![]() |
|
Potřebuji na měření TV a SAT měřákRozmýšlím mezi DREAMSKY COMBO-METER TSC-4K TRIO UHD HEVC DVB-T/T2, S/S2,C H.265 a MEGASAT HD5 COMBO DVB-S/S2/S2X/T/T2/C/C2. Jaké s nimi máte zkušenosti? Poraďte mi. |
kabu
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
@kabuVše se odvíjí od toho jaký jsi "bourák", co od měřáku očekáváš, co hodláš měřit za veličiny, jak často ho budeš používat a co ti změřené veličiny řeknou. Já třeba zas takový bourák nejsem a už přes rok využívám TSC 100 k mojí plné spokojenosti.Nastavuji paraboly, indy-vindy pozemní antény a občas i STA. Hodně štěstí při výběru.![]() |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: Potřebuji na měření TV a SAT měřákDlhé roky som používal obyčajný švédsky Satlook a bol som s ním nadmieru spokojný. Prestal vyhovovať, tak som rozmýšlal o niečom novom, no inštalácie už nerobím a pre moju potrebu mi plne stačí potiahnutý HDMI kábel na loggiu zapojený do 20" mini TV Tevion... A v úplnej pohode všetko čo dokáže DM900...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Potřebuji na měření TV a SAT měřákJá používám Megasat cca 6 měsíců, pracuji s ním každý den(SAT, DVB-T, nastavuji i STA) a jsem spokojený. Výdrž dobrá...jsou určité věci, které mi uživatelsky vadí, ale nic hrozného to není na co bych si nezvykl...nechal jsem si na něj ušít i pouzdro cca 500,-kč (šikovná krejčí dokáže). |
junior2710
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Potřebuji na měření TV a SAT měřákMůžeš mi prosím napsat jak ti vyhovuje displej? Já jsem měl kdysi Dreamsky myslím 40 a pokud svítilo sluníčko nic na něm nebylo vidět. |
kabu
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
@kabupokud objednáš přes eshop tak to dvou týdnů to můžeš vrátitdoporučuji Dreamsky TSC-4k, navazuje na celou předcházející řadu recenze tady na parabole https://www.parabola.cz/clanky/6612/dreamsky-tsc-4k-trio-combo-merici-pristroj-se-zobrazenim-uhd-programu/ Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
![]() |