Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Inspekce: Skylink neporušil obchodní podmínky

Při koupi karty nebyla žádná zmínka o tom, že v budoucnu se bude muset platit servisní poplatek. Skylink si ho snad započítal do ceny karty a další zisk má z placených programů. Odůvodnit by to šlo snad jedině, že by byl Skylink ve ztrátě ale to asi není. Takže jde jen o další bezpracný zisk. Je to neuvěřitelné co si zahraniční firmy u nás dovolujou, dělají z lidí blbce a naše úřady jim to ještě schválí. Jediná možnost jak toto změnit je jit k volbám a volit tak, aby ti co jsou u moci se už tam nikdy nedostali

vlcek
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Inspekce: Skylink neporušil obchodní podmí...

:))) Pak už je to ale pouze na sledování ve fotokomoře ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tiez si myslim, pravne to sice maju vysperkovane ale ekonomicky to uz nie som si isty a najhorsie co existuje je napravit si zlu povest

tv to mozu obist fta vysielanim kde je vlastna tvorba, coho je dost

matho
Registrace: 2/2006

@ rarasek

Prodejem karet už moc nevydělají,jen se zeptej prodejcú,kolik ted prodají příjmačů a karet???Komu chceš prodat karty,když ti co to chtěli již mají.Zaplať jim transpordery,provoz a pak nemusí být žaden polatek.Jen si myslím,že by to mohlo být na uživatele například na 4 karty,to snad udělají.

Prosat
Registrace: 8/2005

Ja neviem,ale aj vy ste sa dozvedeli v polke roku 2012,ze vase karty uz cerpaju zlavu z poplatku,ktory sa este len zavedie 1.9. ??????

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

Moje karty vyčerpali dvojročnú zľavu z poplatku ktorý sa zavedie 1.9.2012 už v roku 2009... :laughing:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

V roce 2008 mě stála karta-2200kč
Tři roky jsem si platil Géčko či co to bylo 36x200=7200 a to bylo víc protože Total podražil
Sem tam jsem si zaplatil mých6 cca-1000kč
Takže za 4 roky ode mě dostali cca 10500 jestli jim to bylo málo mají smůlu,už ode mě neuvidí ani halíř Rv Rv ;P Rv Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Na Slovensku v roku 2007 stála karta Slovak Link 3880 Sk... Koľkokrát som si odvtedy objednal rôzne balíčky a koľko som za ne zaplatil je aj ťažko spočítať a ani sa o to nebudem pokúšať, aby ma náhodou neskolila tretia mrtvička...;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

jackino: A v čem má bejt jako pointa? :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pointa je ,ze u nich sa najprv decko narodi a az potom ho idu robit ! :laughing: R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

..tak hoši z Čech a Slovenska- dosud jste tu jen mlátili v diskuzi prázdnou slámu, bo že to bylo zadarmo, pan Parabola by měl začít zpoplatňovat své stránky a bylo by vás hned méně.
Vymyslete něco jak se bránit a kde vlastně jsou ty podmínky proč a zaco máme platit poplatek, já platím televizní poplatek 135.-Kč/měsíčně jen za 1 TV přístroj ! a mám doma k nekomerčním účelům 3 televize, proč mám platit v jedné domácnosti za 3 karty?? Pokud tedy mám platit za registrované sat.karty a jejich servis, proč mám platit /dublovat/ poplatky ještě za televizi - oněch 135.-Kč?
Toto je snad problém k řešení, a nějaké výmluvy ohledně zpoplatnění informací ohledně kvality satelitních přijímačů je zavádějící- to si zjistí každý sám na netu,nebo u kámošů a zadara jako doposud, 10 let jsem byl u TT,pak CS pak Gital,pak Skylink a nejvíc zák.podpory jsem měl od TT-každý měsíc mejla zpráv, ale od té doby co se měnili majitelé a názvy xlinků jsem za ty léta dostal už jenom loni od Skylinku 2x jejich časopis zadara-který bych si stejnak nekoupil, bo program pořadů najdu na linku TV programů zadara i zpětně co bylo vysíláno! Zato zbytečně vyhozený penys! Rv

thomas0
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra