Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

MS ve fotbale

Na jakém programu sleduje vy, myslim ohledně obrazové kvality. děkuju

sajfa
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

Saxon

Ty taky blábolíš a nevíš co, oprav si zeměpis, já mám Sudety za rohem a Ty to máš do OE dál. Nedráždi hada bosou nohou ! ! ! :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

RE: MS ve fotbale

ITV HD /BBC One HD z 27.5°W

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

CT JE O NIČEM

Bosák chudák je tam sám,jen s kameramanem.Musí točit navíc různé reportáže,k tomu navíc cestování.Noční přesuny.Není divu,že je potom nevyspalý,unavený a při komentování pomalu usíná.Já proti Mírovi nic nemám.Ale je to diletantizmus ČT,ŽE POŠLE NA TAKOVOU AKCI JEDNOHO KOMENTÁTORA.(Čapek až od čtvrtfinále)Takže ode mne ČT PALEC DOLŮ!!!D.D.D.Navíc ten posunutý zvuk přes sat u mne vyvolává pouze shovívavý úsměv.(Myslím si něco o televizních technicích,kteří neznají svoji práci,svůj džob,za který jsou placeni)Ještě jednu věc by měli pořešit.Když se sejde víc akcí najednou,měli by to vysílat na více programech(ct2,nebo nějaký přenosový kanál na sat,který by byl aktivní jen po dobu přenosů.Ne jak např.včera,když skončil volleybal pře rozhodujícím pátým setema odkazovali na webové stránky :laughing: :laughing: Rv .JSOU TRAPNÍ. Rv TOLIK ZA MNE KE SLAVNÉ ČT SPORT :8)

garrrry
Registrace: 3/2009

@garrrry

Plně souhlasím R^ kdyby to měli dát třeba na čt 24,hlavně že mají tolik kanálů :O toto by se u poláků nebo rakušanů stát nemohlo,poláci nějaký sport vysílají i na TVP info,což je obdoba naší slavné 24 :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

poláci

to je jiné kafe.Mám nc+ a naprostá spokojenost. R^

garrrry
Registrace: 3/2009

Zdar synci,cestne a sportovne sdeluji,ze POLACI jsou naprosta a cista klasika:),ale nikde to nerikejte:).K nasim se nebudu vyjadrovat:).

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

ale já to říkal dřív :8)

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Souhlasim:).

hdpe
Registrace: 11/2007

MS ve fotbale

ten zvuk mě taky vadil tak jsem přepínal na STV HD anebo na opravdové HD ORF1 anebo ZDF a jsem docela zvědav jestli to ČT vyřeší,dnes mě nejdou žádné HD programy ze skylinku na 500HD Cryptoboxu s kartou ICE

kaliv
Registrace: 7/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra