Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?

Koukal jsem, že mi na kartě přibyl jeden chid navíc a nejspíš skylink testoval surflock pač sdílení padlo na hodinu
Dále mí vypadávala na chvíli čt a nevím čim to máte taky takový problém
Dík

bourka
Registrace: 4/2012
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?

Nejaka chyba musela byt v eteri!!! Ked som mal ten vypadok, bezalo mi nahravanie, po skonceni to nabehlo. Skusil som zapnut znova nahravanie, zase vypadok...ale PIP fungoval !!! Po par pokusoch s nahravanim to teraide ok, nejaka dobra haluz.....

HornetF18
Registrace: 10/2011

u mna

Nuz.. u nas to vypadlo komplet (cize neslo absolutne nic okrem FTA).. na kartu dokonca neprisli zapisy aj ked som dal znovu zapisat. Co som si ale vsimol, karta zacala ako sialena menit pid.. 0D96. po chvilke 0666 potom nejake 1ADF alebo tak nejak.. striedalo sa to ako na beziacom pase.. asi okolo 13:30 vsetko nabehlo v poriadku.. pripajam sa, ze to blblo asi od rana. vcera vsetko v poriadku.

Tomatko
Registrace: 8/2010

Ten surflock stale vypinaji a zapinaji co to ma zase byt vypadavaji emm streamy jezis to je teda kvalita

bourka
Registrace: 4/2012

ked to bol taky tvrdy surflock, tak to teda dost posr**i... naco mi je teda dvojtunerovy prijimac a druha karta Next ?????? To som mohol kupit nieco za desatinovu cenu...
Cakaju, pokial niekto nenabehne do centraly Skylinku? myslim, ze nahnevanych ludi je dost.

HornetF18

Ale pozeral som info v prijimaci a ziadne obmedzenia neboli vypisane....takze nejaky zvlastny "surflock".

HornetF18

Na dvoutunery kašlou. Jestli se nepletu, tak žádný dvojtuner certifikaci Skylink Ready nemá. A víc je nezajímá.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Pokial to nebola chyba ale aj zamer, uz asi kazdy pochopil, ze sa da zabranit bezbrehemu sharingu a to najviac nasere...niektorych :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ZdenekMi: Dvoutuner ne, ale jsou Skylink-ready receivery, které umí jeden program nahrávat a z toho stejného TP další program sledovat. Třeba Amiko 7800.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Já mám třeba SkyTec 110IR a ten normálně umožňuje 3 programy nahrávat a na další 2 koukat (jeden v PIP). Je to taky Skylink Ready. A teď mě dost výrazně omezí. Vcelku by mě zajímalo, jestli by se to nedalo považovat za porušení všeobecných podmínek používání služby ze strany Skylink. Mám takový dojem, že se tam nikde nemluví o možném omezení počtu současně přijímaných programů ze zaplaceného balíčku. Ale to jsem asi moc velký optimista, že by tohle nějak pomohlo.

ZdenekMi

No dobre, dvojtuner, nedvojtuner, ale mam predsa druhu kartu Next !!! zaplatenu na rok dopredu. Ja nemusim mat dvojtuner, mozem mat druhy prijimac a tam mi potom nic nepojde??? okrem zakladu? to je uplna blbost.

HornetF18

To si myslím, že ne. Na druhé kartě by mělo jít všechno stejně jako na mateřské, byť taky asi s omezením surflocku. Jestli tomu tak není, tak je něco špatně. A chyba asi nebude na vašem přijímači ...

ZdenekMi

Jinak vcelku chápu jejich snahu omezení sdílení a nemám s tím osobně problém. Ale osobně mám problém s tím, že provedou nastavení, které mě jako běžného zákazníka omezí a navíc i na přijímači s jejich certifikací. Dneska jsou běžné třeba 4 tunery a Skylink vyžívání takových přijímačů zcela degraduje.

ZdenekMi

Neboj ono to obmedzenie zavedu aj ostatní provideri. Proste pohar sa naplnil. Nakoniec aj rychle sporatky sa predavaju aj ked nikde nie je dovolena ich maximalna rychlost, to na konto viactunerov. Ludia si za vsetko mozu sami....a potom nariekaju.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

s žádnými 4 tunery se mazat nebudou, ale pokud budou mít rozum tak povolí 2-3 paralelní dotazy aby fungovaly bez omezení aspoň 2 tunery a PVR, což by odstavilo větší domácí sdíleče a účel by to splnilo... na Ruské kartové farmy to stejně platit nebude
Ale to nesouvisí s tím co předvádějí včera a dnes - což jsou opět díky jejich vlastní neschopnosti pokusy na řádně platících abonentech

lance
Registrace: 10/2008

Skylink testoval surflock, CT HD vypadky

ja si nemyslim zeby ludia nadalej kupovali viac tunerove prijimace. jedine ze by im predajca zatajil ze uz su nepouzitelne.

inac plne suhlasum s ZdenekMi . ked raz Skylink da svoju znacku kompatibility na prijimac tak by ten prijimac mal byt plne kompatibilny a nie na 50-60% . obycajny zakaznik nema ani potuchy ze karta bude kopatibilna iba s modulom a nie prijimacom a jeho funkciami.

kukisk
Registrace: 6/2013

liquere

To si myslel ako? Ja mozem za to, ze som si kupil dvojtuner? A zaplatil Skylinku za dve karty? Ked mam dve karty, tak predsa mozem pozerat DVA KRAT !!! co tu trepes za blbosti...

Keby som chcel zdielat, kupil by som si iny prijimac, mal som moznost, ale nevyuzil som ju a chcem sledovat poctivo, a platim za to.

HornetF18

No, asi nemá smysl dál to rozebírat. Stejně na nás kašlou a nejsme pro ně jako zákazníci nijak důležití. Já si platím 4 karty a připadám si jak póvl. Nakonec stejně vystoupí pan Glisník a prohlásí, že je všechno v nejlepším pořádku a nechápe proč zase remcáme...

ZdenekMi

RE:Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?

Také mě dorazil zápis 7FFC ale mě to neva,mám GoSat :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

Saták1

Snížili na dálnici rychlost na 50 km/h, ale nevadí mě to, mám stejně trabanta :-)

ZdenekMi

Topfieldy Skylink Ready asi ani nebudeme rozebírat - 1x No problemo, 3x KO (asi na 2,5 hodiny...hláška zůstaňte naladění...). Placené Kombi a MultiHD. Včera večer Topfield se spárovanou kartou na 1 hodinu taky mrtvola mimo FTA kanály. Já už to ani neřeším, protože v UNI čtečkách (aspoň u mě) žádný problém. Pak se člověk ptá, proč v rámci klidu, doporučoval známým zakoupit Skylink-ready STB...

pf09
Registrace: 8/2010

Zatial to ide ok, ale ked chceli nieco testovat, mohli (ako slusni ludia) upozornit na mozne vypadky...

HornetF18

Taky mi tam včera přišel zápis 7FFC a moje ariva šlape bez jakých koliv výpadků R^ nebo alespoň jsem si ničeho nevšimnul :O

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

7FFC mam tiez na hlavnej karte, dnes o 9:19, ale na Next-ke nie je. Teraz bez obmedzeni.

HornetF18

Operator SkyLink HD is temporarily unavailable. Unscheduled maintenance works are carried out. We apologize for the inconvenience.
Prevádzkovateľ Skylink HD je dočasne nedostupný. Neplánované údržbárske práce sú vykonávané. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Hornet

Tvoja next karta s tym nema nic spolocne, mozes kludne pouzivat dalej. Neviem preco to motas to sharingu. R^

liquere
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra