![]() |
|
UNI čtečkaNevím proč není pod článkem možnost diskuse.Jistě se najde mnoho uživatelů co se chtějí vyjádřit. Mazáním již vytvořených vláken se nic nezmění! ![]() Přece neznamená UNI čtečka = pirátské dekódování |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466 | |
![]() |
|
Uni čtečkaPřece se v článku nepíše, že když vlastníte linuxový přijímač, že jste pirát, přístroj se k tomu dá zneužít,ale chápu, že si to mnozí vysvětlili po svém. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
Uni čtečkaV článku není napsáno, že když vlastníte linuxový přijímač,že jste pirát,ale že se dá k tomu přijímač snadno zneužít,ale chápu, že si to mnozí vysvětlí po svém,jak jsem psal,k pirátskému příjmu přece žádnou kartu nepotřebujete. |
chl32
![]() |
|
Uni cteckaTo je smiesne az primitívne tvrdenie. To ako ked vlastnim auto, mozem ho pouzit ako smrtiacu zbran. Zakazme auta a budeme mat len bicykle. Tiez sa da na nich vozit.![]() |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 246 |
![]() |
|
@chl32No nejsem pirát.Přesto nebudu po zavedení toho výmyslu sledovat řádně placené balíčky na třech kartách v uničtečkách.Tedy bez další ch ne zrovna zas tak zanedbatelných investicích.Nemám co dodat.Jo mám-kdy budu investovat do dalších jejich výmyslu jak ždímat letitého klienta.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
HoboA proto mám vlastní přijímač s modulem a žádný problém, jenomže počítám s tím, že výměna karet Skylink Irdeto za viaccess orka není bohužel daleko. |
chl32
![]() |
|
@chl32No a to je další jádro pudla s tím viaccess orka.Jak jsem podotkl výše já potřebuji 3 moduly.A za jak dlouho další 3?Proto nemám slov.Tedy slušných.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: UNI čtečkabohuzel velice tendencni clanek psany na ruku skylinku, ktery ma ukazat ze vsichni co maji UNI ctecku jsou zlodeji a zatezuji refreshem chudaka skylink... ja osobne mam skylink v uni ctecce a refresh jsem za 5let pouzil 2xvsechno to jen smeruje k tomu, ze proste lidi pojedou na dvt-b a bude klid je mi z toho zle jako kdyz si OSA prolobovala poplatky za prazdna media |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
@jossephTen argument o refresh v uni je naprosto zcestný jako celý ten článek.![]() |
hobo
![]() |
|
Pan autor inzenyr, neni on z jedne brn firmy?Misto aby nam vysvetlil jak funguje ta ochrana Silicon Secure tak tady pise takove nanic clanky jako do novinky czA ani to neporovna s IPTV nabidkami na trhu, to by byl kanibalizmus, ze? Tak jak to teda funguje, v "certifikovanem" irdetu je cip "Irdeto Japan", ktery se stara s pomoci neznameho algoritmu o dekodovani nejakym privatnim klicem? Nejde prece o parovani, ne? A co brani precteni tohoto cipu a softwarovemu naemulovani? Prachy? Slozitost cipu? Pameti (zamknute) se takto daly vycist v pohode pod mikroskopem... A proc bude skylink zase menit kodovani z irdeta na viacess? Zrejme zase uspora penez z mnozstvi = vetsi profit pro poskytovatele ![]() |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
@Hollyshele pepo.. tak si sedni za ten mikroskop .. za ty priblizovaci čočky a dobre hledej a pak napiš páč ted jenom žvaniš nesmysly |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@hoboNo a to je další jádro pudla s tím viaccess orka.Jak jsem podotkl výše já potřebuji 3 moduly.A za jak dlouho další 3?Proto nemám slov.Tedy slušných.....Ty znáš přijímač, do kterého dáš 3 moduly? Já o takovém nevím. Jsem na tom stejně. Pokud by opravdu došlo na moduly, tak moje 3 karty v modulu taky nemám kam zasunout. Jedna prostě musí být ve čtečce..díry na modul mám dvě!!!! 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@palermo67Znám takový příjmač,dokonce na čtyři moduly!!! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE:UNI čtečka@Joseph súhlas..úplne tendenčný článok na objednávku SL..prečo sa nesťažuje FS a iný..ale keď chcú pôjdem inde kde mi tá "pirátska" UNI čítačka fungovať bude...![]() ![]() |
brhammer
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@martin5"Ať si to soudruzi zabezpečí klidně 1:1 (karta+příjmač) ale pouze za svý.Chceš omezovat tak nás vybav a zaruč funkčnost svého šrotu."A jiní poskytovatelé to vybavení zákazníkům dávají za své peníze? Kde by ty "své" peníze vzali, když mají jen to, co od těch zákazníků nakonec vyberou na poplatcích za služby? "...tady je zákazník nucen investovat do potřebného zařízení za svý podle různých rozmarů tohoto providera." To je zvláštní. Já jsem to nějak nezažil, ty rozmary. Nejdříve jsem měl dva SD Technisaty s CRW čtečkou a po zahájení HD vysílání (přirozený vývoj, nikoliv rozmar providera) jsem přešel na dva HD Technisaty s moduly. Jo jediné, co mě čeká je to, že jeden stařičký CRW modul Smit budu muset odložit. Pokud vezmu v úvahu jak dlouho jsem ho měl, tak už má odslouženo za to co stál a zaslouží si důchod (tj. nechám si ho na památku). Nedávno jsem koupil TV Panasonic se SAT tunerem a funguje v něm modul Mascom CRV/IRD i Technisat Irdeto Skylink Ready. A když budu muset ten Mascom vyměnit (přechodem na UNIblok by měl přestat fungovat), tak ho holt vyměním. Takže to jsou ty rozmary, které zažívám se Skylinkem (a jeho předchůdcem) za těch 10 let, co jsem u nich. Fakt teda na infarkt. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@brhammerA už jsi zkusil odhadnout, jak dlouho ti "jinde" bude ta UNI čtečka fungovat?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaJa som len chcel zareagovat na clanok na malu chybicku Flix zv kartu je mozne kupit samostatne. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaNejdřív je třeba vytvořit "tu správnou" atmosféru, že "tak je to správné, tak to má být" a my jim to kazíme. Joscer, Tebe se to netýká, Ty jsi na správné straně barikády...![]() ![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaKdys Sl vyradí max,zoom,Cool vyrieši tím špoustu problému zákazníkom, hlavne uľahčí rozhodovani![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
@palermo67Já ale nepsal,že mám jeden přístroj,ale tři karty a to jsem napsal několikrát.Proto tři moduly.![]() |
hobo
![]() |
|
@petrkličSkylink dávno pred HD deklaroval nutnosť Skylink ready čítačky, predajca ponúkajúci prístroj s UNI bez CI slotu bol samovrah. Môžeš byť rád, že na to Švehlík upozorňuje, aspoň to nebude až taký šok, ako keby to prišlo odrazu ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaNajhoršie je na tom to, že keď nás teraz prinútia si kúpiť moduly Irdeto, u mňa dva kusy, že nevieme či do troch rokov už nebudeme musieť kupovať Viacess!!? Ten trebárs sparujem zo svojim starým funkčným Vantage, ktorý sa náhodou za nejaký mesiac pokazí, tak už ten Viacess nesparujem s ničím! Ako to mám chápat!? |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaMyslím že v článku je len konečne narovinu povedané ako to s uničítačkou je/bude. Či za článok dostal riadne zaplatené je úplne vedľajšie.Skôr mi tu chýbajú iné nicky, ktoré tu vždy vyskakovali ako papieroví čerti a radili všetkým dokola kúpiť ICE na bazoši a prijímač s uni bez modulu. Mám v rodine zopár ľudí, ktorí budú meniť 4x prijímač za 5 rokov - vďaka pitomcom, ktorí ich vždy presvedčili, že HD nikdy nebudú potrebovať, modul je blbosť, jedna čítačka stačí atd atd. Dnes sú už aj tak bez českých staníc, bez športov a za chvíľu možno zase s čiernou obrazovkou. Všetko tu nečítam, trapné by bolo len keby autor článku doporučoval napríklad v auguste riešenie, ktoré nemusí za chvíľu byť funkčné - napr. VU ZERO alebo 18 nahrávaných programov u VU 4k. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaJe velmi otazne, ci niekto kto vrazi dost penazi do lepsieho boxu bude dalej tolerovat, ze napriek tomu ze plati bude musiet dalej vrazat peniaze len preto, lebo ini podvadzaju. To uz dost pochybujem, dnes je vela moznosti.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaJá mám doma 4 televize a 1 kino. Televizi příjímám na serveru, streamuju přes Tvheadend, OSCAM se stará o kartu a u televizí je Raspberry Pi s Kodi (přes Ethernet).Jestli si Skylink myslí, že kvůli nim investuju 15000 Kč do 5 Skylink Ready tunerů s modulama, přikoupím si několik karet a rozvrtám barák kvůli koaxům, tak se šeredně mýlí. Tohle není jen věcí špatných rad okolo UNI čteček... |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@liquereletel si už niekedy lietadlom? Kvůli 5% obyvateěstva na zemeguli všetci trpíme osobné prehliadky na letiskách, ktoré sa zhoršujú po každom ďalšom akte. Hodinová rada do Rakúska a Nemecka na hranicicach ale veď ty ani ja niesme teroristi tak prečo nás zastavujú.mal si niekedy dieselové auto? Zacvakal si za neho, je tvoje ale pretože niekto vymyslel EGr ventily, DPF filtre a podobné veci tak s ním dnes nemôžeš v nemecku skoro do žiadneho mesta. A máš rovnako ako tu dve možnosti: - chodiť pešo a nikto ťa nebude otravovať ničím - u SAT vysielania vypnúť TV, prejsť na iného operátora - flix, antik, zatiaľ freesat alebo knižky. A je to Väčšina tušila ale nikto to nechcel pripustiť. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466 | |
![]() |
|
![]() |