![]() |
|
AB CryptoBox 450HDPred chvili jsem docetl recenzi a kdyz jsem videl hardware, tak jsem musel konstatovat ze je to dalsi arriva v jine krabici. Ach jo. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE : cryptobox 450 HDJeště jsem ho neviděl , ale podle dálkového ovládače a verze softu to asi opravdu pochází od výrobce Ariv - škoda že dovozce nedělal distribuci Fergusonů , jinak by asi do takového risku nešel - tisíce vadných tunerů a skoro žádný dálkový ovládač od A 200 nevydrží do konce záruční doby |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
re:Pokud se považovala Ariva jako prostředek pro přístup k Anglické lize z Bulsatu,neboť cena Arivy 200 byla nižší než třeba předplacenka na polskou Cyfru,tak se koupě tohoto přístroje dala pochopit,takto jsem se na tuto záležitost díval já.Jinak souhlas s Radomírem. Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDAsi tento nas a okolity trh naozaj vyzaduje shit namiesto kvality.Co dodat ?To co som uz x krat pisal,vnutorna spotreba aj kvalitnejsich vyrobkov nabehne az budu platy take ake su tam kde idu na odbyt vo vacsom pocte aj drahe stroje,inak tu zostanu na veky podobne stroje a zhnite juzne ovocie..... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDtrh si zada shity, shity a jeste jednou shity, tak jsou tu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDZapomínáte na jednu podstatnou věc. Dnes se vyplatí kupovat tyto spotřebáky jen a pouze jako poměr: cena-výkon-záruční doba. Renomované značky se na vás po záruce vyserou uplně stejně jako ty šmejdovské... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDNemas pravdu. Vserou se na tebe jen cesti prekupnici. V nemecku to chodi prece jen jinak. A radeji si poridim (a zakaznikum nabidku) prostroj, co v zaruce videt nebudu, po zaruce nejaky rok pojede a bude opravitelny. Nemam moc zakazniku, co meni pristroje po zarucni dobe pokud nemusi. |
J a
![]() |
|
muj oblibenec opet boduje - blogujerecenze onicem. tehle blog hodnej fejkbuku hodnotim hned nekolika nedostatecnymi. o pristroji sem se nedozvedel vubec nic duleziteho. u tohoto autora se to jiz stalo normou. zvlast legracni je test karty slovak link :))))a vy me reknete, jakej to ma chipset ? taky alik jako ariva a kupa dalsiho srotu ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDJá si ale nevšiml, že bychom se tady bavili o zahraničí. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDNo, jako zakladni seznameni s pristrojem je to OK.Ale - HW podprumerny pristroj, v zaruce nejspis s problematickym servisem (presne dle tematu nedavno - AZBOX a jeho servis) a po zaruce na vyhozeni. Pro ceske karty brzy nepouzitelne, jen po dokoupeni modulu, pak dam 2500 za tento kram, 1200 za modul a jsem na 3700,- Za to mam s rezervou Humax 5100 nebo Optibox Zebra a jeste usetrim. |
J a
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDA hlavně má podporu pro WiFi USB Dongle,to ariva ani náhodou |
bobo99
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDHmm koukam, ze vsichni meli tento pristroj otevreny :)))Zakladem je procesor ALi-M3606C, ten jeden na 400 MHz, narozdi od klasicke Arivy 200 ktera ma procak Ali-M3602, ktery jede jen na 333 MHz. Prijimac je opravdu svizny v soucasne(!) chvili pracuje se vsemi kartami Irdeto jako divocak (vcetne pridani a odebirani produktu na karte). Servis zajistuje AB com a pokud vim prave u nas Zorbas ma dohodu s AB com. Nicmene si muzete povsimnout, ze i tento prijimac je na "black listu" Skylinku. Vyhody proti certifikovanym pristroju jsou v multimedialni podpore, pripojeni na net apod. Ale beznemu zakaznikovi co chce Skylink nebo CS Link bych volil Humax 5100, Gosat, Zebra a myslim, ze i Pony s poslednim firmwarem kde je doplnena dynamicka aktualizace kanalu ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDKDYŽ MÁM NA SATELITU ZNAČKY FERGUSON ARIVA 100E CONAX TAK MY BUDE FUNGOVAT I CSLINK IRDATO DÍKY |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDIRDATO? to snad není pravda :laughing: |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDv recenzi bych ocekaval otestovani vselijakych vlastnosti a ne nejake fotky z menu , kde vidim ze to umi naladit TP ci jine, zcela bezne veci ktere umi uplne kazdej prijimac. to co sem se dozvedel se dozvim i z technicke specifikace , ktera narozdil od tohoto shluku zazitku a znaku nezabira tolik prostoru a neobsahuje balast. koho zajima nejakej konektor uvnitr boxu ci jine podobne kraviny ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDV recenzi ma byt seznameni s pristrojem a to si myslim ze clanek splnil. Ano, muze byt obsahlejsi, proc ne.Ma osobne zase vnitrek zajima dost, mimo jine proto, abych vedel co zakaznikum nenabizet. Napr. tady vidim, ze tuhle modernizovanou kopii arivy urcite ne. Jen docela nechapu dve veci - kde jsou ti zakaznici, kteri pristroje vyhazuji pri prvni zavade nebo po dvou letech. Ja mam spis zakazniky, kteri se divi ze prijimac musi po 4 letech na opravu. - myslite si, ze kazdy obmenuje prijimace po 2 letech ? Jestli si nekdo mysli, ze tohle pujde servisovat, tak je na omylu. Je nejmene 5 duvodu, co vsechno a proc bude u tohodle neopravitelne. Nedavno jsem byl zakaznikovi instalovat komplet Mascom 2000. I ten se zakaznikovi zdal drahy. Z obcasnych informaci vim, ze ten prijimac cas od casu smaze setting. No, tak uz me volal 2x. Lacine, prd po tom. Nechapu ten neustaly tlak na cim dal nizsi cenu. Vzdy je to na ukor neceho. Je sice pekne, kdyz satelitni prijimac umi prehravat milion multimedii, ale primarne bych od satelitniho prijimace ocekaval prece jen jine vlastnosti. A hlavne bych byl rad, aby se na (ceskem) trhu zacalo obevovat zbozi vyssi kvality a ne jen lowendovy odpad. |
J a
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDJiž po krátkém shlédnutí recense mi probliklo "ARIVA!" Ano, je to stejný šmejd, původně jsem nechtěl ani své dojmy sdělovat, ale prostě je to tak, jak JA píše. Na náš trh jde prostě naprostý odpad a v poslední době jsem lidma kontaktován, proč to tak je. Je to jak píše JA, prostě tlak na cenu svádí k dovozu odpadu!!!! |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDNie je co dodat R^ R^ R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDRozhodol som sa kúpiť (400HD) - je to full HD,má to ethernet ,usb ,cena 64eur, záruka 2 roky. Len som nenašiel v recenzii a ani na stránkach ABcomu aký typ wifi usb donglu. Poradí niekto vhodný typ ? |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDNormalne by to mel vedet prodejce, proto bych se zeptal prave jeho. |
J a
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDlubomir63: Mas to popisane v dolnej casti tohto testu: http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=170&t=39402 |
voodoo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDlubomir63 zadej si do vyhledávače WiFi Dongle 2,4GHz pro AB CryptoBox 400/450HD je jich tam plno |
bobo99
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDV navlas rovnakej krabici, samozrejme s iným vyobrazením prijímača som pred rokmi kupoval Ferdu HF8900HD, dokonca aj skoro s rovnakým diaľkovým ovládačom :) Takže podľa krabice zavrhovať prijímač ... S Ferdom som doteraz spokojný a odkaz na test od voodoo, potenciálneho záujemcu o tento prijímač celkom určite zaujme a možno aj presvedčí k jeho kúpe.R^ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: AB CryptoBox 450HDchlapi vďaka, čo to som sa dozvedel aj tu : http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=169 a bol som aj u predajcu - príjemne ma prekvapil ochotou a odbornosťou, len prijímače sa mu minuli. Takže počkám do štvrtka a kupujem ho. |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
@Manetotak to teda prrrr.HF8900 a tohle je HW nesrovnatelne. Mam tu nyni na stole na servisu arrivu i HF8900 (tam cekam na ND) a je to brutalne jine ! Moje reakce byla prave na to, co je uvnitr, ne na krabici. |
J a
![]() |
|
@JaPlne s tebou súhlasím že sú tieto prijímače HW nezrovnateľné.Ja som to myslel úsmevne, aká je použitá krabica-škatuľa a nie aký obsah je v nej. ;) Vnútrajšok plechovej "krabice" som si prezrel tu: https://www.parabola.cz/clanky/4427/ab-cryptobox-450hd-jednotunerovy-hd-box-s-moznosti-pvr/ recenziu tu: http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=170&t=39402 :))) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |