Quantcast

Moja Planeta spustila testy na 75E

| redakce | tisk

Celoruská státní televizní společnost VGTRK zahájila v testovacím režimu vysílání nového tématického kanálu Moja Planeta (Moje Planeta). Kanál je věnován cestování, historii a přírodním vědám. Informoval RIA Novosti náměstek generálního ředitele Dmitryj Mednikov.

Kanál o cestování, vědě a historii ZGTRK spustila v testovacím módu k 1. listopadu 2009. Během prvních deseti dnů probíhalo neveřejné vysílání. Nyní se program Moja Planeta dostává ke koncovým divákům. Cílovou skupinou stanice jsou cestovatelé, stejně tak i aktivní lidé všech věkových skupin.

Zhruba dva měsíce budou probíhat veřejné testy na satelitu s cílem otestování technické kvality. Pak bude zahájeno řádné vysílání.

Moja Planeta spustila testy na 75E
▲ Moja Planeta spustila testy na 75E

technické parametry příjmu Moja Planeta:

• ABS 1 (75°E), freq. 12,640 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 3/4, DVB-S

VGTRK provozuje státní televizní stanice Rossija, Kultura, specializovaný kanál Sport a kanál pro děti a mládež Bibigon, dále 89 regionálních televizních a rozhlasových stanic, které vysílají ve všech oblastech Ruska, nepřetržitý zpravodajský kanál Vesti, stanici RTR Planeta do zahraničí, ruskou verzi Euronews, tři rozhlasové stanice Rádio Rusko, Majak, Kultura a internetové stanice Rossija.

zdroj: sat-digest.com





Reklama




Vybrané články