![]() |
|
Skylink uni funkčné do 2018Predajca bol včera na stretnutí Skylink, dnes potvrdil, že v tomto roku sa nič meniť u uni kariet nebude. Od roku 2018 budú postupne po okresoch blokovať jednotlivé karty, aby nevznikla panika. |
arsat84
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 182 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244 | |
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018![]() ![]() ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
WarderNo a je to venku... nevím, proč se tady kloveme jako na slepičím závodě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@jozef BAMyslím si, že zrovna na Parabole bude nesdílečů s UNI čtečkou opravdu hodně.Nebo máte nějaký dobrý nápad, jak obsoužit 5 TV v domě bez zbytečných investic do přijímačů, CI modulů, natahování nových koaxů a vícenásobného placení nabídky? Nebo jak si nahrát pořad a dívat se pak na nahrávku na kterékoliv TV? Teď to řeší TBS 6985, Tvheadend a OSCAM na serveru a Raspberry Pi s KODI u každé TV. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@LubosDAsi si to nepochopil čo chcel jozefBA s tým povedať. Takí zdielači, ktorých spomínaš to vyriešia nejakým spôsobom po svojom, ale problém majú s uniblockom takí, čo majú svoje ovečky za 5 eur a predavači, ktorí nahovorili klientov na uni čítačky so sľubom, že to bude fungovať naveky![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@LubosDA proč by měla existovat možnost obsloužit 5 TV v jednom domě tak jak zmiňuješ? Když má někdo více aut než jedno, tak také platí jen jedno povinné ručení?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerono je to trochu jinak.Pokud si platím základ digitalu 38kanálů,tak bych měl mít asi právo je taky vidět všechny najednou,není to tak?Takhle asi to mnozí myslí![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018Joscer už těch keců nech. Jsem tady po dlouhé době a koukám, že se nic nezměnilo. I já jsem měl se Skylinkem trpělivost, ale až vypnou emulaci CW tak goodbye. Nemám jen jednu kartu a rozhodně nemíním kupovat pět CAM modulů a k tomu dokupovat a platit další karty. Vidím to nejspíš taky na ten freesat..... V takovém případě ten Freesat vyjde za hubičku.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
@korkoranNa 38 TV?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@wladysAj pri freesat legálne potrebuješ karty a od 2. karty jedna stojí mesačne 4,50![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018Freesat to sdílení zlikviduje po vzoru Skylinku velmi rychle taky, navíc jeho přijímače už snad ani v Irdeto nejedou a jsou párovaný v Conaxu, takže to má o to snadnější.Prostě kdo má víc TV, tak musí čítat s tím, že ho to bude taky víc stát (a nejenom na spotřebě el. energie) a ne si furt myslet, že zaplatí za jednu TV a pak si všechno kdesi nasdílí. U Skylinku je snad problém jenom v tom, že má max. 2 karty NEXT (teda s tou hlavní 3 dohromady), což by mohl zvednou na obvyklejší počet 1+3, jak to mají mnozí ostatní. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@wladysHele, okřikuj si toho, koho jsi ráno oblékal a obouval. Já si tady budu psát co uznám za vhodné.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018LubosDa naviac cena nasich platforiem je relativne nizka oproti inym zahranicnym platformam, pripadne oproti tomu kolko stalo napr upc direct v case ked nemalo konkurenciu.. len za zaklad sa vtedy platilo 800 SK, po prepocte cca 26e. Takze nie je problem mat aj dalsiu hlavnu kartu a k nej dalsie next. Ja od Skylinku vyuzivam 2 karty a jednu next, od freesatu 4 karty, nehovoriac o tom, ze v troch izbach mam len dvb-T Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@joscerpleteš sem nesmyslně pořád platbu danou zákonem (POVR), na druhou stranu máš se zákona koncesionářský poplatek pro občany - jednu platbu na x TV v domácnosti, který je vhodnějším příkladem pro tuto diskusi. Pokud by M7 dal už dávno za pár korun 2-3 kartu do domácnosti, měl by pravděpodobně menší ztrátu zákazníků po změnách v systému -konkurence to dávno pochopila. Stejně jde pořád o jediné - vyřadit UNI, zavést Skyready přijímače a pak párovat, nejlépe zase bez nákladů ze strany M7. Otázka, kolik jim zůstane zákazníků.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
jozef BAporovnaj cenu s platom v jednotlivých krajinách, pre mňa je isto cena FR. karty vysoká ,ale koľko za ňu robí FR.? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
@RAFI007Pořád nesmyslně pletu? Já jsem přirovnání k PR použil zde v diskuzi snad poprvé, co tu existuji. Takže jaké "pořád".Která konkurence má více karet pro uživatele, kteří chtějí mít jen CZ a SK základ na více TV? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018Freesat má další kartu za stovku měsíčně, zatímco Skylink má další kartu za 1188 ročně. Fakt to teda konkurence pochopila, ale někteří zdejší zjevně ne![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
JoscerMé děti jsou velké dost na to, abych je musel oblékat a obouvat. Však si piš co chceš, ale byl bych rád, kdyby jsi mi tu možnost nechal taky. Děkuji.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018PoldaS, presne tak, treti karta UPC Freesat uz vyjde stejne cenove jako druha NEXT karta u Skylinku. Skylink by se ale mel nad sebou zamyslet a první kartu NEXT by mel poskytovat také za nižší cenu nez je 1188,- Kc rocne. Urcite by se naslo vic zakazniku, kteří by tuto variantu služby u Skylinku vyuzili alespoň pro prijem 2TV s placenou nabídkou. Jinak si spis myslim, ze to zacne casem pomalu u Skylinku smerovat spis ke kombinaci jedna hlavni karta + služba Skylink live TV. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@PoldaSNáš tým Katedry duševní hygieny dostal státní vědecký úkol:Vyřešit příjem TV v rodinném domě Současný stav: 1x SL FULL 495 EUR/rok 1x Cryptobox 650HD 3x Cryptobox 600HD mini Náklady na rok: 495 EUR Po zrušení CRW stav: 4x DG FULL (12,90MAXI+6HBO+1,50karta1+1,50karta2+3karta3+3karta4) (27,90 měsíčně = 334,80EUR/rok) První rok: (Za rozdíl v ceně (160,20EUR + 9,90EUR sleva DG první 3 měsíce se dokoupí 3x Cryptobox 650HD 60EUR/kus = 180EUR) (Těch chybějících 9,90EUR dá bábi z důchodu ![]() Druhý rok: Vztýčený bábin prostředník a 160EUR v kapse .....a bábi ráda fotbal... ![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@HYPER" presne tak, treti karta UPC Freesat uz vyjde stejne cenove jako druha NEXT " - Mám tri karty od freesat (karta "medium") platím za ne 14,05 eura mesačne. Karty dajú v podstate zadarmo (akurát ročná viazanosť). Avšak za tie peniaze čo sa týka programového balíka som ovela spokojnejší ako u skylink v tejto cene. Týmto však nejdem nejak "chváliť" freesat, ono v podstate je jedno (cenovo) akého poskytovatela si človek zvolí - vždy je to aj tak z blata do kaluže. Ja som hlavne pri odchode od skylink hladel na programy čo ma zaujímajú a vyšlo mi freesat. (Aspoň je to tam kludnejšie ako u skylink, nerobia stále nejaké caviky, čo sa u skylinku deje každú chvílu). Inak niekto tu spomínal že freesat zatočí s pirátmi podobne ako Skylink - uvidíme, ale nemyslím si to. Freesat má niekde na stránke uvedené že ICE karty bude predávať naďalej kôli tým čo chcú mať vlastné prijímače. Takže neviem uvidíme časom. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@joscerProtože teď ta možnost díky UNI čtečkám existuje. U nás se samozřejmě nikdo nikdy nekouká na všechny TV najednou, obvykle běží maximálně dvě najednou, ale kvůli tomu, že se třeba manželka chce ve svojí pracovně (dílně) občas na něco dívat, nebudu nesmyslně platit vícero nabídek nebo X karet next.Hlavně když pro to není technický důvod, snad až na dojem M7, že s pirátama děsně zatočí. Nehledě na to, že jste mi vůbec neodpověděli na to nahrávání. Když si dá manželka nahrát nějaký pořad a pak se na něj bude chtít koukat v dílně při práci, tak si to má v roce 2017 nějak vykopírovat a po baráku běhat s flashkou? Nebo co třeba synchronizace seznamů stanic? Mám v seznamu nějakých 250 stanic (mj. celý britský Freesat) a když se něco někde změní, tak to mám přelaďovat 5x? Nebo v lepším případě běhat s flashkou, protože na přijímače Amiko to aspoň uměly synchronizovat takto? Prdlačka. Mám toho dost. Objednal jsem si FreeSAT Medium a sranda je v tom, že kombinace FreeSAT Medium + Skylink Digital vyjde levněji a nabízí toho víc než takový Skylink Smart. A až to Skylink utne, tak ho zruším úplně a holt oželím Nova+1 a pár místo pár HDček budu mít některé stanice jen v SD... |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018Freesat není urcite spatny co se tyce placenych programu a ceny, které nabízí. Zaklad je zase lepsi u Skylinku. Ten je ve vetsine v HD verzi. Je to na nas jakou sat sluzbu se rozhodneme využívat, jak rikas. Ja myslim, ze ještě nejaky cas bude systém CRW funkcni u Freesat. Oni se spis zameri na preklopeni do MPEG-4 a pak budou resit pripadne zabezpeceni. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018Freesat mal dokončiť prechod do konca tohoto roku čo asi nebude (ale žili mi to netrhá, je mi to fuk). Medium mám len kôli dcére a detským programom, ja si zas pozriem discovery, NGC a pod... A keďže máme doma tri TV tak som dal všetky jednotný balík - v akej izbe si pustím TV - je jedno, rovnaká ponuka. |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Skylink uni funkčné do 2018Rasto1978 cw modul a ani prijmac s cw modulom uz viac rokov nie je na trhu. Nie je teda ziadny dovod, aby system 0d97 musel byt na karte, ktoru da freesat novemu zakaznikovi aktivny. Starym zakaznikom planuju vymenit vsetky stare boxy kvoli prechodu na mpeg4 a ako je zname, ziadny z ich cw boxov mpeg4 nepodporuje. Mna u freesatu ale skor mrzi, ze sa prechod na mpeg4 dotkne aj starsich nagra boxov ud fox, ktore by som nerad menil na conaxSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozef BAMyslel som irdeto (hlavne) a tie sú na trhu. Karty sú v podobe ICE takže to zhltne aj CW (to je už vlastne nezaujímavé). Ako spomínam vyššie tieto karty Irdeto (sú vlastne ICE) sa budú predávať aj naďalej (len to musím nájsť kde to píšu). Ono ako vravím ďalej - všetko ukáže čas, ale nerád by som menil irdeto moduly ktoré mám v TV (nemám osobitný tuner (stbox)). |
Rasto1978
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244 | |
![]() |
|
![]() |