Quantcast

Deluxe Music chce zachovat vysílání

| redakce | tiskobrázek k článku: Deluxe Music chce zachovat vysílání

Provozovatel tématické hudební televize Deluxe Music ujistil své diváky, že i přes návrh na prohlášení konkurzu okresním soudem v Mnichově bude vysílání pokračovat v nezměněné podobě. Deluxe Music vysílá FTA přes satelitní systém Astra, pozice 19,2 st. východně.

Tým a obchodní oddělení je stále přesvědčeno o správném podnikatelském záměru a snaží se, aby udrželi televizi životaschopnou s perspektivou do budoucna. Nejdůležitější zprávou pro diváky: Deluxe Music bude pokračovat až do odvolání a obchodní operace se nemění. O dalších krocích společnosti rozhodne předběžný insolvenčního správce.

Deluxe Music zahájila vysílání 1.5.2005 a zaměřila se na diváky ve věku od 25 do 59 let, kterým přináší hudební program 24 hodiny denně bez moderátorských vstupů. Vysílání je v Evropě dostupné pro 30 milionů kabelových a satelitních diváků. Společnost Deluxe Television provozuje také relaxační kanál Deluxe Lounge HD, který je mj. poskytován satelitní platformou Skylink v České republice a na Slovensku.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články