Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Cryptobox652HD Combo

Chtěl bych koupit jako druhý přijímač výšeuvedený sat.přijímač a chci se zeptat někoho,kdo vlastní toto zařízení na některé věci,které jsem se nedozvěděl googlováním a ani na You tube. Je možné sledovat na jedné TV satelitní vysílání a na druhé TV pozemní? Dál - je možné zároveň nahrávat ze satu a z pozemního vysílače? A jde nahrávat z jednoho tuneru a druhý přes TV sledovat?

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cryptobox652HD Combo

je to šrot

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

bbit: to si mu moc neporadil, na to sa nepytal.mal konkretne dotazy.

Alex: divat na 2tv zaroven urcite nejde. Jak? Jedine sledovat sat cez hdmi a cez ip stream sledovat z dvbt ale neviem ci to takato masina zvlada, to skor nejaky linux.
Nahravat z t1 a sledovat tuner2 ide aj nahravat z oboch naraz ide.

noces
Registrace: 9/2010

bbitom and ALEXCZ

- ako ďalší stb v domácnosti - tak to nieje až taká zlá voľba!
- bbitom - šrot si ty! :))
Odpovede pre ALEXCZ:
- určite sa nedajú naraz využiť obidva tuneri na tomto stb na sledovanie rôznych programov na dvoch TV! Stb má iba jeden SCART/HDMI výstup!
- tie ďalšie tvoje požiadavky nemám v praxi overené, aj keď vlastním tento stb! Ale predpokladám, že to asi nebude taktiež možné!
- tieto tvoje požiadavky určite splní linux stb!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

noces

Dík za objasnenie, neskúšal som zatiaľ naraz nahrávať z oboch tunerov - určite to v blízkej budúcnosti testnem! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Jsně noces,

dík za odpověď, ale myslel jsem jeden z hdmi a druhý přes skart.Jasně linuxy to zvládají.Ale i tak je to vynikající.

ALEXCZ

mmiriboy,

nebuď na toho bbitoma tak zlý, on za to nemůže. Nebo se ti stane,že až tě potká na silnici,že tě vybrzdí....

ALEXCZ

ALEXCZ

:) :) :)
Takých už bolo! Ja mám týchto cestných frajerov..., veď vieš kde! :)))

mmiriboy

E: Cryptobox652HD Combo

Já nahrávám ze satelitu cokoliv přijímač přepnu pomocí tlačitka SAT na d.ovládání na DVB-T a mám k dispozici cokoliv z pozemka. Nahrávka je bez problémů i v HD.

Modřina
Registrace: 1/2006

když už tak už něco čtyř tunerového , nedávno byla super recenze na parabole ten si kup a bude to skvělá volba

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom

https://www.parabola.cz/clanky/5740/octagon-sf3038-e2-hd-rychly-multituner-s-enigmou-2/

bbitom

https://www.parabola.cz/clanky/5560/gigablue-hd-quad-plus-vicetunerovy-hd-prijimac-s-barevnym-tft-displejem/

bbitom

bbitom: ano skvela volba ako "ďalší stb v domácnosti"...
odpovedaj na otazku, ak vies odpoved. ak nie, tak neviem naco sa k tomu vyjadrujes. tazatel sa ani nepytal na kvalitu /srot/ ani na alternativne produkty /octagon, gigablue - nehladiac na to ze su z inej cenovej ligy/.

noces
Registrace: 9/2010

vždyť jsem mu odpověděl oba stroje zvládnou co chce a ještě může nahrávat 16 pořadu najednou a sledovat na dvou TV , a že to je z jiné cenové ligy to si nemyslím co to je dneska desítka no nic

bbitom

hoši dík,

dívejte se raději na fotbal,už se to tam pěkně mele - Ronaldo a spol, Benzema dal na 1:0

ALEXCZ

Výsledky pokusů s AB Crypt. 652

a) Ručně jsem zadal nahrávání Oesterreich R9 HD a poté ihned ČT1 pozemní televize. Obě nahrávání naběhla a proběhla úspěšně. Souběžné nahrávání ze satu a pozemní TV je možné.

b) Sledovat televizní vysílání je možné na obou současně nahrávaných kanálech, vždy však pouze na jednom kanále z nich.Nejdříve byla sledována posledně navolená pozemní stanice ČT1 a pak jsem bez problému přepl na Oesterreich R9.
V seznamu stanic byla u obou současně nahrávaných programů zobrazena červená tečka.

c) Zapl jsem nahrávání pozemní ČT1 a bez problému jsem mohl sledovat další kanály stejného muxu, tedy ČT2, ČT sport a ČT 24. Náhrávání nebylo při přepínání kanálů stejného muxu přerušeno.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Jasne ak ma niekto skusenosti s AB Crypt 652 je dobre sa podelit o radu.Inač aj mna zaujima Crypt 652.Mam AB Crypt650 a doteraz je skveli.bbitom,reaguj k danemu dotazu.

sano1
Registrace: 4/2009

reagujem ako sa najlepšje dá

bbitom

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra