Quantcast

Prima TV: Podzimní změny v Prima jízdě

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima TV: Podzimní změny v Prima jízdě

V říjnu letošního roku se v Prima jízdě 'rozhejbají škatule' a k už dlouho stabilní moderátorské dvojici Veronika Hůlová ? Petr Zajíček přibudou dvě pozměněné: Iva Lecká 'se přestěhuje' k Tomáši Krejčířovi a se Zdeňkem Mahdalem vytvoří pracovní pár Petra Voláková.

Diváci Prima jízdy asi vědí, že impulz k těmto změnám dala Tina Pletánková. Po sedmi letech strávených na Prima cestách odjíždí totiž na mateřskou dovolenou. Nepříliš dávno se kdesi nechala slyšet, že rozloučení s televizním partnerem ? ať už je to z jakéhokoliv důvodu ? považuje za malý rozvod. Netrvalo dlouho a žluté křeslo studia Prima jízdy opouští sama? ?I když se mi po spolupráci s Tomášem Krejčířem a po celé Prima jízdě bude určitě stýskat, neohlížím se zpátky, naopak dívám se jednoznačně dopředu. Když jsme s partnerem miminko plánovali, byla jsem si vědoma i ?rizika?, že může přijít televizní konec. Jsem s tím srovnaná. Ráda bych se pochopitelně vrátila, ale může nastat tisíc okolností, proč to možné nebude. Zatím si neumím představit, že bych miminko někomu svěřila do péče kvůli práci. Možná přijde mnohým následující srovnání hloupé, ale mám psa a nebyla bych schopná ho někam odložit, natož pak svoje dítě??

Tina je známá nejen jako moderátorka Prima jízdy, ale také jako televizní rosnička. A tak je vlastně jen logické, že se její nástupkyní, resp. zástupkyní stane Petra Voláková, kolegyně v ?předpovídání? počasí. Navíc je Petře jízda bytostně blízká, jak dokazovala i při moderování sobotního Autosalonu. Sečteno a podtrženo: bylo by těžké najít na uprázdněné místo vhodnější adeptku. ?Petru jsme vybrali v náročném konkurzu v konkurenci velmi schopných známých osobností. V rozhodování nás ovlivnily i předchozí perfektní zkušenosti s její prací,? upřesnil Radek Šofr, šéfredaktor vlastní tvorby Prima TV. ?Petra je zkušená a profesionální moderátorka, což je pro živé vysílání nezbytný předpoklad."

A jak se na své nové působení těší sama Petra? ?Opravdu moc. Moderování Prima jízdy pokládám za velkou příležitost, a beru to jako výzvu. Zároveň si uvědomuji i zodpovědnost, která na mě s touto šancí doléhá: chci dokázat, že volba, jež na mě padla, nebyla nahodilá, ale skutečně oprávněná. Těší mě, že nahrazuji právě Tinu. Mám ji moc ráda, vždycky se mi líbilo, jak Prima jízdu moderuje, a je pro mě moderátorským vzorem. Své působení v tomto pořadu považuji za pomoc kolegyni a jsem ráda, že to zůstane takříkajíc v rosničkovské rodině.? (TZ Prima TV)





Reklama




Vybrané články