![]() |
|
Sbohem SKYLINKu !Dostal jsem e-mailovou výzvu zaplatit tzv. "servisní" poplatek ve výši 498,-Kč. Odpověděl jsem jim, že tento poplatek zaplatit nehodlám, neboť považuji jejich jednání za podvodné, neboť jsem při koupi karty byl jak jejich reklamou, tak prodavačem ujišťován, že po zakoupení karty v ceně 2000,. Kč budu doživotně zdarma přijímat české a slovenské TV stanice ze satelitu.Odpověděli mi, že mi doporučují, abych zažádal o deaktivaci mé karty a jako důvod uvedl ztrátu karty nebo že nejsem majitelem karty. Tak jsem zažádal o deaktivaci karty a jako důvod uvedl podvodné jednání poskytovatele služeb. Pak na mě chtěli ještě sdělit adresu a když jsem jim ji napsal, tak mi kartu konečně deaktivovali. Mám takové tušení, že ten, kdo by si kartu nenechal deaktivovat a tzv. servisní poplatek by prostě neuhradil, že ho nechají ještě nějaký čas dívat a pak mu pošlou výhružný dopis, že užíval jejich služby bez zaplacení, porušil tím obchodní podmínky, na které přistoupil a že pokud nezaplatí, tak to budou vymáhat třeba i exekučně. Jsem rád, že jsem se těch vychcánků zbavil a doporučuji to každému, kdo má terestiální signál. Já jsem si dal pokojovou anténu se zesilovačem za okno a mám obraz jako fík! |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
to pierreSnad jsi nebyl v naší kolonii v Primorsku? :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Re:vortataRada je to dobrá. Ale pro nás co bydlíme v údolí řeky Svratky pod hradem Perštejnem naprosto neuskutečnitelná. Za komunistů jsme chytali přímo alespoň 2 programy ČT 1a 2. Nyní v nové a lepší době nechytíme pozemní TV přesto, že jsme pohých 45 km od Brna. Nikdo se totiž neunavoval a ani neunavuje na místní TV vykrývač instalovat zařízení pro příjem digitálního vysílání náhradou za analogový příjem. Proto jsme pozemní příjem byli nuceni řešit satelitním příjmem. V dobách, kdy byl tento příjem zaváděn fy TaT Ostrava tento způsob něměl chybu a v podstatě sat. TV jela na jakaoukoliv anmténu (skoro na lavor) a jakékoliv LNB (šum.č. 2,5-4) bez problému. Nyní je sice vysílání na jiné a vbysoké technické úrovni, a tomu také úměrně odpovídají všechny problémy. Ale každý je strůjcem svého štěstí a musí si situaci vyřešit sám a po svém s přihlédnutí ke svým místním podmínkám. Přeji hezký den. |
rybarz47
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Smutne ze neni moc ktera, Skylinku privrela kohoutek, lidi to dal plati a po dalsim zdrazeni dal platit budou. Jinde by to neproslo.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !..a k vůli takovému spamu a vylití srdíčka jsem si založil nick a šel se vyplakat na Parabolu. Jako kvalitní náhradu mám pokojovku se zesilovačem-no co dodat, to už není ani horkem.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
flukesco kdy ž si to někteří platí jenom pro to že žádný!! jiný operátor nenabízí tolik HD programů?Až budou jiní opeátoři nabízet srovnatelnou pobídku tak tak klidně přejdou jinam.Ale není tady konkurence schopná nabídka. O kvalitě se nebudu šířit. A snad každý je svéprávný tak má svobodu rozhodování-to není jak za minulého režimu. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
flukes...a kde jinde by "to" neprošlo? A to přivření kohoutkuse už snažily i odpovědné úřady, ale marně! prostě to nejde! A navíc ne Skylink, ale nějaká ta M7 nebo jak se to jmenuje..... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
vortataVaša karta stála 2000.-Kč,my sme prvé karty kupovali/czechlink/za 7700.-Kč aj s modulom,a ešte ďalšie výmeny+doplatky,a teraz ich máme deaktivovať---nebolo by to škoda? ;) |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Vortata je nový místní komik? :O :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
Niekedy začiatkom roku 2006...Bola to veru doba, keď sa nanariekalo nad pár drobnými a za Slovak Link a Czech Link kartu sa cálovalo za každú 3990,- Sk a za modul CryptoWorks 2690,- Sk prípadne za ZetaCam 2990,- Sk ... Teraz sa plače nad nejakým SERPO... ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
rybarz47Podívejme se na to z druhé strany, tedy ze strany podnikatelů.Představ si že by se nové muxy či sítě přidávaly na vysoké vysílačky s velkým výkonem a také na již postavené vykrývače tak jak to bylo navrhnuto a řešeno za komunistů. To by potom podnikatel v satelitu doslova utřel nos. Tak doslova vymysleli podnikatele Pařízka který podniká do své kapsy a to tak aby zhruba ½ pokrytí Pařízkovinu nechytla. Na vykrývače někde nezbývají jaksi peníze. To si sateliťáci jenom mnou štěstím ruce. Co na tom že lidé nemají to co by chtěli, hlavně že podnikatelé mají na snědé žíňky v Karibiku a argument nové doby? Zaplať, nebo čuč z okna. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Ale treba brať do úvahy aj výšku koncesionárskych poplatkov v Nemecku a u nás. V Nemecku je to 18 eur u nás na Slovensku 4,64. aj v Čechách je to približne tak. A treba k tomu ešte pridať, že ako vedia hospodáriť s peniazmi v Nemecku a ako u nás. Vidíme to na orbite. Takže chyba nie je v Skylinku, tá je len súkromná firma, ktorá si chce zarobiť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
ked uz niektorizmienili ceny pochutin v letoviskach, tiez pridam na KEFALONII napr. v taverne skala obed pre celu rodinu /3x gyros pita + 2x kuracie souvlaki + 2x 0,5l mineralky + 1x 0,3l dzusu + 1x 0,5l mithos/ = 15eur. po zaplateni pozornost taverny pre dospelych 2x stamprlik rakomelo...jednoducho predrazene chorvatske karlovacko ale aj ciernohorske niksicko pivo sa nedaju ani len porovnat s greckym mithos-om...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Pekne si to napisal, proste aj tam su slovania......okradaju svojich bratov.... :laughing: R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Loni mi skončil servisní poplatek na dvou Skylink kartách a měl jsem obyvu, že pokud bych je písemně nevypověděl, tak že by ti cizáci mohli dodatečně něco vymáhat. Nakonec jsem obě převedl na karty ČT, lepší než nic.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Když pomine ty nesmysly o exekutorech apod. tak to že přešel na DVB-T nic proti, takových lidí je spousta a další přibývají. Ale jsem zvědav jak dlouho vydrží s tím jeho pokojovým krámem,to si fakt pomohl, tipuji tak do první sněhové chumelenice. :)))Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Taky jsem nezaplatil SP a na kartě mě jedou programy, čt1 čt2 regionálnítelevize, čtsport, čtart,tv8,relax,rebel, šlágr.tvregina,tv24,ta3,stv1,stv2 |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
to ti slapev emu josefe a fta, nie na karte...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Okurková sezona ! :)))Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !flukes@ Co by jinde neprošlo? Aby ti někdo dával cca 30 programů za 9 stovek na 2 roky? To by teda jinde fakt asi neprošlo, protože žádnýho tak levnýho SAT providera neznám. Leda FTA stanice.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
josef1kludne kartu vyber z STB a poloz na viditelne miesto ako ti programy ktore si uviedol budu slapat o stosest...skoda ze nie HD...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Bylo by i HD + fta kdyby to převedl na kartu prima (ČT), nebo obojí pokud má stb HD na dvě karty. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
clovekano, avsak to neplati pre obcana svk. pre obcana cz pochopitelne ano...slovak vsak moze pouzit fintu c.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Prima HD by na kartě only-Prima zcela jistě nešlapala. ČT1 HD a ČT4 HD na kartě only-ČT pak ano.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
tukanjako každé léto i letos,někdo jezdí celý život na jednu chatu,já na jeden hotel,nic lepšího jsem doposud nenašel R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pretozesi pierre videl doteraz len cierne more...podla mna je cierne doslova a do pismena. je to snad najskaredsie more ake som kedy videl...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
![]() |