Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - Akce nebo podvod???

Dobrý den, narazil jsem na tohle:

http://www.skylink.cz/kombi-zdarma?utm_source=iSport&utm_medium=banner&utm_campaign=prazdninova-akce

Chci se proto zeptat, je to odrb nebo to myslí Skylink skutečně vážně?? Myslím si, že po tom, když tu aktivuju, tak za týden mi určitě přijde něco platit, že ano?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - Akce nebo podvod???

Chtělo by to klimatizaci :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Skylink - Akce nebo podvod???

Nevím,co mi tu vnucujete - napsal jsem, že jsem neměl serpo na kartě a pořád šla základní nabídka digital. Poté, co jsem přes net objednal tu jejich ochutnávku dostal jsem na mail, že ke kartě není zaplacený serpo a ochutnávku nelze realizovat. Pak mi zakódovali ten balíček digital (prima,nova ...)
Nic víc :-/

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006

Dobrá stránka na paraboly je na satlex de.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Dnes jsem to aktivoval a naběhlo to do minuty R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Je to jinak. Je léto a to je nejmíň předplatitelů placených programů. Tak to pustí všem zdarma na pár dní a pak se najdě několik set či tisíc uživatelů, kteří si objednají balíček a hned mají zisk. Ikdyž mám takové obavy, aby Skylink nešel do kytek a nezůstal tu freesat pro náročnější a digi pro méně náročné.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

Karta na ktorej mi vypršal SERPO, neumožnila aktivovať Akciu 7dní zadarmo. Systém ohlásil, že karta nie je registrovaná a žiadny mail ani zakódovanie volného balíčka Digital sa nekonalo...
Na karte na ktorej bude treba zaplatiť SERPO až na budúci rok prebehla aktivacia okamžite po potvrdení odkazu v zaslanom maile, napriek tomu, že bola priložená informácia o aktivácii do 24 hodín... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Když se bavíte o podvodu, tak celá tahle republika je podvod a tudíž i skylink. To jenom tak na okraj.

jiri51
Registrace: 12/2008

.. nejde to na 7 dni ale na dlhsie zo zaplatenim ser ci čo.. podla zapisov jak to vymaknete.. ;)

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko
Registrace: 10/2006

...ale necakajte zazraky .. ;)

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko
Registrace: 10/2006

za blokerem

jede :laughing: :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra