Quantcast

Sonny ve velkém světě - nový seriál na Disney Channel

| redakce | tisk

Společnost Disney Channel oznámila uvedení zcela nového komediálního seriálu Sonny ve velkém světě. Původní seriál pro děti a rodiny představuje šestnáctiletou herečku a zpěvačku, nahrávající u Hollywood Records, Demi Lovato (Camp Rock a As The Bell Rings od Disney Channel) jako talentovanou Sonny Munroe. Sonny dostává vysněnou příležitost, když je obsazena do nejoblíbenějšího komediálního seriálu pro děti So Random! Seriál se v České republice a na Slovensku začne vysílat 5. prosince 2009 na Disney Channel.

Seriál Sonny ve velkém světě se již stal mimořádně úspěšným hitem v USA a Velké Británii. První epizody se v USA ve sledovanosti v daném týdnu umístily na prvním místě v konkurenci televizních seriálů pro děti (6-11).

Seriál sleduje osudy Sonny, její rodiny a nových přátel v Los Angeles, ve studiu i v zákulisí So Random! Poté, co televizní producent objeví na internetu Sonnyino domácí video, talentovaná Allison „Sonny“ Munroe (Demi Lovato) odchází ze středozápadu do Los Angeles, kde je obsazena do nejoblíbenějšího komediálního televizního seriálu pro děti a mládež So Random! Je to seriál o seriálu s plnohodnotnými komediálními skeči.

Vedle Demi Lovato se v seriálu objeví Tiffany Thornton (film Hatching Pete od Disney Channel připravený k uvedení), Sterling Knight (17 Again), Brandon Smith (Phil of the Future od Disney Channel), Doug Brochu (iCarly) a Allisyn Arm (Dive Olly Dive!). Nancy McKeon (Facts of Life, The Division) se vrací jako Sonnyina matka Connie Munroe.

Dalšími herci a herečkami jsou snobská Tawni Hart (Tiffany Thornton), super sympaťák Nico Harris (Brandon Smith), družný bavič Grady Mitchell (Doug Brochu), výstřední Zora Lancaster (Allisyn Arm) a z konkurenčního seriálu MacKenzie Falls miláček diváků Chad Dylan Cooper (Sterling Knight).

Výkonnými producenty seriálu jsou Brian Robbins (Varsity Blues, One Tree Hill, Smallville a All That), Sharla Sumpter Bridgett (Wild Hogs, Coach Carter) jeho produkční partner ve společnosti Varsity Pictures, Steve Marmel (Yin Yang Yo, Fairly Odd Parents) a Michael Feldman (That's So Raven a Cory in the House od Disney Channel).

Demi Lovato, dívka mnoha nadání, se americkým divákům Disney Channel představila v roce 2007 v komediálním seriálu As the Bell Rings. V hlavní roli se objevila spolu s Jonas Brothers i v populárním filmu Camp Rock z původní produkce Disney Channel. Lovato, která podepsala smlouvu s Hollywood Records, byla zvláštním hostem vyprodaného letního turné skupiny Jonas Brothers Burnin? Up. Se skupinou spolupracovala i na některých písních pro své debutové sólové album Don't Forget, jež obsahuje i hit Get Back.

zdroj: PR Disney





Reklama




Vybrané články