![]() |
|
xtrend/clark ET9000Ktory image je pouzitelnejsi na tento stroj.Nasiel som PLI a Black Hole ale nemam skusenost s boxom(zatial),dik! ;)Mate ho niekto realne na nete si viem najst teoriu aj sam. :8) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Dej si tam OpenPli 3.1 je dobrej a velmi se zlepšila kvalita obrazu,která je ted exelentní.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000A co konkrátně potřebuješ o něm vědět? |
jirka106
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Primarne len ktory soft je stabilny,spolahlivy.Je aj iny ako som pisal vyssie?K tymto dvom som sa dopatral.Uz potom ci je to to iste ako bol clark tech,lebo niekde uvadzaju ze ten sa uz prestal vyrabat,teda je xtrend iny vyrobca alebo spolocny?To uz len ako doplnok ked sa pytas na konkretne veci.... :) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
redakciaCital som recenzie k prijimacu.1.)Recenzia tri kralove s OS Linux 27.2.2011 - vyrobca sa udava nemecka firma "Satmedia". 2.)Recenzia Clarke-Tech ET9000 5.2.2011 - vyrobca zhodny zo znackou boxu 3.)Recenzia Xtrend ET500 24.7.2011 - kde sa spomina aj ET9000 sa uvadza vyrobca korejsky (znacka xtrend)? mozete prosim upresnit ako to je a co je teda pravda?Clarke tech - Satmenia - Xtrend alebo co vlastne?Dakujem. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000já jedu na nejnovější open pli a momentálně naprostá spokojenost :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000A funguje v pohode aj s pasivnym chladenim?nedorabal si ventilator alebo nieco ine.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000liquere: ides kupovat alebo ako? (to k tym recenziam) CT a XT ja myslim ze je to to iste :8)odporucat image je osemetna zalezitost, nakolko kazdy image moze byt "vysperkovany" inym smerom, ja napriklad mam rad BlackHole, i ked OpenPli ma tiez par features, ktore by som v BHcku privital, no bohuzial nie su pokial ide o chladenie, tak CT ako i mnoho inych linuchov hreje, ale kedze je tam predpriprava pre ventilator, tak snad dokupit vies (ja som to este nerobil, nakolko CTcko mi neslape x-hodin denne) inak vikino na satdigitalne robi skvelu robotu pokial ide o ClarkTecha 9000, takze odporucam tak zabludit a precitat si, pretoze zatial to vidim tak ze ti este chyba par lekcii z teorie ;P nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Já osobně jsem s chlazením stroje nic nedělal,mám pasívní bylo mi řečeno,že je konstruovaný na vyšší teplotu,mám inter.HD je pravda,že ,topí,ale nějak to neřeším,není důvod.Jinak taky jedu na open pli a opravdu spokojenost. |
jirka106
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Alfasex jasne ze sa pytam ked ho nepoznam.Teoria je jedna vec a prax druha.Nemam rad vyrobky kde sa ututlava povod,aky je dovod?Nemecko alebo korea,alebo odubavanie a vsetko cina?Na toto hladam odpoved.Nie ze suciastky su aj tak cina a len sa to sklada,to viem,ale kde sa to sklada to nemusi byt tajne alebo v kazdom clanku napisane ine udaje.Na to forum zabludim neboj sa aj na zahranicne.Ale tie recenzie boli tu na tomto fore preto sa tu aj pytam.. :laughing: R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/hdtv-prijimace/x-trend-et-9000-linux-enigma2http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/hdtv-prijimace/clarke-tech-et-9000 sw podpora ta ista :8) ako tak na to pozeram i cenovo je to zhodne, vyrabane ako vsetko Made in China ak by este nieco, kludne sa spytaj, na co viem odpoviem, a na co neviem, odpovedia dobri ludia :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000já tam sice ventilátor zabudoval (jsem doma našel novej chladič pro P3), ale na pluginu ho mám většinou vyplej a zvládá to v pohodě. Prvního půl roku jsem tam ventilátor neměl žádnej a taky žádnej problém. To open pli image používám hlavně z toho důvodu, že není přeplácaný všelijakýma blbostma.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Super ......ja som zase nasiel niekde u holandanov alebo kde ze je to testovane do 70°C by to malo slapat urcite,takze tolko asi nema..... :)))Este jedna malickost,ked naformatujete ext. disk pod boxom nahravka je jeden subor alebo to deli na casti?Dik za odpovede ... R^ Alfa tak uz som nasiel dalsie softy,vidis ze sa vzdelavam :lookaround: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000mám takovej dojem, že nahrávky jsou vcelku :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Eemil diky , rozmyslal som aj o VU plus minus ,ale pravdu povediac kto taky nazov vymyslel asi mal infekciu mne to stale pripomina nejaky vyskumny ustav alebo vojensky utvar. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Ahoj ,tak prosím o zdělení a radu zaroven co koupit mám pouze dva strojky a to VU+DUO nebo Xtrend ET9000,, Clarke Tech ET9000 který má lepší obraz, no a vůbec zasvěceným děkuji za odpovědCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
ladinekco ma lepsi obraz voco comu? :sly:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereno mezi VU+DUO a xtrend/clark ET9000Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Tak uz som sa zlakol,ze si nasiel rozdiel medzi xtrend a clarke techom... ;) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerety se nalekej radši porad ,ktery je lepšíCvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Co sa tyka funkcnosti asi velky rozdiel nebude,podporu ma mozno VU vacsiu tym ze je dlhsie na trhu.Ale xtrend sa mne viac paci,len ho osobne az tak nepoznam preto som aj zalozil toto vlakno.Je to na tebe podla mna su to obidva stroje nad priemerom a rovnaju sa DM(viac menej skoro).Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerenotak až po toto se shoduji s tebou mě se také víc líbí xtrend/clark ET9000 no budu ještě studovat fora tak se měj a přeji ostrý obrazCvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000u VU+ bylo dřív hodně kritizováno že nemá moc dobrej obraz, to u Clarke-Techu je obraz perfektní.https://www.parabola.cz/clanky/3804/vu-plus-duo-opravdova-konkurence-pro-dm-8000/ https://www.parabola.cz/clanky/4212/clarke-tech-et9000-pvr-twin-hd-prijimac-s-os-linux/ Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Len mi nie je jasne preco musi byt na slovensku drahsi ako v cz?Dokonca v nemecku sa da zohnat za menej.Len prosim nezacnite zase o nakladoch.... :fuming:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000lebo na slovensku sa lepsie da osklbat zakaznik.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Tulen este mozno tieto vianoce,ale od noveho roku bude vsetko tak v (nevhodné slovo)i,ze sa budu zrealnovat ceny velmi rychlo a ked nie bude obrat 0.Ja viem ze kazdy blbecek chce mat Tuareqa s ktorym potom nevie nikde zaparkovat poriadne lebo k tomu treba aj mozog, ale buduci rok bude spas prec....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |