![]() |
|
Končí skvelá Deluxe Music?Společnost Deluxe Television, která provozuje mimo jiné digitální hudební televizi Deluxe Music, je v úpadku. Stanice Deluxe Music, která vznikla jako alternativa k MTV, hrozí ukončení vysílání.:(( Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?bola by to velka skoda ..najlepsie si ich remixy piatok vecer :) |
eric777
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?To by byla škoda, myslel jsem, že se jen přelaďuje na 12148.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?Skoda by bola viete nieco konkretne? :bomb: :bomb:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?další dobrý kanál jde do kytek jen blbostí jako jsou novasport ct 24 a 4 sport jsou furt na orbitě |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
deluxeCelou dobu jeji existence mi to pripadalo podezrele, ze je takovy to program FTA. svym obsahem a technickou kvalitou prevysoval celou paletu MTV. Nejspis byl od pocatku projekt nastaven moc pohadkove, asi ho nezalozil obchodnik. Skoda, tenhle program jsem mel moc rad.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?nicolepcd, naprostý souhlas. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@nicolepcdNáhodou ČT24 je super stanice,podle mne jedna z nejlepších.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?a to jsi vzal odkud však to je jedna blbost za druhou mě nějaký (nevhodné slovo)y v parlanemtu nezajímají + i koksové z extraligy i z kvitovou a spol nezajímají, jiné kafe je ESPN AMERICA tak se alespon pobavím kvalitní sport NHL NBA ATD než trapný fotbal a hokej od sparty a slavie a ostatní ne děkují. :razz: |
nicolepcd
![]() |
|
CT24nahodou CT24 je celkom fajn, taketo stanice treba a v porovnani s TA3 je lepsia. Mna kludne zaujmu aj tie hodinove dialogy niekto s niekym o umiestnovani dopr. znaciek v Prahe aj ked sa ma to prd tyka; clovek ziska nazory, myslim si taketo stanice treba.ALE keby sa treba rozhodnut ze na ten tp CT24 alebo Deluxe tak samozrejme Deluxe! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?Tak na tyto dialogy je potřeba se už hodně nudit :)))zato PP z parlamentu a zvlášť ze senátu nemají chybu. Sem tam nějaká facka, ale jinak neznám před spaním lepší ukolébavku R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomik535i tak to jde :laughing: |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?srovnavat programy s naprosto jinym zamerenim (hudebni, sportovni, zpravodajska) ?? :laughing: :laughing: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Po Yavido možno skončí ďalšia music TV z 19,2°E...Bude jej veľká škoda - tej Deluxe Music. Ja som na ňu spozornel ešte pred rokmi pre ten výber songov venovaných tzv. hudobným fajnšmekrom. Táto stanica má proste štýl, a fajn imidž. A video-mashupy zo soboty som pozerával dávnejšie pravidelne. Sakra, nechápem, prečo z tých zopár FTA nemeckých hudobných staníc na Astre 19,2°E nevedia obhospodáriť taký gigatrh, ako sú nemecky hovoriace krajiny - DEU, SUI, AUT. Však tam zostáva pomaly už len VIVA Germany s jej reality show, GoTV či iMusic1, ktorá konečne zrušila aspoň ten denno-denný teleshopping...:-/ Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?Po Yavidu je tam Ojom, ale bez Deluxe je to celá pozice o ničem :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?A okial to beriete,nikto sem nedal nic konkretne,pravda nebol som na ich webe mate to odtial alebo jpp.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?Možná si pletu stanice. Ale Deluxe Lounge HD jsem párkrát v rámci promo na SkyLinku pustil. Pokaždé tam běžely jen hezké HD obrázky podmalované hudbou. To je ta skvělá stanice které je škoda? |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?Kolbiš, debata je o tomto:https://www.parabola.cz/zpravicky/16018/provozovatel-deluxe-music-v-upadku/ Deluxe Longue HD je cast ktoru ma zaradeny aj Skylink, ale ta ozaj hudobna cast Deluxe Longue je celkom fajn - pocuvatelna a pozeratelna stanica. Skoda az skoncia :( |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
To HornetJojo. Já už to pochopil z https://www.parabola.cz/zpravicky/16029/deluxe-music-chce-zachovat-vysilani/FTA z 19,2 jsem asi nikdy ani nezkusil, takže ten neznám. A Deluxe Lounge HD by mi tedy nechyběl :) |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Končí skvelá Deluxe Music?kolbis, tak je to otazka vkusuja si deluxe lounge HD pustam namiesto radia pri vypnutom tv popri praci. Pocuvat nase radia s kopou reklam a blbych moderatorov ma bavi o dost menej |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
Radšej nech zrušia Deluxe Lounge HD,ako Deluxe Music. Hudobné žánrové kanály zrušili už predtým.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
![]() |