![]() |
|
Doporučte zařízení pro sledování sat programůAhoj, čím sledovat SkyLink programy přes satelit? Chci aby to mělo minimálně HD rozlišení a umělo to nahrávat na externí HDD. Do teď jsme měli Ferguson Arina 2000 ale je to strašný křáp. Děkuji |
g5200
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 62 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
drobečekta kvalita obrazu je známá věc,ale někdo preferuje jiné možnosti,které VU má oproti jiným,já jsem taky za obraz,jako č.1 u sat.přijímače R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Velmi solidní obraz má Coolstreem neo 2 twin oproti VU ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Navíc ne každý potřebuje našlapané přijímače za 5 a více tisíc, ale stačí mu za polovic..., ale to je na Gunterovu mozkovnu moc ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
drobečekoproti VU je obrazově hodně konkurentů,hlavně v SD ,což bude ještě chvilku na scéně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
g5200mohol si napisat: doporucte najlacnejsi STB s moznostou nahravania na ext. HDD v HD...viac by si vystihol tvoju poziadavku a na lacnu arivu 200HD nadavat nemusis, pretoze STB ktory reraz kupis, za chvilu u teba nebude mat pekneho mena a ludia, co ti ho poradili si to nezasluzia...nakoniec, zbirkovu dobru radu ti dam, porad si sam...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
trabantistoO můj mozek neměj vůbez péči, je vidět, že toho o přijímačích jako takových moc nevíš. Obraz je vždy subjektivní záležitost vnímaná okem diváka, mnoho záleží na televizoru, image či dokonce samotném skinu. Je to jen jedno z kritérií, další důležité jako stabilita, podpora, hw zpracování Ti asi moc neříká. No a tak do každého vlákna cpeš hd box, jenž byl takovým mini-hitem před 2,5-3lety. Tož asi tak. Tím pro dnešek končím a těším se na účast v dalším vlákně o výběru přijímače.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
to drobečekUž jsem Ti chtěl napsat, že porovnávat obraz na led-ke nemá smysl, ale pak jsem se podíval, že máš px80 /starou plazmu/ a jsem zticha. Tím jsem chtěl říct, že si někdo nesmyslně koupí sat za deset litrů a k tomu led za šest a pak kritizuje, že to má špatný obraz...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Musel jsem se zastat vuček, když už mám to ultimo... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Na té staré mozkové vypalovačce s rozlišením Nokie 3310 můžeš porovnávat leda tak černobílý obraz s barevným. Kup si ještě jednu do zásoby. Nebudou.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Tomík a kde je psáno, že se to porovnávalo jenom na plazmě???Právě na ni bylo VU celkem OK, ale po připojení k LCD-LED poměrně tragedie. Plazmu do zásoby určitě kupovat nebudu a LCD-LED omalovánky už vůbec ne. Nadějí je OLED. ;) :))) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...BMW Gunter, no vím toho za dobu cirka 25 leté praxe dost, ale že z VU na průměrné LCD-LED nedostaneš kvalitní SD obraz ani náhodou, to je téměř každému jasné. Je vidět, že jsi zcela mimo realitu a nevíš která v praxi bije ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Tak to já si tu plazmu /Tx-p55vt60/ do zásoby koupím, jen mě štve, že to má absolutně zbytečný twin-sat tuner, pro mně absolutně nepoužitelný. Možná to bude st60...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...no, jen aby na TV s OLED v masovém měřítku vůbec někdy došlo...pořád je s tím spousta problémů a klidně to může dopadnout tak, že cenově a marktingově je prostě LCDčka nepustí do hry (na kvalitu obrazu dnes průměrný zákazník naprosto ser... zajímají se o ni jen fandové) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 390 |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...V tydnu jsem dostal nabídku na odkoupení čtyři roky starou Kuro za 18000kč, jednoduché rozhodnutí. ;) OLED se komerčně už nechytne.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@oneeeeeNormálne si ma rozosmial... :laughing:V podpise mám len to čo mám v obyváku. Ferguson AF-7318 UCI a Optibox, ktoré som po nástupe HD programov v norme MPEG-4 používal jeden čas už len na príjem satelitných rádií tam nemám a ani analógový Hirschmann LS 3900... ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Lance, přesně tak, hlavní je cena, nízká spotřeba, ale mazanice nevadí, hlavně že je to laciné ;) :)))Uvidíme, Oled během půl roku cenově spadla na polovic :8) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
to saxonTiše závidím, onehdá jsem ji viděl myslím na Aukru, ale na to nemám "gule"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Kur.va to Kuro, to je mňamka ! R^ R^ R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...No Kuro je Kuro...mám možnost koupit funglovku 50PB690V, je to sice jen LG ale byla by za necelou 16-ku...mám do toho jít?Může případný majitel popsat zkušenosti? Díky předem. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Doporučte zařízení pro sledování sat progr...Aj keď ma asi tunajšia "úderka" zvozí pod "čiernu zem" :-), nevidím na HDBOX 9105+ nejaký veľký problém.Síce je to asi 2 roky starý prijímač, ale keďže sa jedna o Fortis, tak FW je updatovaný celkom pravidelne, takže s podporou to nie je zlé. Menu je rýchle a celkom v pohode, nahrávanie na HDD a sieťový disk funguje spoľahlivo (3 streamy úplne v pohode, prehrávanie cez VLC bez úprav priamo TS), obraz je OK (50"LG). So servisom nie je tiež problém, nakoľko náhradné diely a príslušenstvo sú identické s ICECRYPT S3600HDCCI, Skytec KLEIO, Xeobox 7200, Octagon 1008G SE+. Skylink ICE karta bezi, **CAM je stabilný bez pádov. WEB interface(plugin) je funkčný(až na EPG), streamovanie na PC beží (iPhone som neskúšal, pre ANDROID ešte nie je vydaný). Odozva WEB browsera odpovedá rýchlosti procesora (nie je to pomalé ale ani rýchle ako PC). P.S: predtým HDBOX7110, VU+DUO (za ovládanie a menu v BLACKHOLE a VTI by som ja osobne niekomu dolámal prsty) :-) |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@kobramjsem tu novej, diskusi jsem celou spěšně prošel, ale vono doporučovat každýmu linux-např. ten hdbox nemůžeš, každej si s ním nemusí vědět rady. Kdysi jsem měl 7119, docela spokojenost a ruku na srdce taky pár měsíců trvalo než se fw vychytal. Ne každej je zdatnej a umí flashovat podle fora (ab).To co popisuješ vo VTi a BH, je jen subjektivní záležitost každej na to kouká jinak, ale je to linux. Flashnes a hotovo. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |