Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zkušenosti

Mám v domě 3 televize se satelitním přijmači, chci koupit anténu se 4 konvertory (typy se 4 vývody). Jak mám spojit (sloučit) signál z těch 4 konvertorů (tedy ze 4 družic) vždy do jednoho koaxu, který potom povedu vždy samostatně ke jednotlivým přijmačům? Půjde to sloučit blízko antény, abych mohl zredukovat těch potřebných 4x3 to je 12 koaxů na 3 koaxi?

jetty
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

jetty

o jaké Ti jde satelity?-pozice

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

@Maneto

Tam jsem nic neslučoval s konventoru do motoru a dál do Dreamboxu a další televize z dalšího vývodu na konventoru rovnou do druhého Dreamboxu. Nasměrování a seřízení paraboly od anténáře. :)

jetty

@jetty

Nikomu to nehovor, ale DiSEqC prepínačmi nebudeš tiež nič zlučovať... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

gunter

Teď už to moc neřeším, ale od tuším 36 E do cca 40 W. Ale já hlavně teď chci 13e kvůli MEZZO, pak samozřejmě 23e, 19e a 4.8e. Jak jsem říkal nemohu s tím točit kvůli druhé televizi. Takže jen když jsem doma sám, tak si pouštím hlavně MEZZO nebo jiný satelit. Chci také sehnat polskou kartu, mám raději evropské třeba podle někoho blbé filmy než tu smršť amerických levných filmů. Do hodnocení filmů se raději pouštět nebudu to je ryze soukromá záležitost každého člověka.

jetty

jetty

Rozsah který jsi uvedl je na T-90 nerealizovatelný rozsah max je cca 47° (36E-40W!!!). Polskou Cyfru+ určo ano výborná nabídka, kam se hrabou naši provideři. Jinak by pro tebe bylo možná lepší pevná parabola pro zbytek domácnosti+motor pro Tebe ale neznám podmínky jaké máš v reálu...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

RE: Zkušenosti

tak doufám max po 30w, co by na 40w videl?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Pokud si dva roky hraje s Dreamboxem,tak pak tyto otázky nechápu,dělá si srandu.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Spíš to jen koupil (to je ta nádenická práce) někdo mu to nastavil a on koukal do dnes. Nyní všude rodina slyší jak super tv jako je telka a podobné tv přibývají kvantem, tak také chtějí něco navíc a tlačí na něj. Tak je tu

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

pochopitelně už dříve jsem psal,že si dělá legraci a nebo je totálně neschopný,když si neumí připojit nastavenou anténu na 4 satelity a "ovládá" Dream a k čemu ještě chce špičkový přijimač ne levný, a propojit si to nenechá,být firmou tak tu anténu mu bez připojení bych neinstaloval,a autoservisu si po přezutí,kolo také už nemontuji sám.

vladnaico
Registrace: 5/2008

Nechajte ho-je obchodnik-kupit lacno, draho predat. A za pracu "nadennika" zaplatit najradsej 2 eura za hodinu! Pre nich praca,vyroba a montaz ma minimalnu cenu!

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Přesně tak,takového kumpána bych poslal někam...a ne mu ještě radit!

Prosat
Registrace: 8/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra