Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink čaruje

Opět Skylink zkouší trpělivost-každý podvečer místo zaplacených HD programů ruší s černou obrazovkou-E32-4-sledování dočasně blokováno-již se vůbec nedivím?!

cream
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 206
Odpověď v diskusním vlákně

jendo75

ja som posledné dva roky predával SKYLINK komplety len s licencovanými čítačkami, konkurencia 300m ďalej v pohode valila s UNI čítačkami, samozrejme som bol drahší , predal som 5x menej ... teraz sa zákazníci prídu sťažovať ku mne, že im to nefunguje, vraj , ja som SKYLINK tak je mojou povinnosťou to riešiť, hneď a zadarmo ! veď si zaplatili SERPO ... a SKYLINK sa len prizerá tak ako vtedy tak aj teraz ... preto som sa rozhodol odísť ...

zuma
Registrace: 8/2007

jendo

tie komplety sa mi tiez nepacili, ale bhuzial to je volny trh. Ako tu niekto pisal vraj co nie je zakazane...atd. Ale na obale karty a stranke skylinku(co nemusia ludia citat) je uvedene co treba.Bohuzial toto je dnesny svet. Predat,predat,predat a problem si ries zakaznik sam lebo ..............mam zarobene.......tot ako pise pistok, skor otazka na retazce, skylink im asi tazko mohol nieco zakazat, aj ked nie som pravnik.... :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

re zuma

nechapem ako moze niekto uplatnovat reklamaciu na zariadenie, ktrore nema z tvojej predajne

lacko9
Registrace: 2/2009

RE: Skylink čaruje

Alebo ako v bordeli mas na vyber indiansku dymku,cestu okolo sveta alebo komplet.... :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Výborně. :laughing:
Já bych nastavil SURFLOCK na 0 kanalů. Když zabezpečit, tak pořádně. Možná, na víkendy bych nechal možnost (pro vybrané) sledovat ČT 24 se speciálním servisním poplatkem 60Kč/minutu.
Kdo chce víc, nemá nakonec nic...

Hu5400
Registrace: 1/2007

podla mna je jedno co je napisane na karte, ale odkial ma vediet zakaznik co je UNI citacka, co je cryptoworks, ICE a Irdeto. Ja som bol tiez nainstalovat niekolko satakov, co si zakaznici kupili v obchodaku. Ked som sa ich pytal, preco kupili tento a ze mozu mat problem, tak ani nevedeli o com tocim. Ved kolko ludi ani nevedelo ci je digital a preco to musia menit. A ze uz niekolko rokov upozornuju odbornu verejnost? Nepovedal by som ze niekolko rokov, ale iba par mesiacov. Vtedy im to velmi vyhovovalo, ze sa karty predavali skoro ako chlieb. Ved ten serv. poplatom planovali zaviest uz davno, tak preco by mali blokovat predaj kariet? Ved by isli sami proti sebe.

jendo75
Registrace: 2/2011

ver tomu ze sa upozornuje niekolko rokov a to celkom vtipne - bude to adrenalinova zalezitost pre redajcu aj zakaznika p. Glinik prosi takto predajcov a predsa si nedaju povedat. Toto potvrdi aj zuma. Seriozna predajna ku karte IRDETO preda dekoder IRDETO, ak je to inac treba ist na SOI a riesit to touto cestou. Moze sa totizto jednat o podvod na zakaznika - uvedenie do omylu.

lacko9
Registrace: 2/2009

Jendo retazce maju svoj vlastny svet a bohuzial ludia preco kupuju co nepoznaju.Preco sa neporadia. Ani ked kupuju auto vsetci nevedia aku ma riadiacu jedniku a aky starter....Cele je to na oblbnuti velkym vypisat akcia, super zlava a tupy narod kupuje..... Rv ;P

liquere

Tak karty už rozposlali ted je

potřeba vyrazit další prachy. :laughing:
Já ten Skylink začnu dokonce milovat
:laughing: :laughing: :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

no jo tak jsme doma proč nam to pořádně nechodí jak se tu řeší když Skylink zkouší....

tompr
Registrace: 1/2006

No a mne znovu neprišli zápisy, ale je pravda že Skylink mám len ako zálohu :((

satoshi
Registrace: 12/2007

http://www.digitalnitelevize.cz/magazin/dvb-s/satelitni-prijem-v-praxi/2011-6-pravni-rozbor-uzivani-a-distribuce-tzv-uni-ctecek.html

Sice staršího data, ale závěry jsou stále platné.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Dále pokud si vzpomínám, tak Skylink uváděl zavedení značky Skylink Ready jen jako určitou pomůcku pro zákazníky, které STB by měly být pro ně vhodné. Pro zákazníky, kteří se v této problematice neorientují. Aktuálně je ale stav takový, že pokud nemáte Skylink ready, tak se s vámi prakticky vůbec nebaví.

ZdenekMi

"Pro zákazníky, kteří se v této problematice neorientují. Aktuálně je ale stav takový, že pokud nemáte Skylink ready, tak se s vámi prakticky vůbec nebaví."
jedině při telefonátu uvádět jeden z jejich sgilingšrotů,pak se baví R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tak já mám televizor LG 42 palců s Erocam modulem Irdeto cryptoworks a do teď v pohodě, ale asi před třemi dny mě začala vypadávat základní nabídka digitál, nic víc na té kartě nemám mám ICE výměna. pomohlo většinou jen vytáhnout modul kartu a znovu zasunout a vypnot TV. Ale to také vždy nepomohlo.

DELETOR

A znovu opakuji, že by byla minimálně slušnost ze strany managementu Skylinku, aby se relevantně k současné situaci vyjádřil a sdělil jak vlastně bude systém nastaven, aby se podle toho mohl zákazník nějak zařídit. Ať si klidně spustí SurfLock, ale jasně řeknou, jak bude nastaven a jaká omezení z toho plynou. A ne, že budeme několik dní bádat a sami si testovat, jak to vlastně je. Vyjádření mimo jejich oficiální web a pouze typu: něco děláme, ale stejně Vám nic neřekneme - mě přijde jako arogantní a vůči zákazníkům přinejmenším neslušné.

ZdenekMi

ZdenekMi

suhlasim s tebou, ale jedina moznost zistit, ci v manazmente SL ostala aspon elementarna slusnost, je poslat tento dopyt do Skylinku alebo radsej napisat na facebookovy profil

operatorky (telefonicky aj mailom) jednoju so zakaznikmi ako s povlom ....

losparabo
Registrace: 2/2007

Já mám karet několik

Na všech něco placeného navíc.Jednu jsem minulý týden refleshil 6 dní a pořád nedala ten placenéj a 3 Jojky.Až po zásahu Skylink partnera naběhla(vrátil se z dovolené).Na druhé v Tv s Maskomem IRD/CRW zhasne 1 z digitalu i 2-5x za den a zase naskočí po 10-20 sek,na 3.vypadává jen ten placenej a naskočí teď až po manipulu s kartou ven a zpět,ale minulý týden ještě stačilo přepnou vedle a zpět.Jo se Skylink partnerskou kartou nejsou problémy,který ostatní majé.

korkoran
Registrace: 10/2006

Facebook Skylink

Na jejich webu a facebooku o tom ani ťuk. Takže jsem tam napsal dotaz a uvidíme, jestli se dočkám nějaké odpovědi nebo to někdo smázne. A teď jdu koukat, dokud ještě opravdu není nastaveno na SID = 0.

ZdenekMi

losparabo

Právě jsem jim na facebook napsal....

ZdenekMi

Glisnik: restrikce se tykaji pouze placene TV

Takze ta restrikce se tyka platicich divaku, kteri vlastne chod teto spolecnosti financuji.

Prijemny darek od neskutecneho demagoga. Pokud budu chtit nahravat z 12 neplacenych programu, staci mi antena, Glisniku.
Silne pochybuji, ze lide, kteri si koupi 4-tunerovy prijimac ho maji kvuli jednomu tuneru a moznosti si nahravat aktualne sledovany program. Tim se vlastne dostava tato sluzba nekde pod moznosti DigiTV s partnerboxy.

wenk
Registrace: 4/2006

@habr

Cituji:
"Jenže tyto záměrné kroky dělá Irdeto ,chrání si svuj produkt na který prodává licence.

A nemá zájem aby Irdeto a CW karty byly v UNI čtečkách funkční."

Nelzi. Irdeto se jiz jednou k teto veci vyjadrilo a zduraznilo, ze prvky zabazpeceni SurfLock jsou vylucne v rezii satelitniho operatora. Rovnez i uziti s pairing, bez moznosti pouzivani v uni cteckach. Zavadeji se na jeho vlastni zadost. Irdeto nema s touto akci nic spolecneho.

wenk

párování

je jen buzerace ofic zákazníků,na sharing nemá vliv,digi se normálně sharuje líp,než skylink,jenže tam nic není ke koukání,max hnus kvalita cigi sport R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@habr

Pro pripad nejakych vyhrad cituji k pairingu (Irdeto M7):
-----------------
Párování karet - požaduje aktivní tuto funkci Irdeto nebo je to na každé vysílací společnosti, jak se rozhodne ji využívat?

To je rozhodnutí na operátorovi. Irdeto konfiguruje systém podle přání klienta.

-----------------
Ohledne nahravani (a samozrejme take Surflocku):

Jaký má Irdeto názor na záznam vysílaných pořadů na HDD? Budou tyto možnosti záznamových médií ze strany Irdeta nějak omezovány?

Technologie CAS Irdeto umožňuje operátorům bezpečně kryptovat obsah na PVR. Nákup plného řešení Irdeta, včetně licence Irdeto CAS PVR a Irdeto Middleware umožní operátorům maximální výhody z hlediska nabídky nahrávaného obsahu. Doposud jsme toto řešení úspěšně zavedli u řady operátorů s výrazným počtem klientů. Prodávané PVR přijímače mohou a nemusí korektně pracovat se systémem Irdeto v závislosti na tom, jak budou prováděny záznamy obsahu na paměťové zařízení. Tato zařízení (speciálně při využití CI+ CAM), které nejsou certifikované Irdetem ani operátorem nezaručují řádnou funkčnost. Irdeto ovšem výslovně nedělá nic, co by mohlo bránit v užívání těchto zařízení.
------------------------

Pokazde je to vzdy a pouze na zadost satelitniho poskytovatele, nyni tedy Skylinku.

Existuje rada provideru, kteri maji nove karty Irdeto a SurfLock nepouzivaji. Velmi rozumne to ma nastavena Cyfra+. 4 sidy a nikdo si nestezuje. Platici uzivatel muze simultanne nahravat 4 programy, coz je rozumne a v dobe existance 4 tunerovych prijimacu i aktualni.

Skylink chce primo ryzovat na kartach Next, ne branit nejakemu hromadnimu sharingu na verejnych serverech. Ty si vzdy poradi.
A dale si Glisnik samozrejme umanul, ze nahravka nepatri na hardisk v dekodovane podobe. Jeho typicky hloupy nazor, bez jakekoli pravni argumentace. Budiz, je to firma a muze si delat co chce. Otazkou je, co na to zakaznik. Zda po serv. poplatcich uvita nutnost Next, omezeni i s Next na moznost nahravanbi 2 programu a jak bude ve finalni podobe vypadat Surflock.

Pokud by sel Skylink cestou Cyfra+ (4 sidy), nic nenamitam. Ovsem to evidentne neni jejich cil, jak jsem psal vyse.

Odkaz:
https://www.parabola.cz/clanky/4278/irdeto-o-parovani-karet-rozhoduje-operator/

wenk

@pierrepetr

To mas pravdu, me ovsem vyhovuji dokumenty. A nemam sanci na nektere (i kdyz radu opakuji) cumet tehda, kdy si Glisnik zmysli. Takze prevazne me zajima prave nahravani. Samozrejme prejdu na UPC. Az jim take hrabne, budu cumet na dokumenty v plstine, bez problemu. Stejne to kombinuji, na filmy cumi zena.

A jinak na Sporty a filmy v HD - na to jsou jine a dostupne platformy, ne nejaky Skylink. Na dokumenty byl doted OK, na Animal Planet HD jsem cumel na Cyfra +, takze jeho absence na Skylinku mi zrovna nevadila.

wenk
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 206

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra