![]() |
|
Nastavenie integrovaneho DVB-S2 v TVV podstate som cely problem popisal tu:https://imgur.com/a/vyNzD Vopred dakujem ak si niekto najde cas sa na to pozriet. |
michau
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Monoblock 23,5E a 19,2E- Do prehliadača dať " ako-na-satelitny-prijem-z-viac-druzic# ", nájdu sa celkom dobre popísané postupy nastavenia.- Monoblock upevniť na pravý 23,5E a pre nastavenie do dishpointer-u je potom lepšie dať " 23,5E ASTRA 3B ". - Astra 23,5E bude mať priamy signál a Astra 19,2E bočný signál - Musí sa nastaviť podľa dishpointer-u aj natočenie LNB - skew. |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Nastavenie integrovaneho DVB-S2 v TVLNB- nie tone A ,ale port 1,alebo A, alebo LNB 1, neviem aké sú tam možnosti22kHz - malo by tam byť automaticky Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Nastavenie integrovaneho DVB-S2 v TVako uvádza marval450 a pre TV Samsung - nastav LNB Režim DiSEqC - 2/4 |
emte
![]() |
|
RE: Nastavenie integrovaneho DVB-S2 v TVDakujem, co ta frakvencia ktora sa zadava do "transponder"?Oscilacia je nastavena dobre? To LNB skew sa aj niekde zadava do nastaveni, alebo iba natoci? |
michau
![]() |
|
@michau- Frekvencie sú na: https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/23e5/ a https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/19e2/- Oscilacia býva nastavená auto a je nastavena dobre. - Skew sa robí ručne, + hodnota je proti smeru hod. ručičiek pri pohľade na parabolu spredu. - Do prehliadača dať " Ako naladiť satelit TV "," Ako nastaviť skew na LNB " tam nájde všetko! |
emte
![]() |
|
EmteNastavení oscilace na režim auto ještě neznamená, že je to správně. Nejdříve musí být správné obě hodnoty obou oscilátorů, horního i dolního. Tedy osc1 - 9750MHz a osc2 - 10600MHz pro běžné tzv UNI LNB.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nastavenie integrovaneho DVB-S2 v TVDobre moja chyba, mal som nespravne nastavenu elevaciu, chyba nepozornosti = stojan nebol v rovnosti. Kto by povedal ze dva stupne spravia taky rozdiel.Ten DiSEQCe som skusal 1/2 aj 2/1 ale nakoniec Tone A/Tone B ma najlepsie vysledky. Posledna otazka: to ake kanaly som schopny naladit zavisi uz iba na sile a kvalite signalu? Jedine s cim mam problem je BBC World News kde mi pise "Signal is scrambled" |
michau
![]() |
|
@michauAk myslíš BBC World News HD na Astre 1 TP 11229 V 2/3 22000 DVB-S2 8PSK, tak tá ide FTA a nemá ti prečo písať že je signál kódovaný...![]() A aké kanály si schopný naladiť záleží už len ako si kvalitne nastavil parabolu... Pozícia 19,2°E by ti nemala robiť problém, presnejšie však musíš nastavovať 23,5°E a to hlavne TP s moduláciou 8PSK... ![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |