Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV LG mazanie programov

Zdravim. Chcem sa opytat, ako zmazem programy, konkretne radia v TV LG 42LG2100. V menu uprava programu su tri zalozky DTV, Radia, TV(len analog). Zmazanie je v ponuke len pre TV.
Vdaka za tipy.

Tomic
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV LG mazanie programov

Dej tovární nastavení a smaže se vše.

koax
Registrace: 2/2008

Nebo by to mohlo jít přesunout někam na konec.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Ono to LG je celý nějaký divný to je jediná TV se kterou jsem se nedomluvil Rv :bomb:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

V režimu dtv jednotlivé programy mazat nejdou (tv, radio). Jediná možnost, jak se zbavit nepotřebných stanic je nastavit přeskočení (skryjí se).

Cynomys
Registrace: 7/2011

@jackino
LG 42LE8500 vlastním a domlúvam sa s ním úplne v pohode ;)
@Tomic
Nechápem tvoju požiadavku mazať rádiá... Pri naskenovaní MUXU ti za TV programy pridá automaticky rádiá, pokiaľ ich obsahuje. Máš možnosť ich posunúť na koniec zoznamu, preskočiť, zablokovať, alebo umiestniť v niektorej favoritnej skupine (A,B,C,D). Chcelo by to čítať trochu aj návod na obsluhu (DVD). ;)

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

no priznám sa, že až teraz ,čo je tento príspevok som začal ladiť lg lw4500. A to ho už mám 4 mesiac. V dtv ide ako test vh1 ,vh1 clasic ,filmbox hd a podobne.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

tv LG smzání programů

mám full hd led lcd LG37lv a před měsicem jak končila prima tv tak jsem to naladil normálně na prima family a jak odpojili monoskop tak jsem to 2 den zapnul a tu pozici kde ten monoskop byl to smazalo automaticky nestačil jsem se divit :O :O

laga18
Registrace: 8/2009

radia chcem vymazat, lebo TV ovladaju moji rodicia, prepinaju len cislami, ziadne tlacitko LIST (zoznam, sipka hore, dole,..) u nich nehrozi, a stane sa ze sem tam daju radio, preskocenie programu funguje len ked sa prepina P+ P- ale ak pozeraju nieco na 1 a znova stlacia 1 tak sa prepne radio na prvej pozicii, skusim este tie tovar. nastav., ale sa mi zda, ze pri ladeni nie je moznost vybrat len TV,

Tomic
Registrace: 1/2011

na lg sa program nedá vymazať iba preskočiť ,čo sa týka DTV. pre káblovku sa dajú iba poprehadzovať. Rádia môžeš dať preskočiť- všetky ,táto funkcia viac nepôjde.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

U LG se sat.tunerem se NEDAJÍ programy mazat.Sám jsem dnes zkoušel doladit STV+ost.na novou frekvenci.Chtěl jsem staré pozice máznout,ale NIC.Nešli.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra