Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Sledování ukrajinský a ruských stanic

Zdravím. Jsme laik a proto se obracím sem s žádostí o radu. Mám televizor se satelitním tunerem Samsung S2. Protože mám kabelovku, tak český a česky mluvených programů je asi 60 možná víc, nepočítal jsem je. Chtěl bych ale využít satelitní tuner pro příjem volných ruských a ukrajinský programů. Tady bych požádal o radu co všechno pořídit, aby mi to fungovalo.

BigJim
Registrace: 12/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sledování ukrajinský a ruských stanic

ruské, ukrajinské a jim podobné najdeš na 5e (4,8e), 4w, 16e, 39e, 66e a vyšší, záleží jaké konkrétně chcete, zda máte přímo určené, nebo nějakou skupinu, nebo zda chcete "všechny". Dá se zřídit multifokus nebo motor, parabolu bych dal alespoň 100+ obvzlášť na ruské na vyšších stupních "E" ;)

Qquiderr
Registrace: 5/2014

To musí být krása sledovat ukrajinské programy... Už jen ten jazyk.... Pokud nejsi rus/Ukrajinec tak to nechapu... Asi nějaká forma masochismu... :)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

RE:Sledování...

Ještě je něco na 13e,45e,46e.Pořiďte si motor a parabolu.Nechoďte pod 100cm. Jak píše Qguiderr,trochu větší parabolu.Mám 105ku a spokojenost.

rezek
Registrace: 1/2010

Motor na TV přijímači to je sebevražda jestli to vůbec na Samsungu jde, pokud ukrajinské či ruské kanlály osobně bych zvolil nějaké zařízení iptv a to buď AURA SE nebo TVOYO.TV, chce to pouze stabilní internet a nějakou tu korunu /rubl/hřivnu na zaplacení. Nabídka je však vynikající a kvalita rovněž.

matchboxx
Registrace: 9/2012

RE-franck

A co je na tom divné že chce sledovat ukr.programy?Možná má manželku z Ukrajiny nebo je to jinak.Já mám taky v práci dost Ukrajinců a Ukrajinek a řeči se nesměji.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

právě s tím internete byva vždy problém, kor když by chtěl něco delat na pc a někdo sledoval televizi, tak se to bude seka jako (nevhodné slovo), ikdyž jsem na optice, tak přes net nechci ani zlatý (nevhodné slovo) :D

Qquiderr

Mám wifi připojení 10/2, zařízení rovněž připojené přes wifi a neseká se mi nikde nic, to co se platí zkrátka funguje.

matchboxx
Registrace: 9/2012

To jsme celí my Češi. Já tady chci vyřešit jaké zařízení si pořídit a někteří místo rady se drápou v tom proč chci sledovat tyto programy. Jsem si Moravák,ale byl jsem pár roků na Ukrajině jako nákupčí dřeva a nebýt teď závažné nemoci,jezdil bych tam za známými dál. A jen tak mezi náma, jsou to srdeční a pohostinní lidé, kteří jsou hrdí na svou příslušnost ke svému národu (na rozdíl od nás). :fuming:
Dík za radu těm, kteří řeší jen opravdu to co pozřebuji - jaké zařízení pro příjem UKR a RU televizních stanic.

BigJim
Registrace: 12/2015

na rusky mluvící stanice stačí jakékoliv satelitní zařízení, potřebuješ akorád motor nebo multifokus, jelikož jsou rozesetý po několika pozicích, takže musíš pořešit akorád parabolu, zda chceš multifokus nebo motor, ale počítej s tím že musíš mít alespon 100vku parabolu.

Qquiderr

Súhlasím s kolegami vyššie ohľadom dostupnosti ruských a ukrajinských programov z orbitu a taktiež sa prikláňam k názoru, ruština, či ukrainština (ale aj polština) sú jazyky, pre našinca dosť zrozumiteľné, ktorým sa dá úplne v pohodičke porozumieť! Hlavne nám "starším ročníkom", ktorí sme mali ruštinu ako povinný jazyk (ja osobne 8 rokov štúdia a maturita z ruštiny) nieje táto reč vôbec cudzia!
Sám si občas prepnem na niektorý z programov v týchto jazykoch.
;)
Ale samozrejme keďže "kráčam z dobou", tak napr. angličtinu mám rád tiež! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

BigJim

Kup si parabolu EmmeEsse 80-nebo 85cm, k tomu držák multifokusu a 2ks jednoduchých konvcertorů a 1ks přepínač 2/1. Střed dáš přímo na jih, zpoza paraboly vlevo bude Amos 4°W a vpravo Sirius 5°E.
Více tady
https://www.parabola.cz/abc/multifocus/
Pokud bys byl z Ostravska, klidně si můžeš dojet, levného matroše z demontů mám dost ;)

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

BigJim

Ja sledujem viac ako 50 ruskych a ukrajinskych kanalov cez smart tv a aplikaciu Peers.tv,alebo na pc cez server Peers.tv,kvalita obrazu celkom dobra,ide to plynule,bez sekania :8)

Palky
Registrace: 7/2015

lepší ruské pogramy než tenhle máš hnus

pussycat
Registrace: 8/2009

Sledování ukrajinský s ruských stanic

Stačí na to tv smart nebo androjd tv. Mám na androjdu plugín Divan tv a v něm jde po internetu asi 70 tv stanic,ukrajinské a ruské.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

ja asi reknu jen klasiku. vetsine ukrajincum staci ukrajinske a ruske stanice z druzic amos 4, sirius a hotbird. takze ted jsou dve varianty bud multifocus na tri hlavice, nebo motor. pro ty kteri se chteji hrat tak lepsi je motor, pro ty kteri chteji stabilitu tak multifocus pokud nekdo vam jej nastavi, diky navodum to zvladne i zacatecnicky satelitak.
jinak jak bylo zmineno, satelit na televizi hlavne pokud je vic nez jedna hlavice tak je sadomasochismus. napr. moje lg tv se sat tunerem motorem nepohne, asi nejaka sw vada, kdyz to stare prijmace to umej, a na ukrajinske programy kde jsou vetsina sd postaci i starsi sat free prijmac.
na sledovani pres net jsem nejak stale nedosel.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

sledování ruských stanic

Napiš si Putinovi :)))

dulin
Registrace: 1/2013

Mě ruština nevadí,dokonce jsem z ní maturoval ale někde jsem četl,že doba kdy jsme utíkali na západ je pryč protože je tam poslední dobou nějak plno takže možná budeme utíkat na opačnou stranu kde se ruština šikne...

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

Veruze ano, v poslednych rokoch je vidiet, ze nahanaju tlmocnikov ruskeho jazyka.
Mlady to nevedia a starsi uz nemaju zaujem.

Kasr
Registrace: 8/2008

No, osobně sice sleduju přes sat taky pár ruských stanic, ale daleko více se mi osvědčilo iptv na X-trendu s Enigmou. Mám tam rusko-ukrajinský balík, asi 120 programů, z toho cca 30 filmové kanály. Nic se neseká, vše funguje perfektně i v HD, dokonce jako bonus přihodili nedávno k tomuto balíku cca 10 běžných německých programů.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

To není možné?

Co to je za bl.ečky? ¨
franck. jsi zdravý? Co ti je po tom co chce sledovat ? Nevíš nepiš. Co je dobré pro tebe nemusí být pro druhého. Tak proč ho napadáš?
dulin - taky nějaká demence? Někdo je zvědavý na tvé blbé forky místo rady? místo d v nicku by ti slušelo více Š.
Tolik umění a zábavy na jiných než na ruských a ukrajinských tv se nikde nevidí! Asi je to politickou situací
(podle mě) U nás dříve bylo taky mnohem více zábavy než dnes.
Omlouvám se, ale musel jsem reagovat. Tupci tu jsou regnutí 3 měsíce ale chytří jak internetová rádia.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

juzek

Maš pravdu.Když chci objetivní zpravy tak Russia24.

miku
Registrace: 10/2007

miku

To si nemyslím stejně jako, ČT, ta taky je daleko od objektivity

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra