, sekce: DVB-S přijímače |
|
Doporučení přijimačeZdravím, potřeboval bych poradit jaký vzít nový HD přijimač. Měl jsem Ferdu 8900 a přestaly fungovat naše programy, navíc se HD dlouhodobě sekalo/nejvíce u ČT HD/. Mám možnost vzít něco nového a v poslední době nemám přehled-potřebuji se rozhodnout rychle. U Fergusona mně vyhovovala pěkná grafika, včetně EPG v dobré čj, slušný obraz atd.Mám ještě starou kartu Trade and Technology-bílou. Potřebuji vybrat něco, kde by tato karta bezproblémově chodila a rovněž aby to zvládlo i nové karty se systémen Irdeto. Dal bych přednost nějaké kvalitní čtečce. Za doporučení a rychlé odpovědi předem moc a moc díky !!! |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeja rozmyslam medzi Vantage 7100 a HD BOX 9200,9100,nie je uz ale ten Vantage stary? nemam pockat na nieco nove? Dakujem |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeHD-BOX je dnes dopilovaný téměř k ideálu ...FS-9100 pokud nepotřebuješ TWIN tuner Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 944 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeVantage nebrat. už je to stará šunka, jakkoliv solidní.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
@peko59Díky všem, když bych vzal FS-9200, mohu propojit oba tunery smyčkou či je nutnost LNB twin ? Jak nahrávání, jde zde i na flash disk? Důležité je pro mě, aby čtečka bezproblémově vzala mojí kartu/viz popis výše/, zároveň si uměla poradit i s Irdetem. Díky za odpověď. |
Ajap
|
|
doplňujia s novou kartou, kdybych měnil... |
Ajap
|
|
RE: Doporučení přijimačekup si Dreambox 800 SE. většinou utíkají od Vantage rovnou k Dreamboxu. myslím že je to skvělá volba, akorát cena je trochu vysokáhttps://www.parabola.cz/clanky/4172/dreambox-dm-800-hd-se-linuxovy-luxusni-hdtv-pvr-satelitni-prijimac/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Doporučení přijimačealebo Clark-Tech ET9000https://www.parabola.cz/clanky/4212/clarke-tech-et9000-pvr-twin-hd-prijimac-s-os-linux/ nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeurcite open linux enigma 2 je tim nejlepsim resenim a je to jedno zdali dreambox, vu+ nebo ct a xtrend |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeto je blbý, že ten Dream 800 nemá ani jeden slot na moduly. tedy teoreticky to nepotřebuješ, jelikož má dvě čtečky a skvělou podporu. pochybuju že někdy u nás budeš nucen používat sadu od irdeta modul-párovaná karta. možná tak v roce 2020Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
ak chcete len pozerattak Vantage je stale doba volba.Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeTo tu vlajkovou lodičku firmy Ferguson chceš hodit do koše?To snad né,mám sice modrou kartu TaT ale na soft 11.23.2D žádnej problém,vyčisti ho čistnikem a vraž tam tento soft obraz asi nejlepší ze všech alternativních softů,žádný výpadky na orig.kartách i ta Cslinková to přežila po prvním březnu jak tam dělali nějakej update a některý alt.softy šli do kytek ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeMám taky Ferdu 8900 HD.Prosím, jak se používá ten program na čištění? Nikdy jsem to nedělal a mockrát jsem už přehrával soft. Jestli ho máte někde ke stažení, prosím, pošlete mi odkaz a jednoduchý postup přes USB. Mám skylink kartu a bezproblémový soft 11.20.0D.Předem děkuji. |
Borat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
|
|
@skohyNechtěl, byl v záruce a když mně ke stálému sekání HD/hlavně u ČT HD/ přestaly na oficielním FW hrát i naše kodované programy, už jsem neváhal a odeslal dodavateli k reklamaci.Je to prý v PL u výrobce a za téměř 5 týdnu to nedali do kupy... |
Ajap
|
|
RE: Doporučení přijimače@Borat:jestli ti všechno funguje tak se s tím netrap,nepotřebuješ to je to pouze nouzové řešení pokud nastanou problémy @Ajap:tak to jsem netušil,když to nejde jinak tak asi reklamace i když se vcelku moc nesrali..no co se dá dělat ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeDíky všem, když bych vzal FS-9200, mohu propojit oba tunery smyčkou či je nutnost LNB twin ?MOZES, ael budes obmedzeny na dany TP Jak nahrávání, jde zde i na flash disk? BEZ PROBLEMOV Důležité je pro mě, aby čtečka bezproblémově vzala mojí kartu/viz popis výše/, zároveň si uměla poradit i s Irdetem. POSLEDNY FW, MCAS BEZ PROBLEMOV Crypto, Irdeto, UPC .... |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeHD-BOX FS-9200 PVR- no co dodat, jednoznačně bez váhání R^ |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 689 |
|
|
RE: Doporučení přijimačeNo a co tak koupit německý Edision Argus VIP nebo mini IP nebo Piccollo IP? Nebo rovnou dvoutuneták Argus VIP2?UNI čtečky korektně zkousnou všechny naše karty včetně nové IRDETO, hezký obraz, české prostředí, příjemná grafika...... Navíc perfektní podpora. Radí Ti tu vesměs linuxy, pokud bys k němu tíhnul, je tu Argus Pingulux. Buď integrovaný linux od Němců nebo nahraješ Enigmu2 a můžeš si hrát jak hrdlo ráčí. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
|
|
RE: Doporučení přijimačePánové, díky. Ještě otázky: Je u HD-Box FS-9200 PVR v posledním FW již lepší grafika u EPG=větší písmena atd.? Četl jsem teď starší recenze a právě toto dost zkritizovali. Je stále pružná podpora přijímače/vydávání nového opravného FW/ a není toto už končící typ? Děkuji za reakce. |
Ajap
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|