkusil zaplatit na měsíc zvlášť, abych viděl jak to běží. Díky za reakci

mjan

@mjan, pak je to jasné, bylo to jen k multiHD.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

Díky, počkám do zítra a balíček si doobjednám.

mjan

Můj Panasonic nemá na 7. místě sériového čísla číslo 1, jak uvádí pan Glisník a stejně nefungují HD programy.

Doktor196
Registrace: 3/2010

Panasonic má problém i s UPC!

Pro ty, co si myslej, že problém Panasonic x SkyLink je problém SkyLinku, tak není! Stejný problém s Panasonicem a kryptování je i u 8PSK transponderů UPC Direct! Psal jsem to tu už v květnu, kdy se na UPC objevily první HD kanály.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Mne prislo mailom toto:

Problém je v interface s CI modulem a projevuje se tedy pouze u kódovaných programů.
Panasonic o něm ví a hledají řešení.

Otazka je, co ostatne znacky, HUMAX a pod.?

dunaj
Registrace: 8/2009

Někdo s kluků na Panáku V10 zkusil dát tovární nastavení a novu naladit celou tv a prý mu to funguje

Doktor196

Tady na parabole se několikrát psalo, že vestavěné satelity do televizorů nejsou to pravé ořechové, tak je to potřeba brát, něco jde, něco jít nemusí.
Na to nemusí Skylink brát ohledy. Stejně tak na nějaké všelijaké satresívry, ať zastaralé, tak funkčně odrbané. Povinností Skylinku má být poskytovat co nejkvalitnější signál a kdo bude mít problém s příjmem, bude muset i obměnit resívr. Už to nestojí až tolik, před lety jsem dával za Humax 5400 19 tis. Kč, dnešní HD resívry stojej v Německu od 70 EUR, to je od 1800,-Kč, tak to snad nebude taková katastrofa. A kdo si kupuje v dnešní době SD resívr, tomu není pomoci, ten si stejně žádnej balíček nikdy nezaplatí.
Jinak u mne řekl bych, že obraz HD programů je po přeladění kvalitnější, než byl dříve _ Vantage 7100 i Dream 800.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Prave orechove na CZ/SK

si zabudol dodat.

Este som nikde v Nemecku, Rakusku ani Svajciarsku nepocul, ze by nejaky sat tuner v TV nesiel so Sky, ORF alebo SRG.

Okrem toho ceny velkych TV su stale pekne vysoke.

dunaj
Registrace: 8/2009

všimněte si, jak redakce v tomhle rozhovoru vyrábí z každýho komára ne jednoho velblouda, ale hned celou karavanu
https://www.parabola.cz/clanky/4087/skylink-nechceme-byt-platformou-se-vsemi-programy/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@dunaj

Zdar dunaj,preji Tobe a vsem PANASONICUM (tedy nejen) se satem brzke vyreseni problemu (nebot obraz je fakt dobry) a tudiz nebudes muset oprasit svuj klasicky vyrok o "komunikaci cez dymove signaly,pri paleni buriny":)

hdpe
Registrace: 11/2007

@Nervoš:
suhlasil by som s tebou, ak by som ten Humax receiver nekupoval kvoli skylinku pred pol rokom a zvlast aj kvoli moznosti prijmu HD programov. V predajni mi to bolo predvedene s tym, ze je to plne kompatibilny receiver na prijem HD programov zo Skylinku.
Tu nejde o to, ci to stoji 70€, alebo 800, ale o to, ze Skylink nieco odvtedy zmenil, cim odpalilo skupinu svojich zakaznikov a snazi sa to teraz natriet na HW problem. Malo sa to najskor otestovat a nie pouzit metodu: drbneme im to tam a uvidi sa, co bude.
Neviem, ci by si mal stale rovnaky nazor, keby si mal aj ty tento problem teraz s Dreamboxom.

travis75
Registrace: 9/2010

Nervoš

...moja reč!

johnysk

Nervoš

Prosím, máš ve Vantage starou, nebo novou kartu SKYLINKu a jaký používáš CAM modul? Pokud nikdo dedokáže PANASONICi rozchodit, tak uvažuji o koupi asi nejlepšího stroje na trhu. Tedy aspoň si myslím, že ten obraz je skoro jako na Panáku. Nebo už lepší,

Doktor196

Travis, ale zamozřejmě, je mi tě i ostatních postižených moc líto a byl bych naštvaný být ve tvé situaci, ale uznej, kvůli Humaxům a Panasonikům neustrne výtěžnost možností satelitu.
Zkus ho reklamovat, už tu bylo zmíněno.

Nervoš

Doktor _ používám starou kartu, ne ICE, modul žádný, neoficielní pirátský soft.

Nervoš

@vortimond

Otázky svým způsobem vznikly v diskusi. Server parabola.cz poskytl prostor provozovateli k vyjádření. Nic míň, nic víc.

Pokud někdo "dělá z komára velblouda", tak to nebyla parabola.cz.

Funguje-li Vám všechno a jste s rozšířením nabídky spokojen, tak v takovém případě Vám nebyl rozhovor vůbec určen.

redakce

Nervoš

Ok, asi nejlepší řešení. Škoda, že to nejde u Panasonica

Doktor196
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [ 17 ] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra