Quantcast

Programové tipy Galaxie Sport na listopad 2004

| redakce | tiskobrázek k článku: Programové tipy Galaxie Sport na listopad 2004

Hlavní události měsíce :

1) ATP MASTERS PAŘÍŽ

Hned na úvod měsíce vysílá Galaxie-sport poslední turnaj série ATP Masters z Paříže (1. 11. - 7. 11. 2004)

Oficiální plakát turnaje BNP Paribas zdobí bojovný výkřik Rogera Federera. Také on by si měl v Paříži od 1. do 7. listopadu vybojovat poslední body před závěrečným Turnajem mistrů. Ve Francii se hraje na začátku týdne od 11,30 hodin, ve čtvrtek a v pátek od 14 hodin a v sobotu a neděli od 15 hodin. V turnaji nastoupí 39 hráčů světového žebříčku, 6 kvalifikantů a 3 hráči na divokou kartu. Podle dosavadních výsledků a postavení na žebříčku mezi nimi budou i Jiří Novák a Dominik Hrbatý, případně Tomáš Berdych. Kromě přímých přenosů bude Galaxie Sport vysílat i podrobné zpravodajství a závěrečné boje zhodnotí i tenisoví odborníci, kteří budou hosty v našem studiu.

2) NBA

Prestižní zámořská basketbalová liga NBA vstoupí 2. listopadu už do své 59.sezony, která slibuje velmi zajímavý průběh. Nejen, že právě letos dochází k dalšímu rozšíření ligy a Charlotte Bobcats se stávají třicátým týmem soutěže, ale navíc přestupové léto bylo tentokrát velmi bouřlivé a přeskupilo poměr sil. Éra nejlepšího týmu počátku desetiletí Los Angeles Lakers zřejmě definitivně skončila, protože ho opustil hvězdný pivot Shaquille O´Neal, ale i další zkušení hráči a také kouč Phil Jackson. To však nebyla zdaleka jediná velká letní změna, ostře sledovaný byl také odchod Tracyho McGradyho do Houstonu, kde spolu s čínským pivotem Yaem vytvořil velmi obávanou dvojici, od které se v nejbližších letech očekává útok na titul, který bude letos obhajovat tým Detroit Pistons trenéra Larryho Browna. Také v letošní sezoně bude mít český basketbal v NBA svého zástupce - Jiří Welsch obléká dres posíleného týmu Boston Celtics, od něhož se očekává ve Východní konferenci útok na postupové příčky do play-off. Welsch zažil vloni průlomovou sezonu a všichni čeští fanoušci basketbalu očekávají jeho další vzestup, který ale v nabité konkurenci určitě nebude vůbec jednoduchý.

Galaxie-sport vysílá NBA už třetí rok a ani letos nebudou diváci v České a Slovenské republice o tuto nejprestižnější světovou basketbalovou soutěž ochuzeni. Připravujeme více než 60 přímých přenosů a pravidelný magazín NBA Action.

3) PREMIER LEAGUE, SERIE A, PRIMERA DIVISIÓN

V listopadu budou na Galaxii-sport pokračovat boje v nejkvalitnějších evropských fotbalových soutěžích.

Z nejzajímavějších zápasů Premier League vybíráme :

07.11. 17:00h. MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY
13.11. 12:55h. TOTTENHAM HOTSPUR - ARSENAL
14.11. 17:00h. NEWCASTLE UNITED - MANCHESTER UNITED
27.11. 15:55h. CHARLTON ATHLETIC - CHELSEA
28.11. 17:00h. LIVERPOOL - ARSENAL

4) HOKEJ

Jako náhradu za NHL, která do konce roku pravděpodobně nazačne, připravuje Galaxii-sport přímé přenosy z jiných prestižních evropských hokejových soutěží.

Od poloviny listopadu se můžete těšit na nejvyšší finskou, švédskou a německou hokejovou ligu.

5) MLB

V listopadu se na Galaxii-sport objeví poprvé zámořský baseball, připravujeme záznamy z kompletní finálové Světové série - MLB (Major League Baseball)

(TZ Galaxie Sport)





Reklama




Vybrané články