![]() |
|
Cryptobox652HD ComboChtěl bych koupit jako druhý přijímač výšeuvedený sat.přijímač a chci se zeptat někoho,kdo vlastní toto zařízení na některé věci,které jsem se nedozvěděl googlováním a ani na You tube. Je možné sledovat na jedné TV satelitní vysílání a na druhé TV pozemní? Dál - je možné zároveň nahrávat ze satu a z pozemního vysílače? A jde nahrávat z jednoho tuneru a druhý přes TV sledovat? |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Comboje to šrot(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Combobbit: to si mu moc neporadil, na to sa nepytal.mal konkretne dotazy.Alex: divat na 2tv zaroven urcite nejde. Jak? Jedine sledovat sat cez hdmi a cez ip stream sledovat z dvbt ale neviem ci to takato masina zvlada, to skor nejaky linux. Nahravat z t1 a sledovat tuner2 ide aj nahravat z oboch naraz ide. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
bbitom and ALEXCZ- ako ďalší stb v domácnosti - tak to nieje až taká zlá voľba!- bbitom - šrot si ty! ![]() Odpovede pre ALEXCZ: - určite sa nedajú naraz využiť obidva tuneri na tomto stb na sledovanie rôznych programov na dvoch TV! Stb má iba jeden SCART/HDMI výstup! - tie ďalšie tvoje požiadavky nemám v praxi overené, aj keď vlastním tento stb! Ale predpokladám, že to asi nebude taktiež možné! - tieto tvoje požiadavky určite splní linux stb! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
nocesDík za objasnenie, neskúšal som zatiaľ naraz nahrávať z oboch tunerov - určite to v blízkej budúcnosti testnem!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
Jsně noces,dík za odpověď, ale myslel jsem jeden z hdmi a druhý přes skart.Jasně linuxy to zvládají.Ale i tak je to vynikající. |
ALEXCZ
![]() |
|
mmiriboy,nebuď na toho bbitoma tak zlý, on za to nemůže. Nebo se ti stane,že až tě potká na silnici,že tě vybrzdí.... |
ALEXCZ
![]() |
|
ALEXCZ![]() ![]() ![]() Takých už bolo! Ja mám týchto cestných frajerov..., veď vieš kde! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
E: Cryptobox652HD ComboJá nahrávám ze satelitu cokoliv přijímač přepnu pomocí tlačitka SAT na d.ovládání na DVB-T a mám k dispozici cokoliv z pozemka. Nahrávka je bez problémů i v HD. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Combokdyž už tak už něco čtyř tunerového , nedávno byla super recenze na parabole ten si kup a bude to skvělá volba(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Combohttps://www.parabola.cz/clanky/5740/octagon-sf3038-e2-hd-rychly-multituner-s-enigmou-2/(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Combohttps://www.parabola.cz/clanky/5560/gigablue-hd-quad-plus-vicetunerovy-hd-prijimac-s-barevnym-tft-displejem/(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Combobbitom: ano skvela volba ako "ďalší stb v domácnosti"...odpovedaj na otazku, ak vies odpoved. ak nie, tak neviem naco sa k tomu vyjadrujes. tazatel sa ani nepytal na kvalitu /srot/ ani na alternativne produkty /octagon, gigablue - nehladiac na to ze su z inej cenovej ligy/. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Combovždyť jsem mu odpověděl oba stroje zvládnou co chce a ještě může nahrávat 16 pořadu najednou a sledovat na dvou TV , a že to je z jiné cenové ligy to si nemyslím co to je dneska desítka no nic(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
hoši dík,dívejte se raději na fotbal,už se to tam pěkně mele - Ronaldo a spol, Benzema dal na 1:0 |
ALEXCZ
![]() |
|
Výsledky pokusů s AB Crypt. 652a) Ručně jsem zadal nahrávání Oesterreich R9 HD a poté ihned ČT1 pozemní televize. Obě nahrávání naběhla a proběhla úspěšně. Souběžné nahrávání ze satu a pozemní TV je možné.b) Sledovat televizní vysílání je možné na obou současně nahrávaných kanálech, vždy však pouze na jednom kanále z nich.Nejdříve byla sledována posledně navolená pozemní stanice ČT1 a pak jsem bez problému přepl na Oesterreich R9. V seznamu stanic byla u obou současně nahrávaných programů zobrazena červená tečka. c) Zapl jsem nahrávání pozemní ČT1 a bez problému jsem mohl sledovat další kanály stejného muxu, tedy ČT2, ČT sport a ČT 24. Náhrávání nebylo při přepínání kanálů stejného muxu přerušeno. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD ComboJasne ak ma niekto skusenosti s AB Crypt 652 je dobre sa podelit o radu.Inač aj mna zaujima Crypt 652.Mam AB Crypt650 a doteraz je skveli.bbitom,reaguj k danemu dotazu. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: Cryptobox652HD Comboreagujem ako sa najlepšje dá(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
![]() |