, sekce: Skylink |
|
ICE a MascomICE karta a Mascom nejdou dohromady,je to bohužel tak.Po stáhnutí jak oni říkají nového softwaru 1.23 který odstraní malé výpadky obrazu bohužel problém neodstraňuje!!! Při přepínání programů musím poměrně dlouho čekat na načtení a néni vyjímkou že naskočí hláška kodovaný program,který mám řádně placen.Tak nevím komu nakopat (nevhodné slovo) jestli Glisníkovi a nebo Mascomu Rv Rv Rv |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
RE:ICE a MascomAsi toho prvního,Mascoma máš dál to bys musel letadlem a možná nejlepší je si koupit CS Link kterej "zatím" funguje ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: ICE a Mascomne ale fakt je to děsný problém,bude asi v tom softwaru ale kdyby ten Skylink pořád nedrbal s tím kodovacím systémem tak by to bylo v pohodě |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
|
|
re :A co máš za přístroj?Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE:ICE a MascomHD stejně nejedeš tak tu kartu řachni a dej si CS Link nebo Tě zajímá nějakej extra program z nabídky?Pak Ti to bude hrát bez problémů a nebo teda si koupit nějakej jejich certifikovanej šrot jiná pomoc zatím není a to to můžem na foru vyplakávat jak chcem :((Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: ICE a MascomJestli chceš, vyměním ti ho za nový nerozbalený Irdeto CI+. Jede zatím ve všem, co jsem zkusil. ICE i IR v pohodě. Možnost vypnutí hlášek, žádné zvláštní prodlevy.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
od vcera ideneviem ako ostatnym ale mne od vcera asi 20. hod. ked som na AlphaCrypte urobil update na 3.23 a prepol spravovanie ICE karty na Irdeto funguje bez problemov. Vcera v TechniSat-e asi 5 hodin, dnes zatial 4 hod. funkcnosti v starom Nokia MediaMastery...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
Muze mi nekdo vysvetlit, proc dela Skylinkneustale nejake experimenty a navic za ostreho provozu? On je placeny Irdetem jako betatester jejich karet a nas vybrali jako pokusne kraliky? To to jeste nikde ve svete nevyzkouseli?Rozhodne mi Skylink nepripada jako seriozni firma... Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
|
|
RE: ICE a MascomKdyž je CS Link oproti Skylinku tak seriózní, proč nemá lepší nabídku programů. Tohle je u mě seriózní. Teď až tam přidají ty bulharský programy, tak to bude docela zajímavý.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: ICE a MascomA proč by neměl mít lepší nabídku programů, ty truhlíku? Ne každý prahne po nějakých Bulharech nebo kterýho čerta to Skylink nabízí :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
vortimondTy reagujes na neco, co jsem vubec nenapsal, zadnou konkurenci Skylinku jsem nejmenoval a uz vubec neresim programovou nabidku.Jen jsem prekvapen, jake dela Skylink experimenty za ostreho provozu.... Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
|
|
RE: ICE a MascomTady nikdo nepíše o nabídce programů.Seriozní firma si váží svých zákazníků, má techniky kteří věci rozumí a nevrtají do systemu aniž by polovina platících zákazníku ztratila příjem.A v neposlední řadě, když přecházím na jiný system, mám to předem odzkoušené a neexperimentuji v přímém přenosu.Ale o kvalitách této firmy se budeme moci přesvědčit všichni až se začne fyzicky měnit CW za Irdeto. Pokud to budou provádět způsobem, jaký nám nedávno předvedli, asi Ti ty nové HD programy budou k ničemu. |
ZDK93
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: ICE a MascomJá bych nemohl prodávat CS Link karty, protože bych měl potom výčitky (když má někdo zájem o pay-tv), tak když bych si ho představil jak sleduje na plazmě AXN Sci-Fi :laughing: nebo Film+Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
vortimondMy tu zminujeme neprofesionalni pristup Skylinku pri implementaci novych technologii a ty si stale vedes svou o CSlinku...Ty proste musis do diskuze neco napsat, i kdyz to vubec neni k tematu.. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
|
|
@pavslaPromiňte, ale ty Vaše příspěvky také moc k tématu nejsou. Téma je modul Mascom ve spolupráci s ICE kartou. Tak nechápu, proč tady mluvíte o nějaké neprofesionalitě Skylinku. Skylink, pokud vím, není výrobcem modulu Mascom a nemá na jeho výrobu žádný vliv. Pokud tento modul má problém s nějakou dékodovací kartou nebo s nějakým přístrojem, je to vina buď modulu nebo jeho uživatele, který jej neumí nastavit a nebo přijímače, který si s modulem nerozumí. Ale ne Skylinku. Skylink využívá nějaký kódovací systém, ten umožňuje různá nastavení a Skylink jeho možností využívá. Tak o co jde. Je na výrobci přijímačů a modulů, aby se s tím vyrovnali. Ale k tématu: Mascomácké moduly mají určitě dobrou podporu a po jednodenním testování Alphacryptu Twin s novým FW, s ICE kartou a s přijímačem Topfield SRP-2100 musím říci, že se jim dílo podařilo. Modul funguje bez problémů, nastavení je default tovární, nic jsem neměnil. V modulu je jednak ICE karta Skylink, jednak CS Link karta. Přepínání mezi Skylink/CS Link programy v pohodě. SD programy nabíhají velmi svižně (prakticky okamžitě), HD programy jsou trochu pomalejší 1-2 vteřiny (záleží jak který), což bych ale řekl, že je standard. Ve srovnání s Technisatem Cryptoworks modulem (pravda se starším softwarem) suverénně vítězí Mascom Alphacrypt. V porovnání s CW Smit modulem je Alphacrypt zhruba nastejno. Zatím nejhorším modulem u mne pro ICE bylo staré diablo Light, které se sekalo velmi ale velmi často. |
jirka77
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 29 |
|
|
RE: ICE a Mascom""Spuštění nového systému neznamená, že vypneme CryptoWorks. Bude se jednat pouze o další simulcrypt. Pro výměnu karet tedy není důvod"," upozorňuje za Skylink výkonný ředitel TradeTec Jaromír Glisník. ""Irdeto nám bude v budoucnu dodávat univerzální karty nové generace zvané ICE (Irdeto CryptoWorks Enveloped). Tato karta funguje jak v dekodérech CryptoWorks, tak i v dekodérech Irdeto PIsys"."link:https://www.parabola.cz/zpravicky/9905/skylink-a-irdeto-pro-vymenu-karet-neni-duvod/ Je ten Mascom licencovany CRYPTOWORKS, ci nie? Pro kódovací systém CryptoWorks bude jeho vlastník Irdeto zajišťovat technickou podporu jen do roku 2012. Migrační ICE karty Irdeto (Irdeto CryptoWorks Embedded) budou pracovat v dekodérech CryptoWorks, tak i Irdeto. Pro stávající zákazníky se nic nemění. link:https://www.parabola.cz/zpravicky/10624/skylink-nainstaloval-system-irdeto-a-ceka-na-karty/ mam pokracovat? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
@losparaboTak fajn, kopírovat umíte dobře a co jste tím chtěl jako říci? Ano, Mascom je licencovaný modul a karta ICE i karty Cryptoworks v něm aktuálně fungují (alespoň v alphacrypt modulu s novým FW ano). Nebo Vám snad ne? Máte vůbec ICE kartu a některý z MASCOM modulů? Máte vůbec nějaký problém?Vy prostě nechápete, že ani to, že modul je licencovaný neznamená v každém okamžiku kdykoliv v budoucnu bezproblémovou funkčnost. Znamená to, že výrobce řádně zakoupil systém a má také přístup ke specifikaci tohoto systému. Nicméně každý kódovací systém se vyvíjí a je jen na výrobci modulu, jestli ty změny zahrne do svého SW nebo ne. A taky jak rychle. Nemá to rozhodně nic společného se Skylinkem. U těch licencovaných modulů ale zpravidla je aktualizace rychle dostupná. |
jirka77
|
|
@jirka77argumenty ziadne?v com konkretne sa zmenila specifikacia systemu CRYPTOWORKS, ze licovany modlu CRYPTOWORKS ma problemy s ICE kartou, ktora ma podla vyjadrenies p. Glisknika BEZPROBLOMOVO fungovat ako CRW, citujem: "Migrační ICE karty Irdeto (Irdeto CryptoWorks Embedded) budou pracovat v dekodérech CryptoWorks, tak i Irdeto. Pro stávající zákazníky se nic nemění." |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
@losparaboA jaký prosím argument chcete, než to, co jsem napsal výše. Pokud se bavíme o modulu Mascom/Alphacrypt s novým FW, pak v něm všechny typy karet českých providerů fungují. Nebo nerozumíte tomu, co jsem napsal? Vy tady pořád nadáváte, že vám něco nefunguje. Ale ještě jste nenapsal co, na jakém přijímači, na jakých programech a s jakým FW. A až si tohle ujasníte, tak si na netu najděte adresu na prodejce, který vám modul prodal a modul reklamujte, když nefunguje. Nebo vám ho prodal Skylink? Pokud ano, reklamujte to u nich. |
jirka77
|
|
jirkaSledovanie platenej televizie je zaplatena sluzba,kde sme k dekodovaniu neplatenych programov dostali kartu,pri platenych este platime dalsie pravidelne poplatky.A v demokratickych statoch môzme reklamovat aj SLUZBY.Nie len moduly a karty.Uvedena sluzba nefunguje tak ako ma-to je dôvod na reklamaciu.Uz by to mal niekto urobit.Bol by to u nas novy presedens a prevadzkovatelia pay tv by sadli na zadok. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
Re :Ludia,co im ice nefunguje s original crw,alebo irdeto by mali ziadat odstupenie od zmluvy a ziadat vratenie penazi.(po vymene crw za ice v buducnosti tiez-alikvotnu ciastku,ved niejaky cas stary zakaznici programy sledovali).Pomernu cast pouzivania/nekonecno(neplatena ponuka navzdy).Potom z nas prestanu robit betatesterov a daju veci do poriadku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
Kasr reklamacia sluzbyvazne, seriozne (chapem ta, tvoje rozhorcenie atd,; aj ked som skepticky) by som chcel vidiet (vediet) ako sa taka reklamacia sluzby robi.Ideme od zaciatku: kupis "plast" niekde mas doklad od 25.4.2006 (SlovakLink / Gital // T&T (moje pripady). este sa nic neregistruje... casom ti posle ina firma Skylink iny plast ako nahradu., obycajnou postou ze takze si fitku borovu podpisal/prevzal... AK by to aj bolo do 2 r od nakupu plastu1 s ty prides do predajne s plastom2 ta "odbavia" ze poj.. No nic napises do SL ze mas plast2 odvtedy co nemas plast1... Ako riesis reklamaciu? (nie podla ako-by chces-/me alebo logiky ale podla cesko/slovenskeho reklamacneho poriadku/zakonov... (!!) takze doklad o zaplateni prip aj zarucny a teda do 2r od... Mas?! -Nemas! Mozes??! Mohol by si.. ho,.. Teoreticky co je napisane vo vseob predpisoch ked si klikol Ano, akceptujem! Stavim vsetko, ze to NIKTO necital! a ked a teraz je tam ine (prides na sud ze nech sa paci ti je link co tvrdili a nedodrzia, a -keby aj- otvoria jeej uz to tam neni!! ale jaa som si to vytlacil!!! pozrite tu mam (pravny) toaletny papier ... chapes!? Welcome to da jungle! |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
kasrNo tak to urobte, ne? Takovéhle výkřiky do tmy jsou o ničem. Ale ještě než to uděláte, tak si třeba přečtěte smluvní podmínky a možná zjistíte, že vše je trochu jinak. Tenhle hon na čarodějnice je dle mého naprosto zbytečný a většina z těch, kteří tady na Skylink nejvíce nadávají ve skutečnosti žádný problém vlastně ani nemá. Anebo ho alespoň tady jasně a detailně nepopsali (tím myslím konkrétní modul, přijímač a situaci, kdy jim právě teď nic nejde). Skylink ICE karty mám doma dvě, ve dvou různých přijímačích a ve dvou různých (licencovaných) modulech a ani v jednom případě není problém. nahrávám denně několik pořadů a vše OK. používám TimeShift a vše OK. PIP sice běžně nepoužívám, ale při té hysterii tady jsem ho zkusil a fungoval. Takže co? |
jirka77
|
|
RE: ICE a Mascombojda napísal:"ICE karta a Mascom nejdou dohromady,je to bohužel tak.Po stáhnutí jak oni říkají nového softwaru 1.23 který odstraní malé výpadky obrazu bohužel problém neodstraňuje!!! Při přepínání programů musím poměrně dlouho čekat na načtení a néni vyjímkou že naskočí hláška kodovaný program,který mám řádně placen.Tak nevím komu nakopat (nevhodné slovo) jestli Glisníkovi a nebo Mascomu" ...zaujímavé, že ani náhodou nespomenieš prijímač - je nejaký dokonalý?! Čo ak si nerozumie s modulom, alebo má problémy sám so sebou (fw)?! :-/ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
to: jirka77Prosím tě, jaký moduly přesně používáš. Mám Ariva 200 HD (předpokládám, že modul ale bude fungovat stejně jako na Mascomu) a uvažuji o koupi modulu, ale v tom zmatku co aktuálně kolem ICE a modulů panuje nevím, který vlastně koupit, aby funguval bezproblémově. Nerad bych něco koupil a za měsíc zase zjistil, že mám problém. Též hodně nahrávám a nahrávky si přehrávám na notebooku, takže bych potřeboval aby nahrával nekódovaně.Předem díky za info. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
|
|
RE: ICE a Mascom@ZdenekMi: aktuálně používám Alphacrypt Twin (pro dvě karty, jedna normální a jedna jako sim). V SIM mám CS link, ve standardní mám Skylink ICE. Software modulu je nejnovější stažený přes OTA, v základním / továrním nastavení. Skylink ICE běží v modulu Irdeto. Vše vloženo v přijímači Topfield SRP-2100. Nicméně MASCOM moduly by teď měly být všechny v kombinaci CRW/Irdeto, takže asi není nutné kupovat přímo Twin. Jinak jak píše brga výše, také záleží na kombinaci modul/přijímač. |
jirka77
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|