Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

UNI čtečka

Nevím proč není pod článkem možnost diskuse.
Jistě se najde mnoho uživatelů co se chtějí vyjádřit.
Mazáním již vytvořených vláken se nic nezmění! :)

Přece neznamená UNI čtečka = pirátské dekódování

Old Master
Registrace: 1/2005
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466
Odpověď v diskusním vlákně

@MartinP

Nejsem si vědom, píšeš v náznacích. Nejsem ten, co by stále koukal, zda je třeba reagovat. Nemohu tedy vyloučit, že se ke mně nějaké argumenty nedostaly.
Ale předpokládám, že odkaz na ten článek nedáš. Nebo snad ano?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Clanek Nova+1 nevysila vse... Tam mas reakci na licenci od RRTV napriklad.. A takovych diskuzi je vic... Nikdy sem se tu s tebou neprel, ani te tu neurazel, ale nezlob se, posledni dobou uz je toho trosku moc a tvoje neskryvana premrstena loajalita a shovivavost ke krokum skylinku je fakt uz trosku mimo podle me. Pak tu treba tvrdis neco o obalu jakozto navodu k pouziti atd atd, to je proste mimo a nema to se seriozni diskuzi nic spolecneho...

MartinP
Registrace: 8/2016

@MartinP

No, pokud podle tebe to, co je popsáno na obalu karty není pro toho, kdo ji koupil závazné, tedy není návodem na použití, tak se fakt nemáme o čem bavit.
A ty píšeš něco o serióznosti debaty?

joscer

@joscer

To asi fakt nemame, proto se do te diskuze nezapojuji. Myslim, ze se daji vcelku snadno dohledat soudni rozhodnuti, ktera se obdobnych veci tykaji. Ale to si najdi uz sam :-)

MartinP

@MartinP

Nebudu nic hledat. Proč bych hledal něco, o čem co ty tvrdíš, že to existuje? Ty tvrdíš, ty dokazuj. Ale to po tobě chci moc. Raději toho necháme.

joscer

@joscer

Tak ono tvrzeni o obalu jsi prvni uvedl ty, tak bys mel dokazovat prvne ty. Argumentace stylem "dokud mi to nevyvratite (lec sam bez dukazu), tak mam pravdu" skutecne se seriozni debatou moc spolecneho nema... A nevim proc tu utocis stylem "ale to bych po tobe chtel moc". Ja ti zatim dokazal i to s tim clankem... Nacez tys na to opet ani nereagoval :))) z me strany konec debaty. Budte tu hodni, kluci :))

MartinP

@MartinP

Jo a s tím článkem Nova +1 ...
Chybí tam moje reakce, uznávám. Vysvětlením je snad jen to, že článek (vlastně zprávička) již spadla jen do těch v seznamu a tam se už dívám málokdy do diskuze.
To už je pro dnešek opravdu vše.

joscer

@MartinP

No, já mám ten obal před sebou. Zítra ho klidně vyfotím a dám někam, kde se můžeš podívat.
K článku jsem měl reakci rozepsanou, ale OK jsem dal ve chvíli, kdy tys psal svůj poslední příspěvek.
Proto jsem tam i psal že je to už opravdu vše a teď jsem napsal ještě tenhle příspěvek.

joscer

@joscer

někdy je to dřina,sám to znám,nedej se

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: UNI čtečka

ano, je to rasovina, nevzdávej to, Jarda na tebe spoléhá, tak ho nezklam ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

Nevím, jestli na mě Jarda spoléhá. Nicméně je mi jasné, že tady jsou tací, kterým mohu vadit. Třeba zrovna tím, co už jsem uvedl výše ohledně argumentů.
Prostě když tady někdo napíše polopravdy (ať už vědomě či nevědomě), tak reaguji. A když to napíše 100x tak se to 100x snažím vyvrátit.
Teď tvrdím, a stále budu tvrdit, že co je na obalu karty, je návod na užívání se všemi důsledky a je to pro vlastníka karty závazné.

Nick aafroman si dokonce dopisuje s ČTÚ, vylepil to tady v diskuzi a ve výsledku si myslí, jak to možná tomu Skylinku natřel tím, co mu ČTÚ odepsal. A přitom neuvedl dvě či možná tři důležité skutečnosti:
1. Že přístroje, které mu přestanou fungovat vypnutím CAID 0D96 (a bude je muset nahradit) mají zřejmě UNI čtečky.
2. Že v návodu na použití ICE karty je (kromě jiného) napsáno:
PŘI MANIPULACI S KARTOU SKYLINK DODRŽUJTE NÁSLEDUJÍCÍ ZÁSADY
Kartu vkládejte pouze do zařízení s dekodérem opatřeným logem Irdeto/Cryptoworks
a pak dále
Při nedodržení těchto zásad nelze uplatnit nárok na reklamaci karty Skylink (toto už je vlastně pasé vzhledem k uplynuté době)

Že je tohle na obalu, to se nikomu nehodí. Že také bývalo "CZ a SK programy v ceně karty" (z čehož se vyklubalo "Navždy zdarma"), to si tu pamatuje kde kdo a s oblibou to používá.

joscer

... uz do zblbnuti opakovana alternativni fakta mluvciho Ovcacka

kaos
Registrace: 2/2009

Jede dál v plné síle, Jarda musí být u vytržení ;) :)))
No pokud má kolega aafroman přístroje s uni čtečkou, tak má velkou šanci, že při prostém odpojení 0D96 pojede dál. Naopak majitelé dekoderu - modulu opatřeného logem Cryptoworks mají naopak stoprocentní jistotu - bude tma ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

=agente= M7

Opomenul jsi uvést zásadní znak * pro CZ a SK programy v ceně karty.
Hvězdička,která mnohé vysvětluje v jazyce tzv. reklamština!
Nebo zde opět bude lavina proč nakonec jede jenom půlka stanic. :)

Old Master

@joscer

Darmo tu budeš vysvetlovať niečo niekomu o kódovaní, ktorý je urazený do smrti, že Skylink nie je zadarmo. Aj to darmo budeš vysvetlovať, že UNI čítačka nie je Irdeto ani Cryptoworks. Ani 0D96 bez príslušného softu /nie od výrobcu/ nechodí v UNI čítačke. Že všetky softy sú skoro neoficiálne. A aj predajcom tu budeš darmo hocičo vysvetlovať, keď budú nahratí keď predávali boxy so sľubom, že v tom chodí ICE karta a plus ešte multimediálne funkcie.
A k tomu ČTU, veď čo mali odpísať, keď na začiatku odpovede napísali, že vôbec nechápu, čo sa chcel dotyčný spýtať. :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Old Master

A zato môže Skylink? U ostatných providerov prečo nechodia?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@joscer

Chtěl jsem pouze znát svá práva, proto jsem se obrátil na ČTÚ, neboť on je tím orgánem, který bude můj spor rozhodovat. Ve sporu půjde o jedinou věc, zda Skylink je oprávněn jednostranně změnit smlouvu a k tomu bude muset prokázat následující:
K jednostranné změně obsahu smlouvy je tak nutné především splnit podmínky vyplývající z § 1752 občanského zákoníku, tedy ve
smlouvě: a) musí být předem sjednáno, že ji lze v budoucnu jednostranně měnit, v jakém rozsahu a z jakých důvodů, b) musí být sjednáno, jakým
způsobem bude změna druhé smluvní straně oznámena, c) musí být sjednáno právo druhé smluvní strany změnu odmítnout a smlouvu z tohoto důvodu
ukončit a d) smluvní straně, jež má právo smlouvu z důvodu provedení změny ukončit, musí být poskytnuta dostatečná doba k obstarání obdobných plnění od jiného dodavatele.

Obal a návod není součástí smlouvy, tou jsou pouze VOP.
Ve svém sporu budu trvat na tom, aby ČTÚ rozhodl tak, že Skylink je povinnen zachovat CAID 0D96. S právníkem to máme připravené. Maximálně prohraju. Uvidíme

aafroman
Registrace: 6/2014

Né,přece Skylink je pouze obchodní název satelitní platformy.
Ten opravdu za nic nemůže!

Chytré hlavy jsou přece v České asociaci satelitních operátorů, která si klade za cíl vytvářet co nejlepší podmínky pro rozvoj, podporu a provoz satelitního vysílání a souvisejících aktivit v České republice.

Tam přece vše po holportu s vlastníky stanic na SK a CZ stranách se upeklo a jako hydra rozlezlo všude (kabel,IPTV... ) :mad:

Old Master

@aafroman

Tak to isto prehraješ :))) :)))

petersk

@aafroman

Ale dúfam, že si to tam pripísal, že malí kábloví operátory majú načierno spustené programy z karty Skylinku z demo kariet. A mali to tak roky. A pripíš aj to, že nikto nezdiela karty Skylinku, bude sranda aspoň. :)))

petersk

@aafroman

Celé Tvoje podanie sa dá jednou vetou zmietnúť zo stola "boj proti nelegálnemu šíreniu programov"

petersk

@aafroman

Součástí smlouvy jsou VOP, ve VOP je uvedeno, že
Zájemce o poskytování služby je povinen
3.3.1. obstarat si na vlastní náklady přijímací zařízení (set top box) a zakoupit si kartu u kteréhokoliv prodejce v rámci sítě prodejců karet;
Kde jinde by měly být stanovené konkrétní podmínky užití karty (řekněme) z technického hlediska než v balení té karty? Tyto informace nejsou všeobecného charakteru a tedy nemohou být ve VOP.
Pokud bys chtěl kopii obalu karty pro právníka, tak ti ji klidně pošlu. Pošlu ti klidně i originál, mám dva. Jsem přesvědčen, že když mu to ukážeš, do sporu nepůjde.

joscer

@joscer
Mám obaly, původní smlouvu, původní VOP, registražní formulář. Do sporu jdeme v okamžiku, kdy to spustí, už to máme vše schystané. Bude mně to stát max 100,- Kč, tak proč to nezkusit.

aafroman
Registrace: 6/2014

@aafroman

Kde se shánějí tak levní právníci? Za 100,- Kč by se mi taky nějaký hodil. :)

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@aafroman

No to Ti nebude stáť 100 Kč. Skylink Ťa tak zažaluje za šírenie nepravdivých informácií, že ani sa nenazdáš :))) :))) :)))

petersk
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra