![]() |
|
Balíček O2 TV SportInformace "Petr Operátor péče o zákazníka - O2 Guru Chat. Rád Vám podám informace já zde na chatu.":1. Tento balíček nebude fungovat přes HbbTV 2. Jakmile si službu objednáte, dostanete přihlašovací údaje, kterými se přihlásíte na PC, mobilu, či tabletu 3. Chci sledovat na TV!! - To však možné u tohoto balíčku není. V ceníku na str.13/20 je při tom uvedeno: Službu je možné využít v jeden okamžik pouze na jednom zařízení (na webu,v aplikaci O2 TV a v set-topboxech k O2 TV kromě typu ADB). |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
![]() |
|
@mattesA skutečné rozlišení obrazu přes ten STB?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboFull HD 1080i. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
@mattesNo tak slušné.![]() |
hobo
![]() |
|
@mattesA jak dlouho ti to stahovalo ten nový software? Mě to pořád nejvíc stáhne 82 % a potom to dlouho stojí a zase to nabíhá od začátku a box hrozně pomalu reaguje na dálkové ovládání. Mám to připojené kabelem z routeru TP Link a internet mám jiného poskytovatele 40 MB.Nemusí se na routeru něco přenastavit, aby se box připojil? Kontrolky vzadu u konektoru ale blikájí / zelená a žlutá/ . |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
@hoboMůžu to porovnat se Skylinkem, roky jsem ho měl a s naší KTK, kterou mám (Kabelová televize Kopřivnice). Obraz lepší jak Skylink a trošku horší jak KTK. |
mattes
![]() |
|
@hifikDal jsem připojit přes Wi-Fi automaticky, našel. Pak zadal heslo pro Wi-Fi. Začal stahovat SW nevím asi minutu. S routerem jsem nedělal nic. |
mattes
![]() |
|
@mattesKabelová TV je v podstatě vždy s lepším obrazem než všichni naši poskytovatelé obrázku.![]() |
hobo
![]() |
|
@mattesTak mě na WIFI Automat to stálo 10 minut a našlo to mou síť , tak jsem ji označil a dále se nic nedělo, žádné heslo jsem nemohl nikam zadat. Proto jsem natáhl kabel, kde to alespoň něco začlo stahovat, ale potom se to vždy zastavilo. Tak nevím , kde je chyba. |
hifik
![]() |
|
@hifikPrubni zavolat podporu.Třeba nějaký moudro vypustí.![]() |
hobo
![]() |
|
@hifikAno najde siť, dáš OK a pak vyskočí rámeček heslo a klávesnice dole na obrazovce ovládaná šipkami DO. Zadáš heslo sítě OK. |
mattes
![]() |
|
@mattes,@hoboTak daleko mi to nepustilo a na podporu jsem volal už 2x a co říkali, to jsou nesmysly a výmluvy, že si musím dokoupit nějaký mezi modem a balíček Air atd. Taky tvrdili, že to na STB nepůjde , pouze v PC, Když jsem jim oporoval, že to musí jít, že to píší v podmínkách , tak zase otočili a někam mi jinam přepínali - no Hrůza !!!!! |
hifik
![]() |
|
@mattes,@hoboJo a ve finále přiznali, že ten nový Box může mít nějaké mouchy, protože i do ostrého prodeje šel později až 1.8. a ne už v červnu. |
hifik
![]() |
|
@hifikTo je mi líto, ale zkusil bych volat znovu třeba za hodinu. Mám zkušenost, že co operátor to diametrálně jiná kvalita. Ale pokud se přes kabel připojí a nestáhne SW, viděl bych chybu v STB, kterou neodstraníš, takže asi výměna STB. |
mattes
![]() |
|
@hifikNo to co píšeš že říkali je jedna větší kravina než druhá.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
TakžeHošani opětovné zapojení stb obraz se přepnul do 1080i(ale nemohu posoudit kvalitu![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 782 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinoVčera jsem zaplatil kilo na Slávii. Dnes jsem chtěl zaplatit ti korunu a nešlo to, hned se to rozjelo na noťasu. Nainstaloval jsem STB a jede to. Uvidíme co bude, až uplyne 24h. |
mattes
![]() |
|
@jackinoProč ti umělci neuvolní platbu přes SMS jako na těch 24H.Není to uplně nejlepší a jednoduché?Nebo když už tak platba na prodejně.No jo no proč to dělat jednoduše....![]() |
hobo
![]() |
|
@mattesNo v tom uplynutí 24h jsou velmi přesní na vypnutí.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboAle ty vyšší balíčky jdou platit na prodejně aspoň mi to tvrdil minule zase 2 kamoš kterému jsem to ladil.ale on bere ten komplet dělá v rajchu na kačku nehledíSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 782 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinoJá jsem právě před pár dny položil otázku na četovačce,zdali neuvažují o dalších platebních možnostech v případě chystaného spuštění Sport Packu.Prý ano,ale neví kdy by to mělo začít fungovat. |
hobo
![]() |
|
@mattes,@hoboAsi se na Box vy....nu, a vrátím ho, protože jsem si udělal zajímavý test a budu se na Sportpack dívat jinak a na více TV. |
hifik
![]() |
|
@hifikJestli mohu požádat.Mužeš mi to pár slovy objasnit do SZ?Já totiž silně uvažuji o pořízení této služby.Jinak bez obav dál to nepujde.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Balíček O2 TV Sportzdar všem právě jsem si zaplatil, ze sklepa vytáhl starší černý stb iP4.tv EVO4-T a jede mi vše o.k.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@hifikNevím sice jak, ale když jsem jel přes notas do TV, obraz nebyl plynulý a přes STB je. Zatím mi to jede přes STB i na notasu zároveň. |
mattes
![]() |
|
@mattesProtože nezapnuly ještě omezení.........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
![]() |
|
![]() |