Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CryptoBox 550 HD

Zdravím-pánové,zaujal mě přijímač CryptoBox 550 HD-požívám novou Skylink kartu a využívám možnosti motoru 75E-30W.Uvažuji o koupi-Jaký je Váš názor -případně skušenosti s tímto přístrojem. Cena je taky dobrá na novinku....Děkuji Vám za Vaše názory..

Tiplik
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CryptoBox 550 HD

...toto si prebehol jedným očkom ?? https://www.parabola.cz/clanky/4719/cryptobox-550-hd-dustojny-nastupce-modelu-450hd/ ;) R^

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Cena je dobrá a to je tak všechno ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Myslim ze nick drobecek ma pravdu ja som sa stretol s tym nizsim modelo 450Hd a behom hodiny prevadzky odislo dialkove ovladanie dioda na ovladaci blikala sama a to doblblo box tak ze na servis a este sa neozvali co s tym ono ta cena o comsi vypoveda.Nehovorim ze sa nepokazi aj Dreambox ale je tam akasi vyssia istota.
Myslim ze radsej priplatit a zobrat nieco zo strednej triedy.A pripadne co ma moznost prijmat aj DVB-T MPG2 aj MPG4 napr. Golden Media 9080.A ste pripraveny aj do buducna.

jozvlk
Registrace: 4/2006

no.....moc jste mě nepotěšili-asi půjdu kouknout na toho Goldena.....dííky,,,, :lookaround:

Tiplik

nebo koukni také na hdbox 9105+
www.hd-box.cz

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Tiplik

Do golden-media uniboxu už bych nešel, přeci jen už to není žádná novinka, ikdyž na druhou stranu poměrně spolehlivý strojek. Namontoval jsem jich známým asi 15ks a žádná reklamace.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

jozvlk

Za ty prachy už seženeš klon dreambox 800HD se a to už je proti těm ostatním srač-kám uplně jiný stroj,i když mám radší originál,tak i ten klon umí!!!!!
Než za 3-4 tisíce přístroj na houby, tak je lepší za 5 tisíc ten klon Dreamu,
:8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

gunter

Je vidět,že i když si ji namontoval dost goldenů,s tímto přístrojem si asi moc nerozumíš,dovedu z něj udělat perfekt klona Dreamu,že to během provozu,když Ti přes něj dám deku ani na obrazovce TV nepoznáš,se všemi perfekt funkcemi dreamu. :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

tak už mě sem šoupněte nějaký tipy na přístroje které se nesekají....mám Koalu ale když připojím HDD tak dost zamrzá..... :lookaround:

Tiplik

Len tak pre zaujimavost-uz davnejsie som chcel kupit niejaky linux-jeden z kandidatov bol ipbox9900(ten som aj kupil) a vela uzivatelov paraboly ma odradzovalo-ako podstavec drahy. Ano-zo zaciatku mi blbol-bezhlava instalacia pluginov...Ale uz niekolko mesiacov ide bez seknutia a zelenaca. A mam tam aj dost pluginov.Nahravam,timeshift,share,oscam-skylink ice,samba,archive czsk,cool tv quide...Akurat nepouzivam ine skiny.
Takze tazko posudit,ktory box je dobry-je tu vela predajcov a ti budu propagovat svoje.
Ale cryptobox 550 by som nechcel-minimalna inovacia oproti 450-skoro rovnajy hw(az na displej). A ze ma viac moznosti ako 450? No do fw 450 to nedaju-chcu predavat novinku.

Kasr
Registrace: 8/2008

hery

golden dostali lidé-uživatelé, kteří nemají potřebu se vrtat v přijímači proto, aby jim šli Holanďani nebo Frantíci, kterým stejně nerozumí..oni mají jiné požadavky, třeba v obýváku golden, víš a aby ta karta hrála i v dětským a ložnici...ok jinak máš pravdu, taky jsem upgradoval Arivu za klona DmSe ale Ariva šlape dál jako klient, měj se fajn

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Technisat az tak nepoznam,ale nie je tam rozdiel medzi certifikovanym technisatom a ostatnymi?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Admin prosim to malo ist o jedno vyssie.....dik.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra