Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV na příjimači Vu+Duo 2

Ahoj.. chtěl jsem si objednat služby Digi TV a nějak se mi nepodařilo rozjet jejich modul s kartou, ani samotnou kartu na příjimači Vu+ Duo2. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Jde to vůbec? Díky za info.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi TV na příjimači Vu+Duo 2

Samotná karta ti určitě nepůjde. Nový CA modul s kartou by měl v tomhle strojku chodit.

bretah
Registrace: 9/2012

doplnění

https://www.parabola.cz/clanky/5730/seznamte-se-modul-pro-prijem-nove-digi-cz/

bretah

Díky za informace, asi to chtělo zkusit změnit camy. Tak po ránu mě to vůbec nenapadlo.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq

Pod kterým camem by to mohlo jet? Stačil by SCam 3.60?

jonnyq

CAM modul nepotrebuješ žiaden scam oscam a podobné veci.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

tak jinak. Od technika jsem si zapůjčil modul s kartou, ale stejně mi to nejede. image: Open ATV 5.1. Vůbec nevím, co s tím.

jonnyq

Skus zapnúť common interface alebo vyskúšaj iné image vo VTI ide aj CI+.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

jonnyq

Nevyužívám digi ani ve vu+ solo2 nepoužívám žádný modul, nemám důvod. Ale nedávno jsme s kolegou zkoušeli v open atv 5.1 různé moduly pro skylink karty a z 5 modulů se mi chytly jen 2!! Karta irdeto (ne m7) v nich fungovala bez potíží. Další 2 moduly přijímač sice viděl, ale nepodařilo se je iniciovat. Poslední modul jsme nerozchodili vůbec, přijímač ho neviděl.
Dále nevím jak je to s moduly DiGi nyní, ale nedávno se distibuovaly ci+ moduly (převážně kompatibilní jen s TV myšleno se sat. tunerem).
Takže asi tak ještě můžeš zkusit jiný image a poslední možností je vyměnit modul s kartou za jejich box, ale to zas obnáší "krabici" navíc.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

DIGI

oni davaju svoj prijimač,cez ten ide Digi v pohode,aj sa sám aktualizuje ak robia nejaké zmeny,mám to na dva ich prijimače. :8)

viera571
Registrace: 4/2011

viera, diskuzia zrejme beží o Digi CZ.
Tu si môžeš kúpiť modul s kartou a nepotrebuješ krám od Digi, môžeš ho použiť v TV alebo v "klasických" prijímačoch s funkčnou CI+ šachtou (dnes už možno aj CI).

Kolegovia od linuxov, bez flame a bez škodoradosti - možno teraz niektorí čo bez rozmyslu vypália vždy vetu "jedine linux, nic jiného neřeš" prehodnotia že to nemusí byť vždy to pravé orechové.
Hlavne keď budeme hovoriť o twintuneri Duo2 u DigiCZ. Aj rozbehnutý modul Digi v linuxe túto požiadavku asi nebude riešiť, dtto M7 karta. Geniálny prijímač je tak degradovaný do úrovne základného prijímača. :-/
Ešte raz: toto nie je posmešná reakcia

Dagy2
Registrace: 11/2010

Tak dnes jsem zkoušel rozchodit modul s kartou nová Digi v
TF 7700HD a nejde mi zvuk u některých programů-DS1HD,DS2HD...,zřejmě nezbývá než provést výměnu za Kaon? Rv

hoss
Registrace: 8/2015

Existuju linux stroje ktore podporuju CI+ ci len nemecke alebo aj nase karty neviem.Aj vu DUO,Solo2,SE byy tto malo.Ale bez zaruky na kazdy modul.
OATV ma forum,tam sa treba informovat alebo citat.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@hoss

Protože ten tvůj stroje neumí ACC zvukovou stopu. BTW: Ten nový modul od Digi není CI+.

bretah

digi skylink

Bola by som rada keby išlo všstko na jednu parabolu.Teraz musím platiť zvlášť Digi a zvlášť Skylink ked chcem všetky programy,dá sa to nejak zoptimalizovať.na skzlinku mi chýba AXN a na Digi všetky české programy Nova cinema,prima love,prima zoom,prima max a pod. :fuming:

viera571
Registrace: 4/2011

@jonnyq

Vyskusaj zmenit image za VTi, ci OpenPLi, ci to nepojde tak.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

RE: Digi TV na přijímači Vu+Duo2

I na stařičkém Ipboxu 9000 HD jede modul s kartou od Digi TV bez problému.

Stipe
Registrace: 2/2009

Ten současný

modul Digi jede asi až na možná malé vyjímky ve všem. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

tak už to jede. Měl jsem to přepnuté na multiplex s názvem RCS.. a přitom jsem to měl mít na ST. Skvělé kluci, díky moc. :)

jonnyq

@jonnyq

Haleluja...

bretah

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra