Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Finlux-e-shop-reklamace?

Ahoj všem, potřeboval bych poradit. K 80narozkám jsme se složili jako rodina a koupili přes http://elektroeu.cz/ TV finlux. Po rozbalení balíku a zapnutí do sítě nás čekalo nemilé překvapení v podobě jakoby prasklého rohu TV (na displayi) a skákajícího obrazu asi od nárazu zřejmě při přepravě. jak máme postupovat při reklamaci? Tele fon uvedený na faktuře hlásí že neexistuje a tak jsme zkusili napsat e-mail.. je to správně?.. nevím co ted s tím..děkuji za zkušenost a radu.. a admin ať mi prosím promine, že to sem moc nepatří.. děkuji všem.. :-/

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Finlux-e-shop-reklamace?

ahoj a co obal nebyl náhodou poškozený?jestli ne všechno nafotit napsat prodejci a reklamovat pokud byl obal v rohu poškozen je potřeba reklamaci podat u dopravce a jinak co je to za tip tv díky

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

RE: Finlux-e-shop-reklamace?

úprimnú sústrasť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

TO: kanon69, právě že obal nebyl vůbec poškozen a nikde není nic viditelné... skoro to vypadá že už byla poškozena před vložením do obalu..je to TV s DVB-S2

Pájík

ELEKTROEU

Do 14 dní možnost odstoupení, jinak zaslat mailem foto a a popis závady.
Prodávající: ELEKTROEU,
Martin Strejček
Pořežany 29
Týn nad Vltavou
IČ: 65964489
DIČ: CZ7804011237
Tel.: +420 725 490 160

mini
Registrace: 7/2009

Finlux-e-shop-reklamace?

tak jedině reklamovat u prodejce pokud to uzná ale pokud je to slušný prodejce tak to uzná jinak sběrný dvůr a jít koupit novou do obchodu

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

mini

to může odstoupit ale musí tv vrátit v pořádku nesmí ji nic být,zavolej na to číslo co tam mají zkoušej víckrát a jinak foto poslat maila na prodávajícího a čekat a modlit se jak to dopadne.

kanon69

kdo?

Balík dopravoval? Počítej s dost zásadní komplikací, jednou se mi stalo něco obdobného, nakonec jsem to reklamoval u dopravce (rozbitý sat. box)trvalo to skoro 2 měsíce a byly to nervy, držím palce.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

TO: všem, vše jsme udělali nafotili..a tel. co je u p. Strejčka na firmu hlásí že neexistuje?.... a modlíme se že se někdo ozve.. :( balení bylo v pořádku.. chtěli jsme to pro 80 letou babičku.. a tyhle TV bývají docela normální..

Pájík

Doprava DPD

Pájík

Jaký důvod tě vedl k tomu to nakoupit zrovna u tohoto eshopu ?

bretah
Registrace: 9/2012

Nafotit drzim palce, ono dnes predajca ani to nemusel vidiet, islo to z nejakeho skladu a on len fakturuje, spediter sa bude tiez krutit. Daj vediet ako to dopadlo.... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ještě dodatek: mechanicky to vůbec nevypadá na poškození - nic tam není.. spíš jako chyba panelu..nebo dostal ránu panel a není to vidět..

Pájík

Spíš mně znepokojuje, že tel. uvedený na stránkách i na faktuře neexistuje.. to je divné..vždyt by se dalo vyřešit rychle po tel..

Pájík

Reklamace

Takovou smůlu jsem měl 2.1, v Datart jsem koupil Samsunga 4k se sat tunerem, když jsem televizi vybalil, bylo VŠE ok, po zapnutí na obrazovce pruhy, ve spodní části pavouk.Hned jsem ji odvezl z pět a čekal 14 dní pak se prodejce ozval bez řečí dali novou.
Příště to chce vybalit na prodejně a vyzkoušet.

Clint
Registrace: 1/2011

Aj mne sa stalo niečo podobné 2 krát, ide o to že ten tovar už u niekoho bol, dotyčný ho "dodžubal" a potom to vrátil v zákonnej lehote. (Na tvojom mieste spravím to isté, pochybujem žeby preverovali funkčnosť).

Rasto1978
Registrace: 6/2010

pájík

a to jsi kupoval na tom eshopu na doporučení?Mě už od návštěvy toho shopu mě to odrazuje já bych tam nikdy nic nekoupil ale jak píšou ostatní držím palce ať ti to dobře dopadne.

kanon69

TO: Všem, v době kdy jsme tohle řešili se už prodejce ozval, takže snad bude v pořádku.. poslal i jiný tel. na sebe..dám sem vědět jak dopadlo..

Pájík

No Pájikovi to asi nikdo nedoporučil, ale bylo to tam nejlevnější... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

asi by som to reklamoval u DPD ... maju totiz poistenie pre taketo pripady :-) teda ak nepochodis u predajcu

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

TV Finlux

dobrý prodejce je satshop.cz. Například model Finlux 42FLHYR274S-LED by vyšla na dobírku i s dopravným na 9 999 czk.
Nešetřeme na nepravém místě.

Ufones
Registrace: 5/2010

Pájík

koupil jsi vadné zboží,postupuj podle reklamačního řádu,který jsi jistě četl,někdy to legrace nemusí být R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

U televize je to pech. Mě se to stalo s ledničkou za 16 500.Pefektně zabalená, neporušený obal a přitom totálně prolomený horní roh. Chlapi z Datartu když ji dovezli a rozbalili, koukali jak vejři a hned ji zase odvezli. Takže při neporušeném obalu reklamace u dopravní služby asi neprojde.

konas
Registrace: 12/2014

konas

on nenadává na dopravce,koupil zajíce v pytli s vadným uchem R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Já vím, ale to že je brutálně poškozený výrobek v perfektním neporušeném obalu je v této době docela evergreen.

konas
Registrace: 12/2014

@Pájík

Pravidelne kupujem cez e-shop elektroniku ktorú som si predtým "ošahal" v kameňáku a nielen pre seba... Mám vytypované 3-4 .sk aj .cz e-shopy a ak náhodou (zatiaľ len 1x) niečo nie je v poriadku, hneď reklamujem. Práve nedávno som si spravil radosť Sony televízorom a v Mall chceli odo mňa medzi inými bežnými informáciami ohladom adresy aj poschodie a či máme vo vchode aj výťah... ;) V ten samý deň ako som poslal objednávku, v nedelu... ;) mi telefonovala žabka a overovala si adresu, aj výťah a poschodie... Druhý pracovný deň nabehli dvaja šuhajkovia a televízor mi osobne doručili až do bytu. Krabica originál zabalená, bez poškodenia, t.j. prvá vec ktorú kontrolujem...
Dávať radu, že treba nakupovať len u overených obchodníkov je teraz nanič, no za každú cenu by som sa snažil cez dopravcu zistiť adresu, prípadne telefónne číslo a za horúca to riešiť. Držím palce. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra