Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

DVBViewer nepřehraje kódované kanály Skylinku

mám usb box TBS 5980 ve kterém mám CI modul a v něm skylink kartu. na PC mi funguje přehrávání kódovaných programů v programech jako DVBDream či TBSViewer, ale v koupeném mém nejoblíbenějším DVBVieweru jdou pouze free programy, kódované se nezobrazí :(. myslíte že má cenu zkoušet různé CI moduly nebo třeba vyměnit i skylink kartu nebo to prostě DVBViewer neumí? předem díky za jakoukoliv radu!

lordmystic
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVBViewer nepřehraje kódované kanály Skyli...

Každý z prehrávačov pre satelitné karty je niečim špecifický... Máš zadefinované v DVBViewru použitie CI modulu/karty ? Ja používam DVBDream k 5925 a tam tá možnosť určite je, aj keď využívam iné možnosti... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

lordymystic

Mám ten samý problém. Pokud chceš, aby ti fungovaly nahrávky získané přes kartu Skylinku, musíš je konvertovat pomocí programu: http://download.abcom.sk/index.php?&direction=0&order=nom&directory=AB%20Cryptobox/AB%20Cryptobox%206XX/tools

viz článek:
https://www.parabola.cz/clanky/5267/novinka-cryptobox-650hd-vyssi-vykon-a-vybaveni/

Já mám tento přístroj a jak je uvedeno v recenzi,tak to funguje.Alex

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

samozřejmě že mám zaškrtnuté CI v nastavení. zajímavé také je, že mi to před časem fungovalo na staré verzi dvbvieweru, mezi tím jsem vyměnil skylink kartu pro irdeto a stále to šlo, ale po instalaci nové verze už to nejde a nejde to ani když se vrátím ke staré verzi :(

lordmystic
Registrace: 5/2007

Mam DVBViewer PRO v5.3.1.0, kartu Skystar 2 HD s originalnim CI, CAM Smit Cryptoworks + Skylink ICE a vse chodi bez problemu.
- menu Settings - Options - Hardware - vybrat spravny !!! pouzivany hardware a zaskrtnout Has CI module
- menu TV/Radio - CAM menu musis kartu videt a prochazet ji
- nesmis mit konflikt s nejakym pluginem, treba Acamd, Hadu, vPlug atd.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra