Quantcast

Canal Panda od dubna ve Španělsku

| redakce | tisk

Společnost Chello Multicanal, přední producent tématických kanálů ve Španělsku a Portugalsku, spustí ve Španělsku k 1.4.2011 stanici Canal Panda. Vysílání nové stanice bude zaměřeno na děti ve věku od tří do osmi let. Stejnou stanici společnost poskytuje 15 let v sousedním Portugalsku, kde má obrovský úspěch. Proto se provozovatel rozhodl stanici poskytovat i ve Španělsku.

Od počátku bude Canal Panda ve Španělsku dostupný pro 2 miliony digitálních TV domácností, které přijímají nabídku platforem Digital+, ONO a MoviStar Imagenio.

Canal Panda bude poskytovat program na podobné filosofii a hodnotách jako portugalská verze stanice. Program stanice bude tvořit zábavný a vzdělávací obsah, který bude zdrojem tolerance, porozumění a který rozvíjí pozitivní hodnoty u dětí. Maskotem nové stanice je Panda, který navíc podporuje přátelství a respekt k životnímu prostředí. Stanice bude přinášet pořady s dobrodružstvím, cestováním a zábavou.

V dopoledních hodinách se pořady Canal Panda zaměří na děti předškolního věku, komedie v době oběda a dobrodružství ve večerních hodinách.





Reklama




Vybrané články