Quantcast

Minimax oslavil 7. narozeniny písničkou od Diamond Cats

| redakce | tiskobrázek k článku: Minimax oslavil 7. narozeniny písničkou od Diamond Cats

Dětská televize Minimax slaví už sedmé narozeniny a svoji oslavu náležitě vyšperkovala. Svou propagaci rozšířila o vlastní písničku - skladbu s názvem Minimax Song nahrála oblíbená dívčí kapela Diamond Cats. Mladé zpěvačky ji veřejnosti poprvé naživo předvedly na mikulášské párty Minimaxu, na níž se výročí vysílání slavilo.

Písnička od skupiny Diamond Cats přesně odpovídá obsahu televize a cílí na její diváky. Minimax Song je veselá, vtipná a chytlavá skladba pro děti od pěti do dvanácti let. „Všechny zahraniční pohádky vysíláme s českým dabingem a vybíráme to nejlepší z tuzemské animované produkce. I z toho důvodu jsme se rozhodli ke spolupráci s českými umělci, kteří budou zdejším dětem kulturně nejbližší,“ vysvětlil za provozovatele stanice Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager ze společnosti Chello Central Europe.

Písničku Minimax Song zařadí skupina Diamond Cats do všech vystoupení během velkého turné po České republice v roce 2011. Přestávky v průběhu koncertu jsou podporované rovněž stanicí Minimax, během nich děti mohou soutěžit o různé ceny. Skladba Minimax Song zazní i o pauzách mezi vysíláním jednotlivých pořadů na tomto televizním kanálu.

Na oslavu sedmých narozenin Minimaxu zavítali hosté známí z televizních obrazovek, například cvičitelka Hana Kynychová, herečka Zdeňka Žádníková Volencová nebo malý znalec jízdních řádů Matěj Brzica.





Reklama




Vybrané články