Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

prepis skylink karty na druhu osobu

Zdravim chlapi, chcem sa opytat akou formou by sa najrychlejsie dala prepisat skylink karta na druhu osobu, ci cez ich webovu stranku na skylinku alebo u predajcu alebo nejakou inou formou, vopred dakujem za odpovede

Radko3003
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: prepis skylink karty na druhu osobu

Nejrychleji přes web - Zákaznická zóna - Zmĕna registračních údajů.

rs505
Registrace: 11/2009

Přes web většinou do dvou dnů OK ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

prepis skylink karty

Prepis urobíš najrýchlejšie sám,cez web skylinku.To je najrýchlejší sposob.Máš tam nato folmurál,ale už neviem kde lebo som to robil už dávno.

brhammer
Registrace: 7/2011

Dakujem chlapi , uz som to urobil aj odoslal cez ich webovu stranku R^

Radko3003
Registrace: 12/2009

Až to bude provedeno, pošlou info na e-mail. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

https://zona.skylink.cz/web/support?_ga=1.7569330.14157236.1450449920#reregisterCard

miku
Registrace: 10/2007

Tak teď jsem se nato mrknul a vlastně když někomu čornu kartu tak ji lehce převedu na sebe,stačí znát číslo karty a jeto nic víc k tomu není potřeba samý (nepovinný údaj)kromě příjmení :lookaround: :zombie:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

musíš toho okradenýho znát,nejlépe i s heslem. :laughing: Ale né,teď jsem známému oživoval za 299,-kartu po roce a půl 4200......a řeklo mi to že je úplně nová a že si ji mohu zaregistrovat na sebe .Raz dva a byla moje,jemu to nevadí,hlavně,že se jeho babča kouká.Válelo se mi u sklnk 99,-,tak jsem 200,- přidal-online a hotovo

korkoran
Registrace: 10/2006

To je teda slušná haluz, že k přeregistrování stačí jenom číslo karty a příjmení (který vyžvaní každej prodejce s přístupem do servisního webu).

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Podstatné je,kto fyzický kartu vlastní a nie na koho je registrovaná.A tak,úvahy, že tak málo stačí na preregistrovanie, sú bezpredmetné.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Když mě kartu šlohnou, tak bude vlastníkem zloděj a fakt nevím, co je na tom bezpředmětnýho

PoldaS

V dnešní době je nevyužívaných karet Skylink plno, takže pravděpodobnost, že ti ji někdo bude chtít ukradnout, je mizivá.

sirda
Registrace: 11/2006

Kartu asi extra nikdo chtít krást nebude, to je jasný. Ale pokud mně vybílí byt a vezmou i satelit, ve kterým karta bude, tak jsem bez ní. A při pomyšlení, že si to zloděj ještě nadrzo v pohodě přepíše, už je člověk naštvanej.

PoldaS

Po krádeži co nejdříve kontaktovat Skylink s žádostí o blokaci karty ;) :)))

drobeček

RE:PoldaS

Keď Ti niekto šlohne kartu,bol by asi natvrdlý, aby si ju hneď preregistroval na seba.To by bolo verejné priznanie sa zlodeja ku krádeži.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@drobeček

Pred niekoľkými rokmi pri sťahovaní dostala nohy SkyLink karta zasunutá v module v prijímači... Do dnešného dňa som nepochopil, prečo ten dobrák nešlohol a prijímač. Hneď ako som to zistil, poslaný mail Skylinku so žiadosťou o zablokovanie a obratom prišla odpoveď, že sa tak stalo... ;)

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

Podobně,při prodeji starého mascoma jsem tam zapoměl kartu ICE,jednu z mnohých,tak mě to stálo 550,-a převod programů na irdeto. :(( :(

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra