![]() |
|
DVBViewer nepřehraje kódované kanály Skylinkumám usb box TBS 5980 ve kterém mám CI modul a v něm skylink kartu. na PC mi funguje přehrávání kódovaných programů v programech jako DVBDream či TBSViewer, ale v koupeném mém nejoblíbenějším DVBVieweru jdou pouze free programy, kódované se nezobrazí :(. myslíte že má cenu zkoušet různé CI moduly nebo třeba vyměnit i skylink kartu nebo to prostě DVBViewer neumí? předem díky za jakoukoliv radu! |
lordmystic
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: DVBViewer nepřehraje kódované kanály Skyli...Každý z prehrávačov pre satelitné karty je niečim špecifický... Máš zadefinované v DVBViewru použitie CI modulu/karty ? Ja používam DVBDream k 5925 a tam tá možnosť určite je, aj keď využívam iné možnosti... ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
lordymysticMám ten samý problém. Pokud chceš, aby ti fungovaly nahrávky získané přes kartu Skylinku, musíš je konvertovat pomocí programu: http://download.abcom.sk/index.php?&direction=0&order=nom&directory=AB%20Cryptobox/AB%20Cryptobox%206XX/toolsviz článek: https://www.parabola.cz/clanky/5267/novinka-cryptobox-650hd-vyssi-vykon-a-vybaveni/ Já mám tento přístroj a jak je uvedeno v recenzi,tak to funguje.Alex |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: DVBViewer nepřehraje kódované kanály Skyli...samozřejmě že mám zaškrtnuté CI v nastavení. zajímavé také je, že mi to před časem fungovalo na staré verzi dvbvieweru, mezi tím jsem vyměnil skylink kartu pro irdeto a stále to šlo, ale po instalaci nové verze už to nejde a nejde to ani když se vrátím ke staré verzi :( |
lordmystic
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: DVBViewer nepřehraje kódované kanály Skyli...Mam DVBViewer PRO v5.3.1.0, kartu Skystar 2 HD s originalnim CI, CAM Smit Cryptoworks + Skylink ICE a vse chodi bez problemu.- menu Settings - Options - Hardware - vybrat spravny !!! pouzivany hardware a zaskrtnout Has CI module - menu TV/Radio - CAM menu musis kartu videt a prochazet ji - nesmis mit konflikt s nejakym pluginem, treba Acamd, Hadu, vPlug atd. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
![]() |