![]() |
|
Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96Dnes jsem zaznamenal u známého zřejmě vypnutí dekódování v ciad 0d96. Měl v tv dekodovací modul smit čistý cryptoworks, včera normálně sledoval tv a dnes hláška zakodováno. Kartu vyzkoušel v jiném recieveru a tam dekódování běželo bez problémů.Vypadá to, že Skylink zahájil přechod zabezpečení na některých kartách ICE na čisté irdeto. |
vogel5
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 18 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
@vogel5No asi sa jedná o niečo iné a nie o vypnutie CAID 0D96... Nepíšeš akýTV a ani aký satelitný prijímač "známy" používa... Pravdepodobne si len TV krátko nerozumel s modulom SMIT Irdeto, inak by mu karta Skylink ICE nešla ani v inom receivery... Nehladaj problém tam kde nie je, len preto že sa toto slovné spojenie v poslednej dobe často skloňuje... Ak sa to aj onedlho stane, tak inštrukcie na vypnutie CAID 0D96 sa načítajú na kartu a nie do TV, satelitného prijímača, alebo modulu... V TV Sony Bravia mám starý modul Cryptoworks a tiež mi pár krát do roka ICE kartu hneď nenačíta... Netreba sa hneď plašiť. ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@ManetoAle on nepsal, že ten jiný přístroj, v kterém karta jede, má také čtečku CRW.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerNo a práve to napísať mal... Neúplné informácie sú prakticky o ničom... Hlavne že sa jaksi už neozýva, aby dal na správnu mieru kam tú ICE kartu strčil...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@ManetoKarta byla zkoušena v přístroji GoSAT 7060, zde šla. Nyní běží v dané TV a CI modulem Irdeto SMIT CI+ . |
vogel5
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
@vogel5Mám ICE kartu v TV taky jen v čistém modulu Smith Cryptoworks a vše šlape jak má. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96nikde jsem zatim nezavadil o info, zda-li se planovane zmeny budou tykat i CT karet |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96jiliv ale jak dlouho zatím to jeb. jen vyvoleným?kaos pokud vypnou CW tak asi určitě |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
@kaosNa to se dá docela s dobrou pravděpodobností vsadit že pojedou v jednom způsobu zabezpečení, takže ano a vše bez rozdílu![]() VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
fakt konec v CI cryptoworksTak včera jsem tady psal, že mi to v tv v modulu cryptoworks všechno šlape. Ještě včera večer jsem normálně koukal. Dneska jsem si chtěl něco z modulu vyčíst, tak jsem ho vyndal z tv a po zasunutí je konec, programy hlásí kodování a nové zápisy nepomáhají.Zavolal jsem proto na skylink linku a zde mi bylo potvrzené, že už mi to v tomto modulu nenaskočí,abych si zakoupil irdeto. To, že to přijde jsem čekal, mluví se o tom dlouho, ale nečekal jsem, že o tom nenapíšou ani čárku dopředu a prostě Vás odpojí. |
jliv
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96jlivNuz dlho si sa teda netesil.. :) kazdopadne podpora cw skoncila pred 5 rokmi a bolo len na rozhodnuti M7, kedy to s podporou 0d96 skonci Info o tom je napr. aj tu https://www.parabola.cz/clanky/6217/cilem-protipiratskych-opatreni-neni-vyrazeni-uni-ctecek-tvrdi-operator-skylinku/ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozefBAjasně, chápu..no asi si pořídím do šuplíku irdeto modul až to defintivně skončí..mimochodem, asi se stal zázrak..už zase hraju..asi po třetím znovuzaslání zápisu a natvrdo vyplé tv se to zase chytlo ![]() |
jliv
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96@jliv, mimosúťažná, ale dôležitá otázka bez nápovedy:nemáš/nemal si registračné konto u Skylinku s užívateľským menom takým ako tu - "jliv" ? Odpovedz rozumne. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Steinerne, asi 3 roky jsem u skylinku, ale tam žádné jliv nemám..navíc, tam je přece jako uživ. jméno email nebo číslo karty..proč se na to ptáš ? |
jliv
![]() |
|
jmeno kartymám celkem 8 karet a všechny pojmenované uživatelským jmenem,abych věděl kde která je zastrčená,ale registrační jméno je jen jedno![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96Kedysi uživ. jméno email nebolo, ale evidencia zostala, a ten email máš ten istý už 3 roky zrejme."..proč se na to ptáš ?" - Nuž preto, treba si domyslieť. ![]() Sú aj zázraky aj náhody, ale všetko môže mať svoje vysvetlenie, napríklad aj test prepnutia ice do uni a späť so spätnou odozvou. ![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96@korkoran, ty už prestaň písať somariny od veci. |
Steiner
![]() |
|
@Steinersorry chlape, ale asi jsem natvrdlej a nějak stále nerozumím, co sleduješ :-) ano email mám stejný celou dobu a kartu jsem od někoho koupil a poté ji registroval na sebe..můžeš mi takto přes SZ napsat o co jde ? jaké přepnutí z ice do uni apod. ? já v tomhle asi nejsem tak znalý a vůbec nevím o co jde :-) |
jliv
![]() |
|
@jlivtvl oni si to tady prectou a podle toho reagujou o tom celou dobu mluvi steiner to by snad nakoplo i Sobotku![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96Nevím co pořád řešíte. Mě kartu přepsali už před měsícem. Musím používat modul. Přes noc přišel nový software a bylo vymalováno. A stěžovat si nemůžeš . Protože všude píší že nepodporují unictecky. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96Bylo nás více. Řekl bych že už to jede ve velkém. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Vypnutí dekodování karty v CIAD 0d96@kristian1,![]() @satman1, ľudia sú rôzny, sú taký ako ty čo nič neriešia a prispôsobujú sa - ovce, ale sú aj taký čo vedia - "vymalováno" - vymalovať ešte pred tým než "přišel nový software" - lebo pred ním zavreli dvere ![]() "A stěžovat si nemůžeš" - a tým pádom nemajú dôvod si sťažovať ![]() |
Steiner
![]() |
|
@SteinerZapoměl jsem do nadpisu jLiv,tak prepáč![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |