, sekce: Technika |
|
UNI čtečkaNevím proč není pod článkem možnost diskuse.Jistě se najde mnoho uživatelů co se chtějí vyjádřit. Mazáním již vytvořených vláken se nic nezmění! Přece neznamená UNI čtečka = pirátské dekódování |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466 | |
|
|
@PoldaSNa pozemní anténě není nic úchvatného, ale rodičům to zřejmě bude stačit. Můžeš si tomu věřit nebo ne, to je tvoje věc. Jen jsem se chtěl podělit se svou zkušeností. Neříkám, že se tak zachovají všichni starší spoluobčané, ale nějací se určitě najdou.@joscer Díky, už jsem si myslel, že to je nějaký nedůvěryhodný "světově unikátní" modul. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 486 |
|
|
@PoldaSto je divný,co maj s novým TP |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
@PoldaSMám i modul Mascom CW/IRD a ten také kolaboval v Technisatu HD8-SX na některých TP Skylinku. Tak jsem ho měl odložený. Nedávno jsem ho zkusil v TV Panasonic a v pohodě chodí s ICE kartou Skylinku. Ale počítám s tím, že je tam dočasně. Až přijde Uniblok, tak už nebude k ničemu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
@joscer... Nechce se otec učit ovládat nový přístroj? ...Co nadělám. Stačilo jim před 7 lety koupit novou TV. Časem (2-3 měsíce) si na ovládání zvykli, ale dnes jsou zase starší. 80 let je 80 let. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
@pierrepetrNapříklad na některých TP (tenkrát na něm byly myslím NG HD atd) mi TechniSat s Mascomem nespolupracoval. Asi po cca necelé minutě po přepnutí se něco "zahltilo a obraz se sekl. Vysvětlením od Mascomu bylo, že prostě ten Technisat (omlouvám se odborníkům za laický text) chce po tom modulu až moc práce. Že nedokáže sám "předpřipravit" data a tak zatěžuje ten modul. A proto se ten obraz sekne a dál není nic.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: UNI čtečkapierrepetr@ Nemají s ním nic, ale je tam jak vysokej bitrate, tak i dost PIDs (třeba na TP ČT), což starý moduly prostě nedají. Některý teda jo, jak jsem se právě dočetl.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: UNI čtečkaPoldaS, mam ještě dva tyto moduly od Mascom, který nepouzivam a SMIT CRW, který mam v jedne TV Samsung. Vse jde, krom Inside HD, který nemá pripojen caid CRW. S tema modulama Mascom CRW/IR se to musí zkouset, tam kde nejdou muzou jit zase v jinem prijimaci ok. Zalezelo hodne taky na kusu a sw v nem a sw verzi v prijimacich. Jinak souhlas, většinou to byl snimi po změnách parametru TP u Skylinku problém. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
@joscerto by mohlo být vysvětlující |
pierrepetr
|
|
RE: UNI čtečkaSirMax,stejna situace nastale letos i u me babinky, které je taky přes 80let. V baraku jim udelali STA, tak jsem ji pretocil parabolu na Astru 19,2E a Hotbird 13E a sleduje sve oblibene nemecke porady, které jsem obohatil o svycarskou SRF Info. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
RE: UNI čtečkaSkylink po záručnej dobe neručí za poškodené karty.Keď sa mi nevzťahuje záruka na poškodenú kartu po záručnej dobe,tak nemá právo mi na diaľku nijako zasahovať do môjho majetku, maximálne, keď neplatim,tak mi deaktivovať služby na nej. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
@Kasrpřesně,záruka je na HW karty,ne na SW |
pierrepetr
|
|
RE: UNI čtečkaKasr@ Jasně, takže s takovou by ti vlastně ani neměly chodit na kartu zápisy, že?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: UNI čtečkaBez zápisov nefunguje služba a karta mi umožňuje používať službu,za ktorú si platím.Úpravou sw karty sa môže poškodiť hw karty. Čo, keď v čase prepisu na uniblock mi vypadne elektrický prúd? |
Kasr
|
|
RE: UNI čtečkaPřepis SW v čipu karty je jednosměrná záležitost a dá se samozřejmě zopakovat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: UNI čtečkaNo když dojde k poškození HW karty, Jarda ochotně nabídne výměnu za 350Kč včetně DPH.Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
RE: UNI čtečkaA proč by mělo dojít přepisem SW k poškození HW?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
@joscerA proč by nemohlo?VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
RE: UNI čtečkaA jakým způsobem teda?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: UNI čtečkaI když je karta moje, tak ji holt operátor může SW upravovat a je jedno, jestli se tím rozumí zápisy nebo něco jinýho. Já vlastním jenom ten kousek plastu s čipem, ale SW je operátora. Vlastně totéž co v případě mobilních operátorů, tam si koupím kartu, operátor vlastní SW a stát ještě navrch samotný tel. číslo.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: UNI čtečkaVím o několika případech, kdy se poškodil přijímač při aktualizaci SW - výpadek napájení apod. tak se to stoprocentně nedá vyloučit ani u karty.Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
@PoldaSLenže sim akéhokoľvek mobilného operátora môžem strčiť kam chcem.Karta fungovať bude (aj keď telefón nemusí:iné siete).Kto chce mať vyššie zabezpečenie musí dodávať stb aj karty spolu so službou: digi,magio... Skylink bol a väčšinou aj je pre užívateľov s vlastným stb. A digi a podobne vymenia aj poškodenú kartu bez poplatku,max zaplatím za doručenie. |
Kasr
|
|
@KasrU Digi a podobných mají pro jistotu poplatek za případnou výměnu karty dávno započítaný v platbách za služby. Takže bez poplatku je to jen "jakoby".Proč si pořád někdo myslí, že dostává něco zdarma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: UNI čtečkaPokud strčíš SIM mobilního operátora do nějaký na koleně upravovaný plečky, kde kdosi upravoval SW, aby tam SIM karty chodily, tak taky nemáš záruku, že to vydrží navěky. To stejný je s UNI, žádnej výrobce na to garanci nedá, je to v podstatě soft vyrobenej nikým.Jiná věc by byla, když karta zdechne v ofic. modulu nebo čtečce u ready přijímače, tam by se k tomu asi Skylink zády točit neměl (a nejspíš by ani netočil). Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: UNI čtečkaTohle je zase dabata.Každý uživatel platí servisní poplatek nebo předplácí balíček.Nejsou to zanedbatelné peníze,nevidím důvod pro výměnu karty ze strany operátora bez dalšího finančního navýšení. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
|
|
RE: UNI čtečkaPresne tak, karta má hodnotu pár drobných a oni chcú prachy ako za novú.Preto píšem,že nemajú právo mi meniť sw karty. |
Kasr
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|