Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

UNI čtečka

Nevím proč není pod článkem možnost diskuse.
Jistě se najde mnoho uživatelů co se chtějí vyjádřit.
Mazáním již vytvořených vláken se nic nezmění! :)

Přece neznamená UNI čtečka = pirátské dekódování

Old Master
Registrace: 1/2005
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466
Odpověď v diskusním vlákně

jozef BA

Spomen si este ked bol cslink.Ako sme plakali a naraz sa začali "napalovat" karty. Neboj, ako hovorí kolega pierrepetr, o dva roky sú vpředu :8)

VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA

Avernet
Registrace: 9/2017

@jozef BA

je možný,že se pročistí nabídka,každej to třeba neunese nabízet,prostě,nebude to zas tak snadný,třeba,možná se to pak odrazí i na ceně,za pade z ukrajiny od strejdy mráze to třeba už nepůjde

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: UNI čtečka

Avernet cslink pouzival v emm rovnaky system ako stare cryptoworks karty v2 z r 2000, na tom to padlo. Kazdopadne ludi, ktori mali pristup k C841 sa dalo poratat na jednej ruke a pamatam si to presne, bolo to v r 2010, cw v5, v6 boli na trhu od r 2005, cize 5 rokob pozadu nie 2 roky vpredu :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozef BA

Mýliš sa, resp. z polovice sa mýliš, ale nevadí.Neboj všetko bude ako má byť. Vlastne už aj niečo je.👍Ale uznáš, písať tu o tom nemá zmysel.

Avernet

"písať tu o tom" znamená informovať, hlásit se to přeci musí velebnosti. :)))
A taky napište že byli poblitý.
Asi tak. ;)

Steiner
Registrace: 9/2012

Nemylim sa, prvy zapis na kartu 0d0f cslink bol zrealizovany v novembri 2010..
Co sa tyka uniblocku, k tomu som sa v predoslych prispevkoch nevyjadroval, kazdopadne ak aj bude riesenie, urcite nebude zadarmo a pre vsetkych. Bola by blbost, keby to ten co s tym robil pustil na net, ked nad tym stravil kopec casu.
No a teraz teda este raz k vete.. ked niekto nieco zakodoval, urcite sa najde aj ten co to dekoduje..
Predovsetkym k nej som sa vyjadroval, nie k sharingu. Co dnes bezi v emu? Nagra? Conax? Alebo skylink freesat v Irdete? Dokopy nic, sharing, ktory si nahodi aj nejaky Duro z Ocovej je uz tusim pouzitelny len u nas, vsade inde je to obmedzene

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

Asi tak, doba sa mení.

Steiner
Registrace: 9/2012

@pierrepetr

Co za pade,ale za dvacku ,dokonce za Bůra v tyčinkách,kde jste všichni zaspali ;) ;) ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran hej vsak ako pisem, aj baca z ocovej to ponuka. Najvyssi cas, aby v M7 aj vo freesate zapli uniblock na vsetkych kartach a bude zas na nejaky cas klud od podobnych (nevhodné slovo)kov, co ponukaju za pade a za dvacku :)

jozef BA

jozef

Pokoj nebude len na chvilku a zas to pobeží.

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

jozef BA

Hovorim o sharingu,lebo sa tu miesaju dve podtémy.Ak nieco niekto zmontuje tak to aj demontuje.Obrazne povedane.Tak to mysleli aj pierrepetr ci avernet. Je preto viac ako iste ze sa to ludom smerom na východ podarí.

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

Závislost na TV

Každý tady nadává, kdybyste přestali být závislí na televizi, tak se položí každý provider, jenomže to nikdo neudělá, tak se uklidněte, děláme si to sami. Takže tahleta diskuze je zcela zbytečná.

sateliťák
Registrace: 2/2006

sateliťák: Ako som tu písal: 02.10.2017, 21:15.32 včera
písať tu o tom nemá zmysel.

Avernet

Třeba přijde na VUčka nějaká šikovná aktualizace a bude hej :)))

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015

@jozef BA

ba naopak ani na hůlky a žeryky uniblock nestačí :O Rv

korkoran

Korkoran.. tak potom nevidim problem a dovod preco sa rozculujes :) odomna to kludne mozu nahodit aj zajtra

jozef BA

@sateliťák

Jak bys definoval závislost na televizi?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@jozefko

já se nerozčiluji,jen konstatuji,protože mám zaplaceno do r.2023 pro vše,co ve svých rod. majetcích potřebuji a na studijní účely mám mnoho kamarádů po světě

korkoran

A naozaj jozefBA má pravdu, čo sa tu potom rozčulujete čo spraví Skylink alebo hociktorý iný provider keď všetci máte všetko načierno :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Tak demo karta Skylink přestala dekódovat v unictecce. A nejde ani ve starých Skylink boxech.

satman1
Registrace: 9/2010

Kterých typ?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

@joscer

Jak definovat? Můžeš být bez kódované televize? Jestliže ne, tak si závislák. Já bez ní žiju a je mi fajn.

sateliťák
Registrace: 2/2006

sateliťák

Já mám placenou tv a myslím že nejsem závislák. Koukám jen když mám čas. A rád mám na výběr pořady.

satman1
Registrace: 9/2010

@sateliťák

Aha, takže kdo celý den kouká na TV z DVB-T nebo FTA ze satelitu, tak závislák není.
Já se po příchodu z práce a provedení důležitých prací v domácnosti večer kouknu na snooker na placeném kanále, tak jsem závislák.

Fakt dobře, že ty a tobě podobní nestanovují definice, které jsou pro život skutečně nutné či důležité.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Tomik535

Tak třebas v Kaon 276 IR, Topfield 2050 IR ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 466

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra