Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Flexy 7 šok

Zeptám se jestli je to normální ...

Zaplatil jsem si dnes flexy 7 vybral 7 programů a zaplatil kartou.
Čekam a pořád nedostupne jen Viasat History jel...
Pak mě napadlo že měly přednastavene 7 programů kde byl ten viasat History taky ostatní mám jiné.
Samozřejmě mi beží ty jejich přednastavené....Eurosport1,2....
Koukal jsem do svého učtu a mam tam napsany ty svoje vybrane tak jsem zkusil reautorizaci ale nic...

Napsal jsem email ma Skylink co to má jako znamenat že takto si nepředstavuji placene služby....
Tak ted platím za neco co nechci a doufam že mi posunou předplatné o ty dny nez to opravy ...
Stalo se toto už někomu a jak to dopadlo?
Dík

tompr
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Flexy 7 šok

Záleží jak mají platbu kartou nastavenou,na tvém učtu v bance máš pouze blokaci částky , parkrát už jsem platil kartou za online služby a několikrát se stalo zvlášt přes víkend že to naběhlo až od pondělí.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

No mě to nabehlo hned ale ty jejich přednastavené programy...

tompr

A co by ti asi mělo běžet, než programy, které jsou tam nastavené??? Nastav si jiné a pojedou jiné (do 24 hodin, jak je uvedeno v popisu služby).

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Tak programy jsem si vybíral před platbou jak te to navede...tak čekam že když už si je vyberu tak mi pojedou když ty jejich smažu a nastvím si svoje...

tompr

Mě se stalo, (platím si F7 jen kvůli zimním sportům), že jsem měl od loňska nastavené nějaké programy, některé už v nabídce ani nebyly, udělal nový výběr, zaplatil na 3 měsíce a ejhle, v balíčku byly loňské programy, i ty neexistující. Takže změna, a tím pádem vyčerpaná změna gratis. Mají to dobře ošetřené. :((

konas
Registrace: 12/2014

no ja ted schvalne kouknul dal zmenu a mam tam co jsem zadal při objednavce tudíž ani zmena nesla když jsem jeden program odstranil a pak ho vratil tak to jako zmenu nebere...
Počkam do pondělí a uvidím co mi napíši ze Skylinku...

tompr

Stává se to a hlavně o víkendu.Není služba F7 tak vymakaná podle našich představ on-line.

Ufones
Registrace: 5/2010

do buducna

objednavaj vzdy nanovo...skylink ponuka - konfigurator ponuky - konfigurovat - objednat.....a je po probleme.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Možná existuje správný postup, jak udělat nový výběr, ale mám pocit, že nastavení Enigmy bude jednodušší..... :(((

konas
Registrace: 12/2014

skylink

tiez som si objednal sluzbu flexi7 pred par dnami a trvalo to 2 hodiny nez programy vsetky nabehli.ono to ide postupne program za programom.

8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C

Marko337
Registrace: 1/2015

Programy bych změnil, dneska je posledního, takže o nic nejde. Další měsíc a tudíž další změna je možná už zítra.

technikTKR

Proto platím zásadně tipsportem-2minuty! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

naprostý souhlas a bez problému R^ :mad:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Facebook Tompr Zaplatim si u vas balicek flexi 7 vyberu si programy a vy mi pustite ty vase prednastavene... Doufam ze mi v pondeli vratite platbu a koncim s vami v nastaveni mam uplne jine programy pokud ne budeme to resit pres PČR

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

mohli by uz udelat nejakou akci na flexy 7.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

habr ano to byla poslední kapka protože za placené služby chci to co si objednám a ne se 2 dny dohadovat a ještě ze me delali vola at vytahnu ze síte přimač at počkam že mi poslali nové zapisy apod ptákoviny jestli mám naladeno spravně ...a ja jim pořad psal že mi beží tech 7 stanic co tam maji přednastaveny a dokud pobezi ty tak mi asi zrejme nepoběží mych 7 stanic nebo jestli mají flexi 14...?
pak jsem našel chat ta paní taky bída jen mi potvrdila že mi opravdu beží ty jejich programy že to předa na technické odd. a že se mi pak ozvou...
Po 2 hod. vola že už by to melo jít dobře kontroluji a ok a že mi předplatné prodloužilli o ty 2 dny, což jsem také požadoval.
Takže ja nemam žadnou dobrou zkušenost u Skylinku vždy samy problem člověk se musí drát jinak má smulu takhle si placené služby nepředstavuji!!
A pokud by se to neurovnalo tak bych to řešil přes PČR,ČOI apod.

tompr

Správně, nejlépe přes PĆR, třeba by to pak řešili i v TV pořadu Na Stopě... :O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Nejlépe to řešit v PL, tam jsou na pomoc tohoto druhu zařízeni :razz:

technikTKR

třeba
Je to to same jako když si objednáš neco poštou a přijde ti neco jineho prostě podvod.
Ja si ojednal programy a oni mi pustili neco jineho pokud by stale tvrdili že u nich je vše ok tak jina cesta není...
PrintScreen v nastavení meho učtu kde je vše vidět + emaily od nich. Dle me dostačujicí

Nebo ty si nechaš kalet na hlavu od obchodníku apod.?

tompr

technikTKR

PL je psycho lečebna?
Pokud ano je mi te líto...

tompr

No mě by zajímalo jak by jsi to na PČR řešil..., že by jsi se dostavil na
příslušnou služebnu nebo volal přímo 158? ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

tompr: A mně je líto tebe, že to neumíš vyřešit normální reklamací a musíš tady vyplakávat na fóru. Navíc ses s tím problémem ozval posledního dne v měsíci lednu, takže již včera to šlo bezplatně změnit na něco jiného, protože byl měsíc únor. A jestli si chceš jenom vykládat o lejně, tak to není moc dobré téma.

technikTKR

tompr

U balíčku Flexi7 je na stránkách Skylinku uvedeno:

"Předplacením balíčku Flexi 7 se vám automaticky aktivuje sedm přednastavených programů (Eurosport, Eurosport 2 HD, Film+, CS Film, CS Mini, Viasat History a Viasat Nature)."

Jednoznačně řečeno. Tak co bys chtěl?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Nespomínam si, že by som mal v minulosti s balíčkom Flexi7 nejaké problémy... A keď som si to po prvej zmene zadarmo rozmyslel, zaplatil som si druhú. Zase až taký majland to nie je... V krčme každý z nás prechlastá omnoho viac.

"Prvú zmenu v kalendárnom mesiaci máte zdarma, každú ďalšiu zmenu môžete urobiť po odoslaní platobnej SMS za 1 € (číslo: 8877, text ve tvare: ZMENA číslo vašej karty). " ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra