Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

sat. technika

jak se nastavuje nulový bod na táhlovém motoru?

vankari5
Registrace: 1/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sat. technika

Nijako. Ďalšia otázka? :)))

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

potom podle čeho mám postupovat při jeho osazování?

vankari5

Zkus tady https://www.parabola.cz/abc/nastaveni-nuloveho-bodu/

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

vankari5

ak maš tiahlový motor ako pišeš tak nulový bod nepotrebuješ, potrebuješ nastaviť elevaciu ked sa parabola otača na jednotlive satelity aby kopirovala pozicie satelitov na orbite

maros30
Registrace: 1/2006

dík za odkaz,toho jsem si vědom, ale mně jde o to či to výsuvné táhlo je od výroby nastavené na tom nuláku, kdo s ťím má zkušenost?

vankari5

dík za odkaz,toho jsem si vědom, ale mně jde o to či to výsuvné táhlo je od výroby nastavené na tom nuláku, kdo s ťím má zkušenost?

vankari5

eleváciu na polárním závěsu?

vankari5

Vankari Přečti si o tom něco neni to tak složité nastavení.Měl jsem kdysi 120 parabolu Kovosat. Chce to si s tím pohrát

koax
Registrace: 2/2008

On myslel deklinaciu.

RATT
Registrace: 11/2015

Nastav to tak,aby ti chodily východní i západní družice....samozřejmě i střed....nastavuj dle síly signálu. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

vankari5 napsal:
Mám táhlový motor na homemade rotační 180 cm. Na vlastním motoru na rozdíl od motoru Diseq nejde nic nastavit. Nastavení elevace a deklinace zajišťuje konstrukce polárního závěsu. Pevná část pístu se uchytí tak, aby možné vysunutí na E a W odpovídalo možnosti místa. S vlastním motorem komunikuje box přes pozicioner , u mě Strong STR 50 přes Diseq1,2.USALS neumí.
Samozřejmě platí základní nastavení na JIH podle signálu, u mne na Hobirdu 13E. Jsou-li úhly a svislost v pořádku ostaní sedí.

MartinJoe
Registrace: 11/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra