Quantcast

IPTV služba Magio se rozšiřuje na 80 programů

| redakce | tisk

Magio, televize šířená přes internetový protokol (IPTV), společnosti T-Com významně rozšiřuje programovou nabídku o další stanice. Jedná se o druhé největší rozšíření nabídky digitální televize od jeho spuštění. Od 18.1.2010 budou mít zákazníci o 12 programů více než doposud. Celkový počet stanic tak vzroste na 80.

Bez dalších poplatků budou mít klienti Magia filmový kanál Kino CS v českém jazyce, který nahradí v základním balíčku stanici Filmbox. Ten bude nově ve filmovém balíčku. V balíčku MIX1 nahradí dětský kanál Jim Jam německou stanici KiKa a do balíčku MIX2 bude zařazen program o vaření TV Paprika a ve standardním rozlišení dokumentární televize History Channel. Poslední změnou v programových balíčcích je přesunutí programu Cartoon Network/TCM z balíčku MIX2 do MIX1.

T-Com zavádí nové prémiové balíčky. Balíček pod názvem Pre Pánov za cenu 4,95 euro měsíčně zákazník získá stanice Dorcel TV, Private Spice a XXX Xtreme pro dospělé a stanici zaměřenou na životní styl, dizajn, stavbu a přestavbu TV Deko.

Další balíček s názvem HD bude za 5,95 euro měsíčně určen všem zákazníkům, kteří si chtějí vychutnat vysílání v HDTV. Balíček obsahuje Filmbox HD, Eurosport HD, Discovery HD Showcase, National Geographic HD, History HD.

Zároveň dochází k úpravě názvů prémiových balíčků:

Pôvodný názov ... Nový názov od 1.2. ... Mesačný poplatok
Premium 1 ... Cinemax ... 7,35 € (221,40 Sk)
Premium 2 ... HBO ... 7,95 € (239,50 Sk)
Premium 1+2 ... HBO + Cinemax ... 9,95 € (299,80 Sk)
Premium 3 ... Dokumentárny premium ... 3,95 € (119,00 Sk)
Premium 4 ... Pre pánov ... 4,95 € (149,10 Sk)
Premium 5 ... HD ... 5,95 € (179,20 Sk)

T-Com naposledy rozšířil nabídku Magia v listopadu 2009, kdy přibyl balíček Premium 3 s programy Discovery HD, Discovery Science, Discovery World a National Geographic Wild. Novinkou posledních měsíců je i výměna původní MTV Europe za lokalizovaný program MTV Czech a také nahrazení mezinárodní verze Eurosport2 programem Eurosport2 Bundesliga s českým komentářem.

Magio se brzy rozšíří o další stanice - TV Lux, Doku CS a TV Živa.





Reklama




Vybrané články