Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

AMIKO HD 8300 vyhľadanie satelitu

Zdravím AMIKO HD 8300 a dva satelity. 80" s motorom Optibox a 140 " fix. Zo stránky AMIKO som si stiahol toto:
AMIKO_HD8300_Series_1.5.68_conax.rar
Všetko mi to samozrejme prepísalo a zmazalo prednastavené satelity. Ja amatér,som si nič nezálohoval. :-/ Do tej doby všetko išlo ako má,len niekedy vypisoval,že program je kódovaný a preto mi poradili aktualizáciu. Kartu mám Skylink.
Teraz mám taký problém,že otočný satelit s motorom,sa nechce otáčať a ASTRA 23,5 nenájde,lebo je vytočený.Potreboval by som poradiť,ako vyhľadať satelit. nerozumiem údajom USALS,Diseqc 1 a 1.2 a pod. lebo mám dva satelity. Ten fixný ide normálne. Aj keď zadám pozíciu satelity manuálne,nič sa nedeje. neviete mi niekto poradiť návod ako na to,ale nejak a,amatérsky rozpísaný,lebo odborným názvom nerozumiem. ten,čo mi to inštaloval je (nevhodné slovo),nemá čas... a hlavne sa to chcem naučiť ovládať. Pozeral som aj nejaké fóra,ale nenašiel som tam podobný problém.
Ďakujem za rady

Nesztor
Registrace: 11/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AMIKO HD 8300 vyhľadanie satelitu

Sorry ale navody su prave pre amaterov. Preco sa do toho pustat na slepo, ked nic o o tom nevies? Zakladne nastavenie tunera by si mal mat v navode, tak citaj.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

...super tip! Ďakujem,to by ma v živote nenapadlo toto!
Vždy najprv vypisujem na fóra a potom zistím,že to nemám ani v zástrčke!

...radšej si mohol venovať 1.-EUR na charitu ako s blbosťami komentovať otázky-aspoň by si spravil dobrý skutok.

Nesztor

Sa ukludni nikto tu nevie aku mas instalaciu,prepinace atd. Ked si nerobis ani zalohy settingu, ale hras sa na alchymistu kto za to moze? Ten montaznik asi vedel preco nema cas....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Začal bych instalací správného sw, protože s tím, co jste si tam dal, se na skylink moc nepodíváte (conax čtečka).

Fakultak
Registrace: 10/2011

re: fakultak

Fakultak Ďakujem!

Nesztor

http://www.sat-support.tv/?a=downloads

tohle jsem nečetl ale může tě to navést,
https://www.parabola.cz/abc/mot_sg2100_instal/

tonek
Registrace: 1/2009

až si pohraješ s tím motorem tak si tam nahraj jinej soft protože tohle je Conax ten ti kartu na 23,5 Číst Nebude :-/

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj

bigj

asisinechodilnafakultuprotožetamužmutořekli!

:ogre:

tonek

jo je to tak , já četl jen ten druhý příspěvek a dál ne, ty hlody už mě číst nebaví, jestli jsem se tě tím dotknul Tak mi P-O LyB Pr--del

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj

bigi

v pohodě , mě se těžko dotkneš

jenom že slušný člověk za upozornění poděkuje
buran začne kopat a urážet

tonek

IRDETO

Ok,ale čo tam mám konkrétne nahrať?
Je to IRDETO a mám tam dve karty. Skylink a TRIKOLOR.
Fix parabola funguje normálne a tú mám pre kartu TRIKOLOR.
Nemáte niekto priamo link na soft ktorý konkrétne potrebujem?
Ďakujem!

Nesztor

si vyber

nebo po nás chceš i zasunout kabel ?

http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=52

mužeš si vybrat mcas nebo emu (pokud máš rád nelétavé ptáky )!

tonek

nefunguje

To som tam nainštaloval už ako prvý krok a nejde.Potom som sem napísal.

Nesztor

Instaloval si conax z oficialnej podpory, nie toto to za prve a ten soft ti motor sam nenastavi, cize si tam kde si bol. Na karty sa instaluje mcas fw.Ale sam to asi nerozchodis, ked tak citam co pises.

liquere

Spýtaj sa strýca Googla a odpovie ti...

Pozri sem:

http://download.t-cz.com/index.php?&direction=1&order=mod&directory=SAT%20a%20TV/Amiko/HD-8300%20Serie

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Funguje

Ďakujem,tým ktorí mali pre mňa normálnu odpoveď! Už to ide!

Netreba hneď odsúdiť človeka,každý je odborník vo svojom fachu.Preto sa ľudia obracajú na fórum,aby sa dozvedeli od skúsenejších správne riešenie.

Nesztor

No vidis a co z toho co bolo treba urobit si nemohol najst? Alebo inak, idst to ide avis co si robil? Ak ano tak je vsetko v poriadku a druim palce. Ak nie o tyzden uz to nebudes vediet zase.A urob si zalohu settingu, ked uz budes mat vsetko nastavene........a menej sa urazat ! :)))

liquere

AMIKO HD 8300

neurážam sa,len človek potrebuje radu a poradia mu,aby si naštudoval manuál. V návode sa napr. píše: Vyberte USALS alebo DISEQC a pokračujte na ďaľší krok....odkiaľ mám vedieť ktoré mám vybrať,ale to už je jedno.

Stahol som si emu a cez USB som nainštaloval.Všetko sa to vymazalo. Mám dve paraboly a nevedel som,že ktorá je 1 a ktorá 2,tak som tú veľkú-fixnú odpojil. Potom om nastavil manuálne ASTRA 23,5 a skúšal prepínať USALS a DISEQC pokiaľ nenabehol signál. Potom som dal upraviť vyhľadávanie. Všetko,TV,Ručné,NIT zap /parabola sa natočila/a po vyhľadaní som to uložil. Ešte sa postupne otáčala a ukladala stanice z HOT BIRD-u a pod. Potom som zapojil fix.parabolu,ale s tou nebol problém. Tá je nastavená na Rusko,lebo manželka je odtiaľ. Máme kúpenú kartu-to ide.
Zálohu som spravil. Inak ide všetko-internet,wifi..

Nesztor

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra