Quantcast

Bohatá nadílka svátečních pořadů na kanálech skupiny Nova

| redakce | tisk

K pohodě nadcházejících vánočních svátků přispějí i televizní kanály skupiny Nova bohatou programovou nabídkou. Ponese se především v duchu pohádkovém, na své si však přijdou i milovníci všech dalších žánrů. S Novou zkrátka letos určitě zažijeme víc!

Harmonickou atmosféru našich domovů, plnou pohody, lásky a štěstí, i letos podpoří svým svátečním programem televizní kanály skupiny Nova. Vánoce prožijeme naplno především v pohádkovém duchu, na své si však určitě přijdou díky bohaté programové nadílce TV Nova a filmového kanálu Nova Cinema také milovníci všech ostatních žánrů. Mimořádnou porci extra pořadů připravily i sportovní kanál Nova Sport a hudební kanál MTV.

Nejen pro nejmenší je připravena pestrá pohádková paleta, jejímž zlatým hřebem bude Štědrý den. V hlavním vysílacím čase od 20:10 uvede televize Nova slavnou filmovou pohádku režiséra Václava Vorlíčka Tři oříšky pro Popelku, v hlavních rolích s Libuškou Šafránkovou a Pavlem Trávníčkem. Ve sváteční programové skladbě Nova rozhodně nezapomněla ani na klasiku, na niž se vždy čeští diváci těší, a tak opět uvidíme nesmrtelnou ruskou pohádku Mrazík (30. prosince ve 20:00) i komedii století režisérky Marie Poledňákové S tebou mě baví svět (1. ledna ve 20:00).

Oslavy konce roku 2010 začnou tradičně Silvestrovskou Snídaní s Novou (31. prosince v 6:10) a vyvrcholí populárním Mejdanem roku z obýváku (Nova, 31. prosince ve 20:00), který společně se svými hosty z Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Comebacku a Mr. GS pořádně roztočí hvězda oblíbeného „nováckého“ denního seriálu Ulice Pavla Tomicová. Chybět nebudou ani oblíbení zpěváci s největšími hity z pořadů ANNO 2009, Anděl 2009 a Michal David 50.

O svátcích nebudeme ochuzeni ani o původní seriálovou tvorbu TV Nova. Zatímco s populárním seriálem Okresní přebor se rozloučíme posledním dílem, nazvaným Návštěva z kraje (20. prosince ve 20:00), S původním českým sitcomem Comeback se setkáme znovu v epizodě Heavy Christmas (22. prosince ve 20:30). Denní seriál Ulice se sice na přelomu roku odmlčí, připomeneme si ho však dvěma úspěšnými filmovými speciály Zlatá muška (1. ledna v 16:35) a Velká trojka (2. ledna v 11:25), jejichž prostřednictvím naše domovy znovu navštíví Hana Maciuchová, Rudolf Hrušínský a další hvězdy.

Mimořádným diváckým zážitkem je dokumentární film o životě jednoho z nejslavnějších českých režisérů Miloš Forman: Co tě nezabije... (Nova, 27. prosince ve 21:45), v němž režisér Miloslav Šmídmajer věrně zachytil Formanův současný život i způsob myšlení.

Pro své diváky připravila televize Nova Vánoční magazín - kompletní přehled pořadů na všech kanálech skupiny Nova doplněný o Babicův vánoční recept a rozhovory s tvářemi TV Nova. Elektronickou verzi si můžete stáhnout již teď na stránkách www.nova.cz.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články